Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 21 January 2019

EST Media

Reggel nyitás előtt dobtam egy napos chartot az EST Media-ról. Közkincsé teszem. Nem a legideálisabb papír elemzés szempontjából, nem felel meg az alapvető feltételeimnek, de elgondolásnak, játéknak elegendő.


5 comments:

 1. off: UK ban bejegyzett brokert le kellene cserelni a Brexit miatt? Betétbiztosítás kockazat emelkedhet? Esetleg valaki jobban tájékozott a temaban megosztana a velemenyet? Off vege.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem annyira off a téma, sokan vannak itt angliai brókerrel!

   Ha tud valaki valamit én is megköszönném! Osszuk meg az információt!
   (bár a chart alapján: bennmaradás?)

   Delete
 2. EST Media: talán nem a legforgalmasabb részvény a blogolvasók részéről. Akinek NINCS, annak talán érdemes elolvasni a több pf topik közül párat, érzelem mentesen láthat egy világot. Lehet írok róla pár sort, de annyira sok érzelem feszül a bent maradtakban, hog még gondolkozom rajta.

  ReplyDelete
 3. "A brit Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn egy sor javaslatot nyújtott be a parlament elé szavazásra, amelyek célja, hogy megakadályozzák a megállapodás nélküli Brexitet. A lehetőségek között szerepel egy második népszavazás kiírása. Ez azért lehet kiemelkedő jelentőségű, mert mindeddig a az ellenzéki pártvezér ódzkodott attól, hogy a nevét adja olyan kezdeményezésekhez, amelyek a EU-ból történő kilépésről szóló második referendumhoz vezetnek - írja a Bloomberg. A javaslatokról január 29-én szavazhat a brit parlament."

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/attores-a-masodik-brexit-nepszavazas-ugyeben.311245.html

  ReplyDelete
 4. Alakul a BrexIn szerintem a lepesek: 1. May uj tervet leszavazzak Jan 29-en majd 2. Nepszavazasrol dontes 3. Halasztast benyujtjak 4. Nepszavazas - dezinformacio, para, 200 pipek repkednek...5. Katarzis.

  EUR/GBP elemzeshez volna esetleg kedved?

  ReplyDelete