Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. január 21., hétfő

EST Media

Reggel nyitás előtt dobtam egy napos chartot az EST Media-ról. Közkincsé teszem. Nem a legideálisabb papír elemzés szempontjából, nem felel meg az alapvető feltételeimnek, de elgondolásnak, játéknak elegendő.


5 megjegyzés:

 1. off: UK ban bejegyzett brokert le kellene cserelni a Brexit miatt? Betétbiztosítás kockazat emelkedhet? Esetleg valaki jobban tájékozott a temaban megosztana a velemenyet? Off vege.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem annyira off a téma, sokan vannak itt angliai brókerrel!

   Ha tud valaki valamit én is megköszönném! Osszuk meg az információt!
   (bár a chart alapján: bennmaradás?)

   Törlés
 2. EST Media: talán nem a legforgalmasabb részvény a blogolvasók részéről. Akinek NINCS, annak talán érdemes elolvasni a több pf topik közül párat, érzelem mentesen láthat egy világot. Lehet írok róla pár sort, de annyira sok érzelem feszül a bent maradtakban, hog még gondolkozom rajta.

  VálaszTörlés
 3. "A brit Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn egy sor javaslatot nyújtott be a parlament elé szavazásra, amelyek célja, hogy megakadályozzák a megállapodás nélküli Brexitet. A lehetőségek között szerepel egy második népszavazás kiírása. Ez azért lehet kiemelkedő jelentőségű, mert mindeddig a az ellenzéki pártvezér ódzkodott attól, hogy a nevét adja olyan kezdeményezésekhez, amelyek a EU-ból történő kilépésről szóló második referendumhoz vezetnek - írja a Bloomberg. A javaslatokról január 29-én szavazhat a brit parlament."

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/attores-a-masodik-brexit-nepszavazas-ugyeben.311245.html

  VálaszTörlés
 4. Alakul a BrexIn szerintem a lepesek: 1. May uj tervet leszavazzak Jan 29-en majd 2. Nepszavazasrol dontes 3. Halasztast benyujtjak 4. Nepszavazas - dezinformacio, para, 200 pipek repkednek...5. Katarzis.

  EUR/GBP elemzeshez volna esetleg kedved?

  VálaszTörlés