Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday, 2 February 2013

USD/HUF - 8H chart

A devizapiaci grafikonok esetében, már többször írtam, hogy adattartalom tekintetében elégedetlen vagyok, de ez a piac sajátosságából fakad. Az előrejelzések pontossága éppen ezért kicsivel jobban eltérhet a valóságtól, vagy éppen attól, amit várunk és látunk.
Impulse mozgás tart délre, annak harmadik és nagyon esélyes, hogy azon belül is egy harmadik hullámban van. Az alja valahol 211-212 környékén lehet, majd, ahonnan egy méreteiben nagyobb korrekció jöhet 216-217 környékére.

USD/HUF 8H chart:


A lefelé jövő impulzus alját továbbra is a 200-210 közé eső zónába várom, immár szerintem vagy egy éve....

5 comments:

 1. bocs a probáért, telorol probalkozok..
  ...
  köszi az elemzest,
  az ábrámon én is jelöltem egy nagy hsz-t, lehetséges 4. hullámban... ha az tényleg hsz, akkor az általad jelölt 2/5/C lenne a hsz 'e' pontja?

  ReplyDelete
 2. kicsit másképpen számoznám, de lehet ott hsz, csak a lefelé jövetelt nem korrekciónak számoznám, szerintem nem tettem fel az ábrám, de majd megteszem, ahol az oldalazást negyediknek értékelés lehetőségét felvetem (lehet a videóban beszélem róla,)

  ReplyDelete
  Replies
  1. igen, rájöttem... valszeg ezért is nem kaptam választ..:-)
   felrajzoltam egy hsz-t 4.hullámban, majd próbálkoztam 'másként' nézni a dolgokat (közelebbről) és a vélhetően (mókás) C hullámot számoztam korrekciónak (figyelmen kívül hagyva a nagyobb képet)

   Delete
  2. not at all, így fejlődsz!
   Velem is előfordul, főleg, ha lemegyek kisebb tf-re,
   pl.: ezért zártam az USD shortot túl korán, mert egy alacsonyabb rendű négyesre mozdultam, kár érte :o)

   Delete