Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 8 April 2015

USD/HUF

Folytatom a szavazatért elemzés akciót :)! Újabb kérés, újabb teljesítés! Most a forint dollár kereszt következik.

Havi charton továbbra is erőt mutat a dollár, jelenleg erős támaszként látszik megjelenni a 260-as szint. Tudom ez távol van a jelenlegi szintektől, de havi charton ez csak egy lépés. RSI magasan a fenntartható bull zónában. Van egy divergencia, ami átmeneti oldalazást, esést hozhat, tulajdonképpen ezt látjuk az elmúlt két hétben.

USD/HUF havi chart:


Hetesen egy nagyobb korrekciót láthatunk, ua. egy bullish slingshotra van esély, jó helyen, jó távolságra. Támasz hetesen 265-67 körül találunk, ami még a BuSS-t nem törli. A 280-as szint meghaladása mutatná megerősítését, érdemes erre a lehetőségre figyelni.

USD/HUF heti chart:


Naposon a kérdés kulcsa. 280-nál ellenállás, ami ráadásul egy C hullám is lehet, ha C, akkor 267-ig lejöhet, vagy a havin említett 260-as szintig. A tetőről lefelé jöhetett egy dzz is, akkor 260 még elérhető. Ha innen felfelé indul el, akkor új csúcsot hozhat. Naposon inkább bear, ezzel mutatna összhangot a többi devizapárnál várt mozgás. A nagyobb tf-ek inkább felfelé, a kisebb inkább lefelé mutat, lehet a kettő között a megoldás 260-ig esés, utána emelkedés?

USD/HUF napi chart:


No comments:

Post a Comment