Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 15 May 2012

Twer ábrája

Ami miatt nem tettem fel, mert 5 hullám 5 hullám jön új low-val, majd 3 hullámban új csúcsra megy, Elliott-i értelmezésben nem tudok vele mit kezdeni, ez a megközelítés szerintem nem lehetséges.


második ábra


16 comments:

  1. Értem főnök szvsz. adjunk esélyt más verzióknak is akik esetleg hosszabb távon kereskednek és ha le kereskedték volna szép summa üti a markukat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.techsmith.com/screencastcom.html

      a további képeknek ;)

      Delete
  2. Twer!

    Értem én, amit mondasz, de továbbra is tartom, hogy nem tudok vele mit kezdeni, mert Elliott szerint ez így nem lehetséges, márpedig Elliott elveit használva mindig le lehet írni a piacot. Lehet csak nekem okoz ez problémát... Gondolom, akkor te lekereskedted, gratulálok hozzá!
    Szívesen várom a megoldást, mert nem zárom ki, hogy az én értelmezésem rossz, valamit elnézek, nem vagyok hiba nélküli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne haragudj de küldtem az eredetit ha lehet cseréld le itt nem annyira egy értelmű
      kösz

      Brikka én hosszú távon gondolkodom ha most ad ki teszi a másik képet 1 v van előre csupán azt igazítom néha ha a piac abba az irányba megy ha nem akkor stornó és újra tervezés több hónapra, eddig nem nagyon kellet módosítanom lásd. a korábbi hosszú távú előre jelzésem.

      Delete
    2. Nincs összefüggés .ha ritkán váltosztat, akkor ritkán raksz fel képet. De legalább felraksz. Érthetőbb egy chart, mitha csak beírod a célárat, főleg nagyobb idősíkon és látszódik a kontextus is, ami még fontosabb is lehet, mint egy célár.

      De ahogy érzed.

      Delete
  3. megvan, azt is csatoltam, nálam ez volt, mint eredeti, fent van ebben a bejegyzésben

    ReplyDelete
  4. Twer:
    Én szívesen látnék tőled egy ilyen hosszú távú egy DAX ábrát is.

    ReplyDelete
  5. Ad!

    Miért teszel fel ennyire hibás ábrát?
    Kérlek ne add fel a szakmaiságot!
    Alapszabály: 5-3!

    B.

    ReplyDelete
  6. lehet,hogy eléri sp a fej váll célárat(1300 környéke)

    ReplyDelete
  7. Üdv Barna

    Egy szóval nem állítottam, hogy ez elliottilag helyes én csak felvázoltam gy lehetséges prognózist ami szerint a piac majd mozog és ki alakít egy elliott ciklust különben melyik pont ami nem stimmel mert a szept aljtól A-B-C MENT fel febr. az alt 4. majd szept. jön le 5 hullám 13600-ig. Talán még így jó is lehet de ha nem ez egy éves alternatíva én így látom a piacot nagyon kevés éves előre jelzést láttam főleg ami be is jön. Aki meg még elliott alapján jelzi olyat meg aztán abszulult nem látni és mag még ami be is jön az aztán a ritka.

    ReplyDelete
  8. üdv AD

    SZVSZ vedd le az előre jelzésem mert látom szakmailag botrányos, nem szeretném ha ez miatt magyarázkodnod kellene és be látom elliottilag nem helyes kösz.

    ReplyDelete
  9. AD ezt az oldalt Elliott alapján írja, arról szól, az alapján elemez, a többiek azt követik, igen téved, mostanában gyakran, de szeptembertől nagyon durván előrejelzett mindent! Ez viszont tragédia!
    Hol egy bull verziót, hol egy bear verziót veszel elő és mindig megmondtad, hogy igazad van, lesz a vége, hát most nem, hibás az elképzelés, ahogy AD állította, nem csodálom, hogy nem rakta ki. Véletlenül nem azt írtad, hogy longba vagy, vagy te sem hiszel magadban, szerintem a felét nem keresketted le annak, amit írsz! na mentem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagy tévedésbe vagy mert ha olvasod a blogot ez tavaly febr. előre jelzés folytatása. Csupán próbálom kis. tf en a bull, bier verziót le követni ami nem pontos. Nem akarok vitázni a piac dönt de eddig napos hetes elepon nagyon az előre jelzésem szerint mozog tehát tavaly febr. óta ez az előre jelzés nem bukot meg, ezért te is ha ennyire otthon vagy elliottba akkor miért nem vesézed ki és mondod hol a hiba, mert én csak kapizsgálom elliottot vagy a magyar piac nem elliott alapján mozog.

      Delete
    2. Ja a másik mivel ha látod a cél zónám felső határát el érte a piac miért ne nyithatnék akkor longot a le szúrásokba kis pakkal. Tehát akkor mi a gond?

      Delete
  10. Ha a DAX a 6300-at nem töri le és a hati a 17200-at itt a fordulat ami igen erős divergenciákkal párosul a DAXnál ezt már tegnap is írtam a hatinél ott az ábra BUX 16500= 17200 hati pont.

    ReplyDelete