Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 11 February 2016

Oktatás - Pilot

Gratulálok "rchrd"-nek és "Zooli"-nak, mint a leggyorsabb jelentkezőknek! A Pilot hamarosan elindul!

24 comments:

  1. én is gratulálok Zooli-nak, és már várom az alkalmat. köszi mégegyszer!

    ReplyDelete
  2. Türelem, addig is mélyedjetek el Címballi anyagában, ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni :)

    ReplyDelete

  3. SP!!
    http://www.kephost.com/image/cSQI

    ReplyDelete
    Replies
    1. USA hétfőn zárva 02,15!!!

      Delete
    2. SP valahogy lemaradt,végül is a DAX a lényeg ...nekem
      http://www.kephost.com/image/cc0F

      Delete
    3. Kint lehet elkezdték a longot zárni hétvégére meg a hétfői szünetre

      Delete
    4. Ahogy nézem lehet megússza a TL66 a kiütést,de majd jön a többi TL-es certi is előbb utóbb.

      Delete
  4. Mikor lesz az első oktatás? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Először a vizsga !!!! majd utána az oktatás.

      Delete
    2. Aki figyelte a chartot tegnap az ma jól keresett.Nem volt nehéz megfejteni mi lesz a következő lépés. DAX már a minimum céláramnál van.

      Delete
    3. márciusban kezdődik, ha arra gondolsz

      Delete
    4. Oké, és honnan lehet értesülni az oktatás kezdetéről? :-)

      Delete
  5. Sziasztok
    Tud valaki brikka rol valamit nem valaszol az emailomre meg itt is eltunt. Remelem nincs nala gond.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem nincs,csak visszahúzódott innen is egyéb okok miatt.
      Mondhatni magányos tréder lett,igazából fejlődni így lehet,nem mások találgatását figyelni,meg pénzt keresni is.Nézz körül a Fórumoknál, nekem is meg van és meg is volt a véleményem,ha csak nem akar valaki követő lenni,abból úgysem fog jól kijönni.Rájöttem én is DAX az lefoglal mert likvid,kis tf-röl már nem is beszélve.

      Delete
    2. Én sem a fórumokról tanultam meg kereskedni,szerintem is elvesztegetett idő és soha nem leszel önálló,pedig ez a lényeg.Hogy tudsz a magad fejével gondolkozni ha beleolvasol 1 fórumba,látsz "10" féle variácíót mindenki a maga igazát erőlteti,mert nem akar "lemaradni",közben sokszor köze nincs a valósághoz.Szerintem most is ez megy,na meg mindenki nyer,de 1 kötést nem látni senkitől.Brikkától látok,ettől hiteles,és nem DEMO számla.Ahány kolléga annyi félét mutat,már is elbizonytalanodtál.Persze utólag mindenkinek igaza van.Engem már nem tudnak eltéríteni a gondolataimtól mert ragaszkodom ahhoz.De ez is csak 1 vélemény,mindenki másképp csinálja.

      Delete
    3. Nem a jósok keresik a sok pénzt, hanem a fegyelmezett, önállóan gondolkodni tudó traderek.

      Röviden és tömören ennyi.

      Delete
    4. Ja és sorolhatnám kiket követnek akiket hirtelen eddig hallottam a blogon.
      Régen DAN,vagy Danarik-volt a stár utána Kaldoro-Plecser-Wolf stb,stb. Vajon mit tudhatnak ezek,engem soha nem érdekelt kik ők.

      Delete
    5. "NEM A JÓSOK KERESIK A SOK PÉNZT, HANEM A FEGYELMEZETT, ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNI TUDÓ TRADEREK."

      Ezt a gondolatot, azért írtam ki nagybetűkkel, hogy mindenkinek a figyelmét felhívjam rá. RAS-tól érdemes tanulni, odafigyelni arra, amit mond. Sok értékes gondolatot osztott már meg a blogon, de szerintem ez az egyik legértékesebb!!!!

      Delete
    6. RAS en sem a forumokrol tanulok. ez az egy hely ahova "jarok", mert kedvelem ezt a tarsasagot, es mert AD az az ember aki megmuatta nekem az utat, hogy merre induljak ha profitossan akarok kereskedni. Voltam Cimballi traingjen is. mas nagyon nem erdekel.nem masok gondolatat kereskedem. persze erdekel hogy itt ki hogy latja hiszen elvegre elliott hullam elmelete alapjan probalunk kereskedni.

