Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 17 February 2011

bux gyors

Úgy látom, hogy egy háromszög van kialakulóban óráson a buxban. Kérdés leading vagy ending diagonal?  Határidőben nem látszik.

CET 22:29 közben határidőben is megtaláltam, elemzésben fel is tettem...

4 comments:

  1. üdv AD

    Meg nyugtatlak éket látsz nézd meg a napost jobban ki vehető már lehet hogy holnap letörik.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Tegnap este említettem, hogy impulse mozgást várok a következő napokban, ezt a háromszög megerősítette. Amerika is szépen új csúcsra ment és Daneric's szerint 1340-ig mehet (egyik verzió), ha így marad holnap lehet nálunk réssel nyitás, majd letörés. Most emelném a lefelé való út valószínűségét 70% fölé.

    ReplyDelete
  3. üdv AD

    A korábban említett cél árak véleményed szerint elérhetőek? Mert az ékbe van hely még fölfele pontosan 23000-ig itt szűnik meg és térne át az emelkedő szakaszba.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Bennem is felmerült és nézegettem is, hogy elérhető vagy nem, őszintén nem tudom, szerintem Buxban nem és Bux1112 esetében is korlátosnak hiszem, hogy 23.450-ig elmenne. Egyenlőre amerika jól áll, ha magasan zár van még esély, hiszen a háromszögből az utolsó hullám sokszor kicsap, majd lefordul. Igazából a várható elmozduláshoz képest ez az 50-100 pont, ami most hiányzik ( a ma reggeli csúcs Bux1112) "kerekítési különbözet" .o), majdnem a célzóna alja, tehát egy erős nyitás után valahol alá mehet. Valóban csúcsvadászat kell? Szerintem nem. (nálam van egy kis eséllyel bull verzió is, de ez sokat esett a mai nappal). Sajnos nincs nagyon időm ma elemzést írni, de meglátom mit hoz az éjszaka...

    üdv.:

    ad

    ReplyDelete