Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 28 November 2010

Bux1012 - várakozás 10.11.29

Komoly esést mutatott a piac, komolyabbat mint amire számítottam, az 5. hullám nyúlt meg. Ilyen az, amikor egy elliottos szerkezet impulse hullámának indulásakor "elgurítják a pöttyöst" Kicsit félek is, hogy messzire gurult... A gazdasági hátteréről nem akarok sokat írni és véleményt alkotni, tegye meg mindenki saját maga!Csak annyit: rögös lesz az út, leminősítés árnya, kamatemelési várakozások (szerintem hétfőn még nem) stb...
A görbe:
Véget ért a zölddel jelzett nagy V. hullám, most jön egy korrekció A-B-C, illetve a kicsi kékkel számozott hullám esetében is a-b-c korrekciónak lehetünk szemtanúi. A kettő alapján most arra számítok, hogy a nagy hullám korrekciós szerkezete 3-3-5-ös lesz, ahol az első hármas hullám a kicsi kék számozás a-b-c-je is egyben.
Kisebb eséllyel lehet más is, de erre most nem számítok. (pl: 3-3-3-3-3). Ez azért lehet nekünk fontos, mert ebben az esetben még láthatunk új csúcsot, azaz visszamehet a pénteken látott mélypontra (20.600 környéke).
Több napban mérve a célár a jelenlegi adatok alapján 22.600 lehet, de ehhez a csúcshoz rögös út vezet, lehet, hogy csak január, esetleg február lesz belőle!
Rövidebb távon, most emelkedést várok, ideális szint lehet  21.800, azonban ezt sem hiszem, hogy pillanatok alatt eléri, talán egy-két hét is kellhet neki. Érdekes, hogy a két elliottos szint egyben hagyományos értelemben vett ellenállási szint is. Van egy szép rés 21.300 és 500 között ami várja a betöltést. A bux1012 élete december közepén véget ér, a fenti szinteket kellene interpretálnom majd a Bux1112-re... még nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani, remélem elindul a forgalom ebben a termékben is.

Órás chart:




No comments:

Post a Comment