Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 29 October 2012

USD/HUF


Kisbandi, Brikka, CJ, Naitssz, Charlie tudom ti foglalkoztok devizával, vélemény? A célzóna (200-210) főleg a felső fele egy korábbi 4. hullámtere.

3 comments:

 1. Szia Ad!

  Én is nézem folyamatosan, de ki kellett nagyobb képre lépnem, mert havi, éves szinten látni kell, hol járunk!
  Markersben 1993-tól van adat, ott ha megnézzük talán még korrekció nagy B-jében lehetünk és azon belül a c-ben amiben a 2. hullámában vagyis ez az ed a 2. hullám c-je!
  Képet nem tudok rakni, mert a markersem szarakszik nem tudok képet menteni!
  Célár lehet szvsz a 202-205!
  Képet sikerül mentem rakok mire gondolok!
  Remélem így is érthető!

  Naitssz

  ReplyDelete
 2. Szia!

  Köszi! A másik számom 202-re mutat.

  Markersz: vedd ki a mentésnél az / jelet, akkor jelez be hibát, én is szívtam vele nagyon.

  A nagy képen pont egy negyedik hullám alját találtuk el ezzel a 210-es szinttel, ez kezdett el bennem mozogni, hogy akár készen is lehet, + az időtényező, ideális szinten tört ki.

  Devizákban nagyon nagy képet nem érdemes nézni, mert olyan mintha a devizák mindig valamilyen korrekciós szerkezetben mozognának nagyobb szinten.

  ReplyDelete
 3. megnéztem markers-en 1993-tól, értem mire gondolsz, de én inkább az 1-2-1-2 mellett állnák, jobban el tudom képzelni a gazdaság és gazdaságpolitika, illetve az elliott tőzsdén lefelé mutató hulláma alapján, hogy nem 80 Ft-hez megyunk, hanem inkább felfelé 300-hoz. A hsz b-ben helyett egy felfelé kitörés szerintem jobban illene a képbe 2008-as impzulse-hoz hasonló, de várom a rajzod!

  ReplyDelete