Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 18 January 2019

USD/HUF

A nagyobb kép továbbra is él, a korábban berajzolt lehetséges útvonalat nem választotta rövidben a piac. Továbbra is számítok a célzóna elérésére, illetve berajzoltam két lehetséges utat hozzá. (Remélem Bálintnak is jobb a kedve ma reggel)

USD/HUF napos chart:


12 comments:

  1. Replies
    1. Érzés, érzés. Néha dob a piac egy cukorkát, amikor az érzést visszaigazolja, azért h teljesen összezavarjon. Kell az érzelemmentes álláspont, a fix, objektív dolgok.
      Lehet tévedek, de ezt mérni tudom, a tévedést is.

      Delete
  2. Az érzés inkább viccnek szántam.. Azt látom pusztán technikai alapon ,h a dollár nem tud gyengülni ,vakkitörés volt ,és lendület sincs .A eur huf megfogta az alját ,innen inkább 320 -321 ,de utána le

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Nézzük mit látsz technikai alapon! Mi az objektív oldal!

      Delete
  3. Technikai alapon volt 1 ék formáció ,kitört viszont lendület hiányában visszaesett .. Ez heti ill napos chaton látszik.Ezen kivül kitöréskor indult 1 emekedó trend aminek az alja 1,1370.. most ott vagyunk . Ha innen nem tud elrugaszkodni be fog esni .Ha nem lesz lendület szintén .Én ezt látom ,lehet , h nem jó ,de eddig igy volt. Még 1 lehet ,h visszateszteli ill alámegy kicsit a kitörési trendvonalnak.. akkor a te verziód jó.Meglátjuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dollár erő, azt gondoltam forinttal szemben. Az EUR-ról írsz. Általános dollár erőt gondolsz, vagy az eurral szembenit?

      Delete
    2. Eur dolcsi a többit nem figyelem

      Delete
    3. 1.1370 trendvonal ill visszatesztc az ék felső szára ,ha innen elrugaszkodik erővel gyengülés . Most nemlátom ,h erőlködne ..,de Amcsi zárva .Az eur hufot 320 -321 gondolom ,onnan le 312 -313 környékére

      Delete
  4. Most nézzük mit látsz te az eur usd párban ,kiváncsi vagyok

    ReplyDelete
  5. Alapvető BIAS long, azaz dollár gyengülés. Ez általános gondolat, még akkor is, ha nehéz menet lehet. Több párt figyelek (NOK, HUF, EUR, JPY, GBP), ebből fakadhat a beállítódás.

    Az EUR esetében egyelőre csatornában mozog, a csatorna már olyan széles, hogy sokan nem fogadják el FLAG-nek. Az gondolom, hogy a legreálisabb long elképzelés (eur long, usd short), ha a felfelé körrel készen lett egy ED első hulláma, most pedig lefelé egy 2. hullám jön. Ebben az esetben 1,13210 alá benézhet a komolyabb megindulás előtt (akár pár hét a megindulás). Az első zóna alját éppen, de elérte, a következő felfelé a zóna tetejénél jelzett ellenállás lehet, elképzelhető, hogy közben kialakít egy fülescsésze alakzatot.
    Rövidben most arra gondolok, hogy min felfelé fog menni az elkadás talán többet fog mondani. Közben hetesen alakul egy long setup, de sok idő kell még a triggerelődéshez, az felviheti a várt zónákba. Short jel alakulását egyelőre nem látom.

    ReplyDelete
  6. köszi ,legyen igy :) a usd huf pozijaimnak szuper lenne . A lendület hiányzik

    ReplyDelete