Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 25 November 2010

Bux1012 - várakozás 10.11.26

Elérte a másodlagos célárat, azt a szintet, amit a legvalószínűbbnek gondoltam.

Folytatás:
a) legvalószínűbb verzió,  emelkedés 3 hullámban (A pont kijelölése)
b) további csökkenés a harmadlagos célár felé (21.100), ebben az esetben az V. még nem volt meg.

Itt a korrekció ideje, ahol jelenleg 3 hullámban történő emelkedést tartom a legvalószínűbbnek, majd vissza ugyanerre a szintre, esetleg új csúcs is belefér, majd emelkedés 5 hullámban, melyre továbbra is tartom a korábban leírt 22.900-as szintet, azonban ezt még mindig nagyon-nagyon óvatosan kell kezelni és ez még a távoli jövő. Bár szerintem ez most sok embernek hihetetlen. A bux1012 lehet nem éli meg ezt a szintet, hanem csak a 1112-nek lesz meg a lehetősége

Órás chart:



5 comments:

  1. üdv ad

    Ma short pozikat zártam. De már longba is vagyok.
    Több tényező ami az emelkedés mellet szól már most az év elejéhez képest minuszba van az index míg a világ tőzsde indexei 10-12%-ot emelkedtek.(DAX20% felett) remélem cimbinek az év hátralévő részébe már a számozása bejön mert átnéztem az ez előtti számozásait és jóslatait eddig idén semmi nem jött össze most az egyszer remélem igaza lesz. Ebben az esetben egy nagon gyors raly lesz egyenlőre 22900 ahogy te írod. DE az SPX HA KIMEGY 1340 magasságáig akkor ítt is benne van a korábbi lokális csúcs január közepéig. Én szerintem gyors rally lesz fölfele te hogy látod?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv ad

    Az előző hozzá szólásom kiegészítése a BUX már áprilisba letudta a 2007-es csúcs 78% fibó szintjét még a többi tőzsdék a hétfolyamán érték el talán a DAX egy kicsit meg is haladta az amerikai tőzsdék még nem érték el. Ha van is potenciál a BUX-ban max a korábbi csúcsig mehet szerintem ki is megy!! Most vásárolt friss német részvényesek vigyázat nagy fordulat jöhet a DAX-NÁL.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    A hírkereskedelemben még mindig nem hiszek, annak ellenére, hogy a mostani esésben szerepe van bizonyos híreknek. Az info pont egy kiélezett pillanatban érkezett és az V. hullám igencsak megnyúlt. A hét végén szvsz megnyugszik a piac, talán mindenki rájön, hogy bármilyen is a gazdaságpolitikák, annyi ész szorult beléjük, hogy, ha az állam birtokába kerül az a cca. 800-1.000 mrd forintnyi értékpapír, nem egyszerre fogják a piacra önteni...
    A célár, már nem stimmel 22.600 jobbnak néz ki, de meglátjuk lássuk előbb A hullámot felfelé.
    Mivel hírre kereskedés történ, dinamikus lehet felfelé az út, egy ideig.

    ReplyDelete
  4. üdv ad

    Nem tudom emlékszel arra hogy 2-3 hete én írtam egy 20800pontos célárat. Nem arról van szó hogy ez a stratégia nem volt jó de a mai esés az én paklimba sem volt benne mert eddig tugyi mugyizot itt a piac és mikor zárom a shortomat rátesz tehát a tanulság ha van egy stratégiád tarts ki mellette. Tudod mi a bosszantó ebben az egészbe hogy mindig az utolsó pillanatba szállok ki évek óta és egy csomó gubát benn hagyok. Egyszerűen ezt már nem hiszem el. Kösz hogy írtad a 22600 as célárat én 21900 magasságáig gondoltam az emelkedést. Utána PEDIG MAJD ELDÖNTI A NEMZETKÖZI HANGULAT. Te kereskedsz még csupán még annyi ma belevettem a mélypontokba mikor kezdtem a tőzsdézést akkor tettem ilyet hogy esésbe bele vettem. Egy ábrát ha lehet tegyél ki kösz. Olvassák ezeket a hozzá szólásokat is. Nem tudom miért nem mernek hozzá szólni?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  5. Szia Twer!

    Igen emlékszem, kicsit hitetlen is voltam :o) Gratula!

    Kereskedem még, de nem látom nap közben a piacot, ezért kevesebb ügyeltet kötök, ami talán jobb is.
    Sikerült az elmúlt két hétben csúcseladást és mélypont vételt csinálni, de nem szándékosan. Az ügyletek megkötésekor kiadtam az általam vélt extrém eshetőségre is megbízást, azaz arra a szélső értékre ami még belefér és szépen ki- vagy le is szúrt a piac oda. Átálltam longra, de szerintem hiba volt, mert először a stratégia szerint csak B pont után akartam megtenni, de néhány indikátor már fordulatot jelzett, mindegy hamarosan jön az is, stop kint van.
    Ábrát is rakok majd fel, de át akarom nézni, mert a hullámhosszok nem igazán elliottos értékek, beleférnek, de ritka szintek.

    Nem zavar ha nem írnak, bár az sokkal motiváló lenne. November elején csökkent a forgalom, nem is igazán éreztem a piacot, most, hogy 18-ai előrejelzésem bejött és a többi előrejelzés is felment a forgalom. Az tény, hogy a pénteki nap ekkora esésére én sem számítottam. A szerkezet megvolt, a kormány nyilatkozott, az 5. hullám megnyúlt. Ha jó a számozásom megnyugszik a piac, oldalazás egy szélesebb szinten és jön a korrekció, melynek C hulláma elég magasra juthat, majd meglátjuk...

    ReplyDelete