Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. január 11., péntek

USD - videó elemzés

Napokkal ezelőtt készített elemzés, egyes következtetések még élnek. Az ED valószínűnek tartom, azt, hogy kész e vagy sem, nem tudom. Volt még egy felszúrás a videó elkészítése után, azzal meglehetett az 5, de nem ment olyan magasra...


38 megjegyzés:

 1. üdv Ras és névtelen

  A lentebbi bejegyzésbe feltöltöttem a BUX elképzelést egyiken 8-9 környéke van tehát az nagyon nagy kép és most lesz ott az E pont érthetőség kedvéért, a másik egy nov. ábra ami jelzi hogy nem vártam 17200 alá. Remélem most megoldottam a kép feltöltést és így értelmezhetőbb leszek.

  VálaszTörlés
 2. BUX ED lehet, hogy csak harmadik hullám kezdődött. Tehát a csati e pont 5. hullámmal elérhető (19300) így.

  VálaszTörlés
 3. Üdv Hétvégi csemege komment nélkül.
  http://kepkezelo.com/images/eyxx1w6jkoga0wor4dz.png
  http://kepkezelo.com/images/zge6nsjiw26dhi9xvmvh.png
  http://kepkezelo.com/images/c8psd9ptbe9hrl92plri.png

  VálaszTörlés
 4. ÜDV Amcsi piaci csemege talán annyi hogy nagy a hasonlóság, az előzőekkel is.
  http://kepkezelo.com/images/qeecpmnyre58ofhd842v.png
  http://kepkezelo.com/images/gu3wyemjut4o4kvwxpjt.png
  http://kepkezelo.com/images/fg3pulsmj3tndqnycan.png

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kiegészítve kezdőknek a fenti alakzatok nem igazán bull verziót erősítik mivel ékekről van szó ha igaz én longot az biztos ilyen alakzatok láttán nem igen mernék kockáztatni.

   Törlés
  2. Gondolom sokan erre gyúrnak.
   http://kepkezelo.com/images/7vxakkeyjfvhls2onf6.png

   Törlés
  3. Szia TWER
   Annyira elvesztettem a cérnát evvel a ékben való mozgásban ,hogy még még mindig mehetünk fel vagy már elfáradt a piac ,innen lehetne egy 20 pontos korrekció SPY ,esetleg mondhatnátok scenariot
   üdv
   Laci

   Törlés
 5. http://stockcharts.com/public/1269446/tenpp
  Ez volna a vitatott chart. Ahogy nézem a 4. pont más alapon van rendszeresen rögzítve mint ahogy én tenném. Ezzel a bajom, hogy gyakorlatilag 3. pont végét jelöli ki nagyobb charton és bármelyik pillanatban, az ő technikájával akár rögtön utána a chartra tudja rajzolni az 5. pontot is, akár alacsonyabban. Nem a tudását akarom vitatni, mert azt valószínűleg nem lehet, de én kicsit másképpen nézem most. Ez alapján SP egy ékben van. Ezzel kapcsolatos a minimum elvárásom is egyben. Távolabbról szemlélve azonban ez könnyen lehet egy ED. Ez esetben 1100 környéke lehet a cél lefolyástól függően. Jelenleg ezt tartom az egyik legkönnyebben megfogható chartnak. Ahogy én nézem:
  http://tozsdemania.ucoz.com/_fr/0/2203366.png

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia...az a piros 12345 biztos nem jo..ed-t akar szamozni a pirossal?..rajzbol nem derul ki de mivel 4 belement 1-be valszeg...raadasul exp ed lenne...ajjajjj...exp ed-k...nem erdemes foglalkozni veluk...de eleve nem is lehet jo mert egy ed-ben sem lehet a 3.hullam a legrovidebb ,marpedig itt piros 1 es 5 is hosszabb mint 3...

   Törlés
  2. Éppen most gondoltam át, hogy hol sántít. De így akkor már nem kell.

   Törlés
 6. Ed 1-2 i jelöléseit loptam. Azért vannak a charton, mert én val mást kerestem volna. Emlékeztető.

  VálaszTörlés
 7. Üdv

  Mivel már többször írtam nálam a NQ főnök és ha az alábbi igaz akkor egy B hullám jött föl és C megy le, akkor utána az az nyár végére vagy ősztől még lehetnek új csúcsok az indexekbe.
  http://kepkezelo.com/images/nvl5k5w7llmls7o3rl.png

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Twer

   Nézd át a gépedet, mert ezek a toolbarok könnyen tartalmazhatnak kártékony programokat, főleg ami neked van fent.

   Brikka

   Törlés
 8. Kicsi OTP talán 5/3ban van.
  http://www.kepfeltoltes.hu/view/130112/2013-01-12-otp_15_perces_szerk2_www.kepfeltoltes.hu_.png

  VálaszTörlés
 9. Van egy kérdésem. Devizapároknál látom, hogy szeretnek kiütni stopokat. Ezek tüskéket eredményeznek a charton. Ezek a hullámok maximális értékeit módosítják, ami viszont eredményezheti azt is, hogy a feltételek torzulnak. Itt egy példa, hogy mire gondolok pl: http://tozsdemania.ucoz.com/_fr/0/9913306.png

  Tehát itt Elliott működött szerintem. Ráadásul nem is kis időtávon. A kétely azonban itt van. Mi ilyenkor a teendő?

