Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 26 February 2011

Az Alt Bull verzió

A Bux napi  ábráját teszem fel indulásnak.

Bux napos:




A verzió mindaddig él, amíg az első hullám terébe nem zár bele index.
A legfőbb kérdés láttuk e a megnyúlt hullám  korrekciós szerkezetének C hullámát?  További feltűnő dolog, hogy az emelkedés nem ideális retrace szinten történt meg, nem érte azt el, igaz ez csak vezérlő elv.

Nézzük meg óráson:




Ami nem tetszik:

- Ebben az esetben nagy C A hullám 38,2% lenne, holott a korrekció erős bearish jegyeket hordoz
- alt ((II)) megsértette ((I)) indulópontját, igaz nem zárt bele
- Ha alt I a működő verzió, akkor erős esés következik, alt II-t minimálisan 61,8%-ra várom

Az egész kép nekem így nem tetszik, igaz ettől még működhet (vagy egy általam nem vázolt egyéb megoldás jön), de nálam most nagyobb eséllyel dinamikus esés jön. (amerika csak a B hullámot kezdte meg, előtte 3 nap komoly esés volt, vajon egy gyenge C hullám lesz ott, tudom nincs összefüggés a két index között csak a globális hangulat ....de nekem az elég) Valamikor a hétvégén felteszem az általam nagyobb eséllyel várt verziót.

8 comments:

  1. üdv AD

    A bull verzió akár hogy nézem nem fér bele legalább is nálam a képbe. Én most a határidős indexről beszélek. Tehát volt ez a háromszög ami a rejtélyt képviselte kitört föl ebből számolt cél ár 23750 teljesült, ha optimista szemmel nézem volt egy ford. fej váll alakzat aminek acélára szintén 23700-23750 környékére esik. Ezek mind teljesültek, valamint a fibo szint szintén teljesült, te ahogy írtad tegnap ugyan ezen a szinten teljesült egy 5 hullám is. MIRŐL FELEDKEZTEM MEG, AMI NEM TENNÉ ESETLEG KOMPLETTÉ AZ ALAKZATOT. NÁLAM EZEK ALAPJÁN EZ SEMMI KÉP NEM BULL.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv AD

    Bár lehet hogy te ezzel nem értesz egyet van egy olyan kitétel a 4-es és 3as között hogy amennyiben a 4es hullám nem zárbele az egyes területébe akkor beszélhetünk egy északnak tartó 5 hulláról amennyiben a 3-4 es hullám időtartama azonos ebben az esetben meg sem közelíti. TEHÁT HARMAD ANNYI IDEIG TARTOTT A 4. HULLÁM MINT A 3.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. üdv

    Tehát így mivel az előző szakasz nincs be azonosítva teljesen mindegy bele zár vagy nem zár bele lehet A és 4-es hullám is talán amit az utolsó bejegyzésbe írtam az zárja ki a 4. hullámot.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. sziasztok!..csak egyszeruen szamok es betuk nelkul..vajon erdemes keresni a tetot amig az a vonal nem torik meg?..nincs az olyan messze es ha nem torik akkor van ter felfele es azt a teret pontosan a korai tetokeresok nyithatjak meg...udv:charlie
    http://kephost.hu/image-8F9B_4D69110F.jpg

    ReplyDelete
  5. ...nalam buxnal figyelendo terulet a zold teglalap..tudom hogy ez nem elliott...most en vagyok a "sok minden mas" :))..soxor erzem ugy hogy tulbonyolitom az elemzeseket es nem latom az erdotol a fat...Ti nem erzitek igy soha?..itt a kep..charlie
    http://kephost.hu/image-5954_4D691AB7.jpg

    ReplyDelete
  6. Szia Twer!

    Szerintem félreértesz:o)
    Amit felraktam lehetőségként ezt látom bullnak, de nem ezt várom! Ez a fenti ábra nekem nem tetszik. Készülök egy "nagyobb esély" verzióval, amire fogadnék! Az alakzat nálam B pontig kész, várok lefelé egy nagy C hullámot, minimum.

    ReplyDelete
  7. üdv AD

    Bocsánat ha kritikának vetted de ez hangos gondolkodás volt amit meg osztottam. Remélem nem sértőtél bocsánat.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. :o) Nem :o) Azt gondolom félreértettel, de már csinálom az általam gondolt verziót

    ReplyDelete