Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 15 March 2013

Hétfő

Leírom most, péntek reggel a véleményemet a piacról. Szerintem nagy eséllyel hétfőn réssel nyitás lesz felfelé.     Ezt már tegnap délután is nagyon beleláttam a helyzetbe, de mélyebb elemzés nélkül is erre adom most a legnagyobb esélyt. 

10 comments:

  1. ennyire azert csak nem....penteken kiloknek minket az EU-bol?...cnbc pedig nem ennyire bulvar stilusu....milyen hetfo lenne akkor?..blood black monday...hulyeseg..
    http://www.cnbc.com/id/100557077

    ReplyDelete
    Replies
    1. sziasztok
      Az elmult napok utan nem csodalkozok semmin.2 napot voltam a ho fogsagaban Bonyon, 8 orat ultem az autoban es utana egy csalad befogadtott. A falu 2 napig el volt vagva a mindentol. Szerintem ha nem jonnek az Osztrakok a geppekkel akkor eleg nagy kakaba lenne az orszag. Ugyvelem fel Europa rajtunk rohog. Semmilyen poziciot nem tudtam zarni, de hal istennek jo iranyba ment minden ... Ilyenre almomban nem gondoltam volna hogy termeszeti csapas miatt nem tudok pozit zarni . oke volt beteve SL de akkor is... Nah megyek probalok segitteni a bajba jutottakon...Bocs az off-ert csak kikivankozott belolem. Orulok hogy enyivel megusztam

      Delete
    2. megértelek, én itthon hallgattam az eseményeket és annyira fel vagyok háborodva, hogy inkább nem írtam semmit...

      egy normális országban már sokan lemondtak volna... egyedül a civilek segítettek egymásnak, amit nagyra értékelek (na és a "szemét" multik), akinek kellett volna az sehol nem volt, amikor szükség lett volna rá... aztán megindult a kirakat és a PR, ha valaki normálisan megnézi láthatja, hogy csak a tv-nek szólt... undorító és itt minden oldalra gondolok, Székesfehérváron a civilek hólapáttal kimenetek lapátolni, ez többet ért minden smsnél, és hatalmas nyilatkozatnál, vádaskodásnál... csak magadra számíthatsz, ez többször bebizonyosodott..

      Delete
    3. Black bloody holly shit
      ...But one thing I certainly will not do is leave all of it in a bank in Italy, or Portugal, or Hungary, or Spain...

      Delete
  2. Sziasztok,

    ...érdekesek a hírek... nem azt mondom, hogy nem ez lesz (amit ír Charlie)...csak eszembe jutott amikor tavaly (talán tavasszal) egy vezető európai csatorna, vezető gazdasági műsorában taglalták Európa gazdasági helyzetét... vezető hír volt amikor bejelentkezett élőben egy amcsi bróker srác, és ujjongott, hogy Európa össze fog omlani mindenestől úgy ahogy van, és Ők már alig várják, hogy nyisson a piac és nyomkodhassák a 'SELL' gombot, mert mindennek vége... Az európai műsorvezetők frankón hüledeztek azon amit hallottak!! Ha nem élőben ment volna az interjú lehet ki is vágják...
    Ahhoz képest ment pl. a dax is több mint 1500 pontot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezért nem hallgatok híreket .o) A TA szerint minden ott van a grafikonon csak ki kell olvasni.. Charlienak gratula, jól elkapta az SP-t :o) eddig, utána majd meglátjuk mi lesz..

      Delete
    2. üdv

      Szidnak itt mindenkit a beszorult hó foglyok csak magukat nem ugye a welnes a síelés nekik fontos pedig egy hete már ez dől a hírekből ítélet idő várható a hétvégére pontosabban csütörtök délutántól megint jó pár milliárdba került a szegényebb adófizetőknek a milliomos már nem is tudom milyen jelző illatné őket ki mentése én ezt mind vissza terhelném rájuk mert nem vismajor volt előre figyelmeztettek mindenkit nem beszélve azokról akiknek szabadnapja volt és be rángatták munkába sokak felelőtlen útnak indulása miatt.

      TWER

      Delete
    3. na ez a marketing, hogy előre látható volt minden, propaganda!
      véletlenül egy ismerős, aki katasztrófa védelemből írta a doktoriját, egyébként meg nem elméleti, hanem tapasztalati szakember is 25,5 órát volt benne a csapdába, a hatóságok tehetetlensége volt a legnagyobb baj, még akkor is engedték a forgalmat, amikor már rég kilométeres sorok voltak, katasztrófavédelmi vészhelyzetet is csak a helyzet után 18-20 órával jelentettek és az egész esemény megtörténtét követően vagy 30 órával kezdődött meg a helyzet kezelése, fogalmuk sem volt mi van az országban, miért van stb...
      péntekre jelezték a helyzet romlását, csütörtök 13 óra körül még semmi nem volt, csak a sok rohanó kamionos, akiknek a balesete miatt ragadtak be az emberek és vszinu, hogy a többség nem wellnes központba, meg sielni tartott, csak egyszerűen haza, de tény ezt lehet eladni propagandaként, 14000 emberről van szó, ha látták előre, akkor milyen volt a tájékoztatás, miért nem készült fel a közút kezelő, miért nem zárták le az érintett szakaszokat, miért az osztrákok voltak akik előbb észbe kaptak...láss a marketing mögé, a kedves vezír + autót vezet, egy tv-sel még még egy valakivel, na ez már sok volt, a hülye nép meg beveszi, hol volt a TEK, a testőrség (megj. kötelező) a hivatalos sofőr? vezír nem vezethet... hagyjuk mert felhúzom magam

      Delete
    4. Én nem húzom fel magam mert aki volt hó fogságába üres tankal -20 fokba én voltam és éjszaka egy mellék úton 1983 jan.-ba itt aztán csak magamra voltam utalva hosszú lenne el mesélni de segítségnélkűl megoldottam a helyzetet és reggel már otthon ébredtem és a kocsim is a garázsba állt ebből okulva 2010 nov. végén az esti órákba ismét hasonló helyzet alakult ki itt nem vártam meg még teljesen járhatatlan lesz minden szépen félúton vissza fordultam utánna mire hazaértem máris rendkívüli adás jelentkezet és amelyik útról vissza fordultam tömeg baleset lett és állt a havazásba a kocsi sor itt kezdődik hogy mérlegeld a kockázatot.

      TWER

      Delete