  VálaszTörlés
 10. 1/4 átfedés persze itt is "kérdéses". Lehet, hogy csak egy ékként kell nézni valójában?

  VálaszTörlés
 11. Üdv Laci

  Ezek az ékek az én meg látásaim más hol nem láttam még őket igen van hely föl még ha az SP 1482-85-öt, Nasdaq 3150-et, DAX 6820, ki viszi és naposon szignifikánsan fölötte zár bukik a verzió.

  VálaszTörlés
 12. Szia Gábor!

  Devizapároknál nagyon óvatosnak kell lenni Elliottal, kis tf-n működik, nagyon viszont inkább egyfajta korrekciós jegyek látszanak csak.

  Azt sem szabad elfelejteni, hogy az értéktőzsdén jól látható, szabályozott piac van, egységes, ezért teljes képet kapunk. A devizapiac azonban nem egységes, ami miatt az adatok torzulhatnak. A forgalom nagyságát nem látod, csak egy bróker által látott forgalom összességét, ebből következően az összes olyan adat, ami forgalmi adatot tartalmaz torz, ezt figyelembe kell venni! Elliott a devizapiacokon csak korlátozottan érvényes.

  (gondold végig, Usd/Huf v. Huf/usd-t nézel más képet kapsz, egy bizonyos ciklus szint felett nincs értelme, Cimballi szavaival a devizapiacok folyamatos korrekcióban mozognak egy nagyobb tf-n)

  VálaszTörlés
 13. Egyenlőre tartom az 5/3at otiban. A tető viszont nagyon bizonytalan. Időben szerintem kiment a 4 korr-ból. Ezért azt hátrébb soroltam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt most nem látom, nem tudom mire gondolsz.

   A célzónát tartom, ott lesz érdemes figyelni (4400 környéke)

   Törlés
  2. Kicsit vérzik a karácsony miatti nagy chart 3790-től.
   Abban gondolom most hogy ez a mai fel 5/3 lehetett. Most jelöl tetőt. A hetes ék alapján még kicsit kellene mennie, ha minden időtávon tökéletes chartot akarok.

   Törlés
 14. 15' szvsz csak 3. hullámok mentek le! ad

  VálaszTörlés
 15. Lassan 1 hónapja long,de így van ez jól, különben nem működne a tőzsde ha mindenki egy irányba lenne,de ezt mondtam már,én irányban vagyok,de már nem sokáig!!!

  VálaszTörlés
 16. Nem tudom ki mi alapján kereskedik,de hatira hetek óta csak a beszakadást várják más fórumokon,engem is megcáfoltak már párszor,pedig chartot is tettem fel,nem vitatkozok senkivel,inkább kereskedek

  VálaszTörlés
 17. Engem érdekelne. Ha megoldható...
  Oti ékesedik óráson. Nem tudom melyik lesz az erősebb: a felsőbb elvárás vagy ez.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó meglátás! Én is nézem! akár a vége is lehet


   új ábrák

   Törlés
  2. Gábor!
   Nem az a kérdés hogy felteszem vagy nem,én évek alatt (10-év)kitököltem mikor mit kell figyelni amit én tudok használni de más biztos nem,mert hosszú lenne elmagyarázni
   Én nem Elliott alapján kereskedem,hanem TA indik hogy állnak össze és hosszú távon amit itt nem hiszem hogy valaki is ki meri ülni.
   De elmentem Elliott alap tanfolyamra (AD-hoz)hogy hátha találok "nekem valót" benne
   Ezért írtam múltkor,amíg nincs valakinek ilyen ker.stratégiája addig demózzon,én most is + ban demózom,hogy még tökéletesebb legyen + 3 számlán kereskedem,kint is.
   Más meglátásai után ,meg ne lépj poziba,hiszen a te pénzed,(tanulóidő?)
   Amíg nem vesztettél addig nem is nyersz,csak kicsiket,ha meg "Azért játszol hogy nyerj,már is vesztettél"mondja a mondás.
   De nem az észt akarom osztani,csak jó tanács.Üdv nektek

   Törlés
 18. üdv Ras gratula egyet árulj melyik fórum ahol a be szakadást várják, mert legközelebb szentimentnek felhasználom. De el árulom hogy volt nekem is longom dec. 20, 21,22-töl ugyan is a szignálom itt jelzett, mint ahogy írtam 500 körül fordultam, korai volt.

  VálaszTörlés
 19. A BUX D ponton nagyon sokan óriás fej-váll alakzatot láttak. Trendlines, Profitline, KBC stb.

  VálaszTörlés
 20. Gábor!
  Ja hogy te másokat olvasol és jól bezavar téged,ez így nem fog menni,valamikor az elején én is ezt tettem,felejtsd el ezeket,meg a fórumok olvasgatását,menj a saját elképzelésed után,ha nincs ,addig demózz és kísérletez, de ott játszd is meg,hogy lásd hogy mit rontottál.

  VálaszTörlés