Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 31 October 2017

USD/HUF - havi chart

A hónap utolsó napja, a havi gyertya képe valószínűleg nem fog sokat változni. Tekintettel arra, hogy az adatok és a megkeresések alapján több új olvasó is van, sokan az USD/HUF kereszt után érdeklődnek, ezért becsatolom a régi nagy tf-es elképzelés frissített változatát, hiszen a piac több tf-n mozog, sokszor egymással ellentétes irányú várakozások mentén, talán így jobban érthető lesz az elképzelésem a kereszt mozgásáról. 245,80 környéke ideális célárzóna lehet, havi tf esetében a +- akár 3-4 HUF is lehet.

USD/HUF havi chart:


26 comments:

  1. Szuper lenne es ott jol megvenni es tartani 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elképzelés. A Kereskedési rendszer egyik eleme, ott keresnék belépési pontot, de ha sokszor el is találom, azért óva intek mindenkit, hogy túlságosan is csak egy elemzéshez kapcsolódóan kereskedjen. Biztosan akkor fogok hibázni, amikor brutál nagy tétel próbálja valaki majd lekereskedni!!! Akkor is tessék kételkedni, ha már mindenki az általam rajzolt célzónában hisz, akkor megint egy irányba állnak az elképzelések és nem lesz jó! A piac az ilyen!

      Írtam ma reggel valakinek kisebb tf-n, hogy akár egy új highra is mehet ma a piac (exp flat b-re gondolok), amiből jöhet egy nagyobb esés és csak onnan érheti el a 270-272-es zónát. Ha tévedek, akkor csak 262 alatt fog kiderülni!

      Delete
    2. Én azt gondolom ,h profi amit csinálsz és gratulálni tudok hozzá !!!Igazan !Viszont ami nehéz ,h leirsz egy elképzelést és kommentekben néha elbizonytalanitod az általad is elképezelt irányt ! Én magam részéről csak "vonalak mentén kereskedem ",de eddig működött és csak swing tradet nyitok idősikon ,napi ,heti ! Azt észrevettem ,h amit te leirsz az majdnem egyezik mindig a trendekkel !!Az usd huf alja is szépen megvolt :) Kivették 2x a stoppokat és fel ! Nagyon nehéz hinni ,h lesz visszateszt és ez csak korrekció ....ehhez ki kell lépnie a 252,5 stopvadászaton elinduló emelkedő trendből (vonalas ):) aZ USD HUF nem könnyű pár ,mert gyakorlatilag egy hozzáadott érték az Eu dollár és az euró huf öszvére !a LEJTMENET BELÖVÉSE TÖKÉLETES VOLT !Aki hitt neked nagyot kaszált ,bizakodom ,h felfelé is igy lesz !! És még 1 : a rések megvannak ,és én biztos vagyok abban ,h az euróval valami történni fog előbb utóbb és a nagy réseket betölti (nem most ) Devizában nem hagy el rést (bár ilyet még én sem láttam ,h 5 ezer pontot ment ellene )

      Delete
    3. Összeségében nagyon jó a blog .bár nem mindig érzek egyet ,de ez nem baj !Minden tiszteletem a szakmaisághoz !

      Delete
    4. Igazad lehet, jobban oda kell figyelnem a fogalmazásra és részletesebben ki kell fejtenem az elképzelést (kicsit félek, hogy akkor sokak számára kavart okozok, mert sokszor egymással szembemenő elképzelés is futhat).

      Hagyományos TA -val keveset foglalkoztam, nálam is vannak csatornák, de Elliotthoz köthetően. Azt látom, hogy az ellenállás, trend, csatorna rendszerrel kereskedők a 4. hullámnál mennek félre, mivel az sokszor kilép a csatornából, mielőtt új highra/lowra menne.

      Deviza piac kicsit más, mint a részvénypiac, ezt figyelembe kell vennem, ez a piac szokott meglepetést okozni, főleg a mély korrekcióival, de remélem alakulok.

      Delete
  2. sziasztok. Bitcoinban nem egy ED alakul (1h)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elképzelhető!

      egyébként nagyobb tf-n is lehet egy tető, szóval jöhet a pánik ismét.

      Delete
    2. nézd meg naposon is :D, vagy egy 3. vége, vagy tényleg valami nagy 5. :D, eső lesz:D

      Delete
  3. Erősen figyelek... :) Várom az EURUSD és USDHUF mindenféle véleményeket. Tetszik a blog nagyon. Thx!

    ReplyDelete
  4. Előbb utóbb AD vagyonkezelő cègnèl fog dolgozni. Mondjuk Hold alapkezelő.. Bízzunk benne azután is ilyen aktív lesz blogolàsban.. 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi, de remélem nem :D!

      Azért vettem vissza a blogon az aktivitásból, hogy az elemzés helyett a kereskedésre fókuszáljak. Sajnos a jó elemzőképesség nem elég a jó kereskedési eredmények eléréséhez, valamivel más képességek kellenek hozzá.

      Jelenleg ad egyfajta inspirációt és valamivel több időm is van, korábban időhiányban is szenvedtem. De ígérem, ha eljön a "Ciklus C" itt leszek!

      Delete
  5. EUR USD lehetseges forgatokonyv

    https://kephost.com/images/2017/11/01/eurusd.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Célzóna perfect! Sok EWI-nél tanult ezt valahogy nem tudja, vagy nem tanítják, hogy miért ott van, vagy elfelejtik. Egy ilyen "F" után oda illene lejönni a piacnak, még akkor is, ha erős a trend, főleg deviza esetében. Ezért "reklamáltam" az elmúlt időszakban! Gratulálok a megoldáshoz!

      Delete
    2. Illetve elképzeléshez, majd a piacnak kell igazolnia :D

      Delete
  6. Tegnap nem jött meg az új csúcs, ma meglehet. Este fed, érdemes figyelni, mert akár véget is érhet a felfelé tartó kör.

    ReplyDelete
  7. Pár nap szabi, jövő héten jövök vissza

    ReplyDelete
  8. Jo pihenest AD!

    most a kovetkezot figyelem rovid tavon euba..
    A pivot erintese utan varnam hogy leforduljon
    https://kephost.com/images/2017/11/02/eu30min.jpg

    ReplyDelete
  9. egy csodaszep 5os szerkezet oras charton GBPAUD

    https://kephost.com/images/2017/11/03/gbpaud.jpg

    ReplyDelete
  10. 2-vel ezelotti bejegyzes updatje 30percesen:
    https://kephost.com/images/2017/11/05/eurusd0511.jpg

    kicsit nagyobb kepben:
    https://kephost.com/images/2017/11/05/eurusd05114h.jpg

    ReplyDelete
  11. Sziasztok!
    Mi a véleményetek az USD/HUF keresztben a 270-272-es szintet megcsíphetjük a héten?

    ReplyDelete
  12. igen
    szerintem gyenge korrekció lesz ,ha lesz :) eddig nem úgy néz ki ,h lesz

    ReplyDelete
    Replies
    1. szerintem hamarabb meglesz a 270 ,mint a 263 korrekció

      Delete
    2. sőt ! megkockáztatom az eu dollár trendjét is ,lehet új trend lesz

      Delete
  13. Időben továbbra sem mernék jósolni, szerintem 4-5-4-5 futhat, amibe egy mélyebb korrekció is beleférhet egy dupla (tripla) vagy új tető után.

    ReplyDelete
  14. OLAJ (WTI): közben gond nélkül átlépte az 54-t, egy hónap sem kellett hozzá, 56-t kóstolgatja. Ellenállás előtt a piac hetesen.

    ReplyDelete