      A strategiamat meg finomitani kell mert nem jo. En elismerem a tudasod fuggetlen attol hogy nem tudok semmit az egesz strategiadrol. En is szoktam megosztani dolgokat pusztan azeret mert hatha valaki lat bent fantaziat esetleg javitt a latasmodod stb....
      Brikkat csak hianyolom es furi hogy nem ir vissza ennyi. Minden esetre bizom benne hogy minden okes vele, es csak tenyleg remeteskedik kicsit.


      gratulalok rchrd es Zoolinak. jo tanulast nekik ;)

      Delete
    7. Szia Gábor!
      Én általánosságról beszélek,biztos látod te is mi megy a másik fórumokon.Néha a kollégák közvetítenek nekem mik mennek ott.Kövesd a saját gondolataidat így helyes.Én is csak ide írok olvasok,de tudom függetleníteni magam mindenkitől.
      Brikka elmondta hogy öt nagyon zavarja a találgatás és így nem tud fejlődni,ezért hanyagol minden olvasást írást. Szerintem nagyon jól teszi.Állati jó kötései és nagyon szép profitjai vannak amit produkál,CFD-vel.
      Én is voltam 2012-ben Cimballi-Ad tanfolyamon,nem bántam meg mert ha csak 1 valami marad meg bennem amit tudok hasznosítani a javamra akkor már megérte.De csak is önállóságra kell törekedni,még ha esetleg több pénzbe is kerül(Bukó !)
      Stratégiát úgy sem lehet másolni mert mások vagyunk,másképp gondolkodunk,mások a feltételek,más a háttér,pl akár tőke miatt is,pl ki mennyit tud beáldozni.Én fél millió bukóval is nyugodtan alszom,mert tudom 1-2 nap és megoldom.Mások meg esetleg ennyivel kereskednek és lepadlózzák magukat,Meg hát nekem nem "kenyérre" kell.Nekem ez a hobbim és az egyik szórakozásom,végül is eltöltök itt 1 munkaidőnyi időt naponta és a magam ura vagyok,ha úgy gondolom aznap abbahagyom.A legfontosabb ebbe hogy akár hova is megyek, ebből a világ másik végén is meg fogok tudni élni,és ott sem leszek senkinek kiszolgáltatva,legyen az Ausztrália.(Esetleg Tervbe van véve az is)Buktam én is mint mindenki,Főiskola meg az egyetem is mennyibe kerül mire lediplomázik valaki,ezt is így kell felfogni.Ez is sok pénzbe kerül,mire "lediplomázol"
      Ez 1 nagyon jó szakma,mert függetlenné tesz,legyél bár hol.
      "Tőzsdén nem a gazdagságra kell törekedni, hanem a függetlenségre"Kívánom mindenkinek hogy ezt minél hamarabb érje el.Ezt az érzést nem lehet elmondani,leírni,ezt meg kell tapasztalni,hogy független vagy mindenkitől és nem dirigál neked senki.Sok sikert hozzá nektek.Én csak erre bíztatok mindenkit,hogy így legyen.
      Csak és kizárólag az AKARAT, a jellem és az önfegyelem ereje az, ami eldönti, hogy ki marad középszerű, és ki viszi sikerre. Ezen múlik, hogy valaki győztes, vagy vesztes lesz-e.

      A kereskedéshez elég egyetlen ember – én! Főnök és alkalmazott is vagyok egyben, ennél kevesebb emberrel nem lehet üzletet működtetni! :-)

      Delete


    8. "CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ AKARAT A JELLEM ÉS AZ ÖNFEGYELEM EREJE AZ,AMI ELDÖNTI HOGY KI MARAD KÖZÉPSZERŰ,ÉS KI VISZI SIKERRE.
      EZEN MÚLIK,HOGY VALAKI GYŐZTES VAGY VESZTES LESZ-E"

      Legyetek ti is győztesek !!!!!!!!!!!

      Delete
  6. http://www.portfolio.hu/gazdasag/figyelmeztetes_jott_londonbol_nagy_kockazatot_vallalnak_matolcsyek.1.227087.html

    ReplyDelete