Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 4 July 2012

USD - várakozás

A dollár esestében a 15' jelzett zóna elérését követően gyengülésre számítok, még mindig várom a 222-223-as zóna elérését. (szélesebb értelemben 220). Az ábrán jelöltem kb hol lehet divergenci.

USD 15' chart:

8H esetében újra kell alkotnom a számozást, a DZZ verzió egyre jobban tetszik. Meglátjuk bekövetkezik e a forint ilyen erősödése, majd utána a fordulat.

USD 8H chart:


14 comments:

  1. Az elemzés óta eltelt mozgás azt mutatja, hogy nagy eséllyel vége lehet a forint gyengülésének és jöhet a várt erösődés

    ReplyDelete
  2. Tévedtem, végül felment

    ReplyDelete
  3. jó reggelt, szerintem a dax még megugorja a 6600-at a holnapi napon, de nem hiszem, hogy mi nagyon emelkedni fogunk erre, itt fogunk tötymörögni. holnap délutántól megindulhatunk lefelé.

    ReplyDelete
  4. Úgy látom beindult a nyaralási szezon, ráadásul kicsit döglődünk, a csúcs elérésére rámehet a hét.....

    ReplyDelete
  5. nyitottam egy kis dax longot

    ReplyDelete
  6. Sziasztok,

    mit gondoltok a többi dev-ről....eur/huf chf/huf

    nézegetem az eur/huf.....napos tf-en egy bullish slingshot alakulhat, de ha lemegyek kisebb tf-re (5h) akkor akár öt hullámnak is be tudnám számozni ezt a lejövetelt, ahol most lennénk talán 5/1-ben ami lehetne ED...(esetleg 4/C kezdődhet).... :-/
    ....ha ezt sikerülne beazonosítani, talán könnyebb lenne usd/huf is....

    ReplyDelete
  7. Usd céláram még mindig 222- 223, bear verzióban is oda várom, eur szerintem másként mozog. Dzz-t tekintem elsődlegesnek. Cimballi devizakereskedő elsősorban. Itt elliott nagyobb tf-n nem tud működni, és bár a piacok kvázi 24 órában vannak nyitva, torzít a kép, főleg a forint esetében....Erre nagyon jó az rsi, sokat segít az irányban.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi Ad,
      de nekem itt valami akkor is 'büdös'.... MACD-t is 'hozzánézem' igaz lassabb de megerősít, és időnként másként is láttatja a dolgokat...

      Delete
  8. Boy

    szvsz. DAX longot előbb kellett volna nyitni most az 50-es fibo egyenlőre fogja 6550 környékén én inkább már a short belépőt sasolom. De ha áttöri az 50-es fibot akkor benne van 6700 körüli szint, de szerintem ez pont ideális 2. hullám vége ez az 50-es fibo.

    ReplyDelete
  9. üdv DAX, hati óráson erősen be szűkültek a bollinger szalagok, nagy el mozdulás lesz a DAX több mint 1 napja a hati 2 napja ezen a szinteken oldalaz ez 4. hullának szvsz időben már soknak tartom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. köszi Twer! láttam, hogy nem megy, zártam már! brókerdíjat buktam!

      Delete
    2. Szerinten is közel lehet egy esés, de a belépőket még korainak tartom. Usd közben törölte a reggeli 15` elképzelést, de kitartok amellett, hogy további 5 hullámban esés jön, flat+flat lehet, este magyarázom. Célár max. 229 környéke lehet, de ezt nem most számoltam, hanem napokkal ezelőtt, plusz, minusz 1-1,5 ft is beleférhet. 5h tf-n érdemes ránézni, ott látszik, hogy laposan oldalaz a piac.

      Delete
  10. Buxban szvsz nem negyedik hullám megy, nagyobb képen lehet kombináció, 4 belement 1 terébe

    ReplyDelete
  11. Usd ed gyanús, gyors forinterősödés indulhat hamarosan!

    ReplyDelete