Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 25 April 2013

DAX

Kivette a tegnap említett szintet. Ezzel teljesítette a min. elvárást. Órás ábrán nem tudom 100%-ig kijelenteni, hogy az impulse egy c hullám egy flat korrekción belül, vagy egy nagyobb impulzus része. A magam részéről erre adnék most nagyobb esélyt. E verzióban most egy 3/5 fejeződött, fejeződik be 7759 környékén, ahonnan egy esés indulhat, most már sokkal magasabb szintre, mint tegnap jeleztem, visszatesztelheti 7700 környékét, majd onnan jó 100 pontos emelkedés jöhet, gondolom 7800 fogja majd meg.

Dax órás chart:


RSI nagyon magasan van, ez még mindig erős bull!

20 comments:

  1. Portfolió még mindig nem indult el, nem tudom felrakni az USD friss chartját. Várakozásaim nem változtak 234 fölé várom.

    ReplyDelete
  2. Jó reggel!

    Nem érek nagyon rá mostanában. Mindenesetre a DAX long ceri nagyot ment két nap alatt, 1000pont! Grat annak aki benne volt! TWER?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, ja benne pedig a 7800 környékét már pénteken ki rajzoltam magamnak, túl korán ki szálltam.

      Delete
    2. pedig de szép lett volna....

      Delete
    3. Ez van pedig eddig tichre hozza a 2 hónapos el gondolást, ha tényleg az ábrámnál maradok mindenkit félre téve nagyon nagy kasza lehetett volna. Csak most arra leszek kíváncsi, hogy a továbbiakba az ábra meg állja-e a helyét.
      http://kepkezelo.com/images/cyh8ixo88sdz4y4ooa.png

      Delete
    4. möglássuk..., lesz itt még lehetőség

      Delete
    5. Boy egyet azért tartsunk szem előtt mi van ha ténylegesen bent vannak minden indexnél a csúcsok SP, DOW, DAX, azért ez a nagy bull imádát nem tesz jót és hirtelen fordulat mert impulzus indul délnek nem lesz könyörület longbol jó ki szállásra.

      Delete
    6. bizony, így nem is feltétlenül longra gondoltam...

      Delete
    7. pl. itt van ez az OTP is mit össze kínlódik most hsz. lesz vagy nem bizonytalan ha ne talán tán lefele indul el sec perc alatt 4000-en van gondolkodtam itt a longon de fel max. 300 le 600 pont hát ez így nem igen oké.

      Delete
  3. Helló Ad, remélem nem ez ismétlődik, egy a-b-c korrekció után dax-ban... max 850-ig várom még, de ha 886-on átmegy akkor életbe lép az impulzus variáció...

    http://puu.sh/2GIUQ.png

    üdv, Forcag

    ReplyDelete
  4. Izé, M5-ön van benne egy befejezett ED, ha jól látom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. az lehet szerintem 3. vége... lejöhet 710-ig

      Delete
  5. OTP hsz törölve, vagy megengedett, hogy kiszúrjon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ill. 4611-ig lehet még D - emelkedő hsz..

      Delete
    2. http://puu.sh/2GLni.png

      Delete
    3. nem tudom, én kezdem elvetni a hsz-t, nem szeretem kétszer újratervezni, az első emelkedésre 80-ig még számoltam, de a mai már nem nagyon fér bele, hátra kell sorolni, igaz chartot még nem néztem. írtam tegnap, hogy kombinációnak jó, lehet az lesz, volt...

      Delete
  6. Egész nap nem voltam, hát az RSI nem hazudott :o), esélyes, hogy megnyúlt az utolsó hullám, de egyenlőre szerintem ma nem láttuk a csúcsot, RSI még nagyon bull ehhez.. (Daxról van szó)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SPX-SP500 sem különb,mi meg.....

      Delete
    2. Nem baj, ez jobban illeszkedik az elképzelésembe, jobb beszálló lesz :o)

      Delete