Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 25 May 2012

OTP - gyors

Naposon fontos kérdés a mai nap, milyen price action mutatkozik. Egy erős nap, további pozitív jövőképet festhet. Óráson hajlok arra, hogy a célzóna felső szintjének elérését elfogadjam, a spike miatt a számítás nem egyértelmű, kis tf-n lehetett egy kis csonka hullám, vagy az éjszaka lehetett meg kereskedési időn kívül, meglátjuk mit mutat a mai nap. Pár napos távlatban kell lennie egy emelkedésnek, de nem lepődnék meg, ha ma egy eséssel nyitna. Ennek ellenére jobban hajlok arra, hogy innen már emelkedés lesz, mert a lefelé menetet inkább a felfelé menő 3 v. c hullám második alhullámának vélem. 

OTP napos chart:



OTP órás chart:




37 comments:

  1. jo reggelt guys...
    ..ujra lehet shortolni a forintot usd elleneben..ts 14..kiutesi ar 260..
    ..olajra is van uj short..80as kiutessel..

    ReplyDelete
  2. sziasztok!

    dax redbullt nyomott ma reggel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jó is volt a záróba nyitott long certim passzoltam is 6350-et vissza texteli megint nyitok mert itt a nyak vonal ez szignifikáns ki törés volt, de a BUX és a hati is át törte a nyak vonalat. Na a másik a DAXnál szük cél ár 6450, ez meg fogja és ujra vissza jön 6350re a tágabb cél ár kis ék 6550 nagy ékből 6850.

      Delete
  3. Sziasztok !

    Egy érdekesség - BUX hatiban, OTP-ben eddig rendkívül alacsony a forgalom a mai napon.

    ReplyDelete
  4. jol latom hogy bux es otpnel is 15percesen volt egy 5hullamos lefele?..ugy hogy nem szedte ki az elozo aljat..akkor ez a felfele csak korrekcio es jonnie kell meg legalabb egy 5os lefelenek ..szerintetek?..amig buxnal nyitva a tegnap hagyott sziget az nem koser longra gondolni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. szerintem is így lesz
      most fejezzük be majd kábé a felfele korrekciózást, mely szerintem egy 2. hullám
      (tehát BUX hati 0=17.518, 1=16.755, 2=kábé mostani értékek).

      A 60 perces ábrákon nagyon megerősíti ezt a gyertyák forgaloma.

      Delete
    2. Nagyobb tf. nem ezt mutatja órás 5 órás, azon mintha egy 1, vagy 3. hullám indulna északnak az SP ha ma ki viszi az 1328-at akkor 1350-ig meg sem áll ez pedig kedden rés északnak ne hogy fordított sziget forduló legyen.
      Ha lehet a BUXot nézzétek már meg óráson és 5 óráson ott nálatok hogy néz ki jól lenne egy ábra is.

      Delete
  5. otp korrekció után északra mutat horgok az rsin

    ReplyDelete
  6. üdv

    Senki nem szól AD főleg te is nézted a DAXnál a háromszöget v. éket lent mát régen ki tört és 2 nap textelte vissza ami igen komoly bullis jelzés, hát ebböl ki indulva ilyen komoly vissza textelést ritkán látni ami azt fogja jelenteni, hogy nagy föld indulásnak kell lenni hogy a6200-as szint le törjön.

    ReplyDelete
  7. BUX hatiban felfele véget érhetett egy ABC korrekció a tegnapi aljtól (szerintem ez egy nagyobb képen egy 2-es hullám). Erősen feltételes módban mondom egyelőre, de eddig nekem nagyon úgy tűnik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oldalazas megy ezerrel...amit az elobb irtam hogy 15percesen 5hullam ment le az lehet hatinal abc volt ahol c egyenlo ax0.62...hatinal a lefele menetben nem volt meg a valtakozas sem 2es es 4es kozott..erogyujtes megy vmelyik oldalra..
      hati 15

      Delete
  8. Replies
    1. ugyanott hsz-t figyelek, amiben ez lehetne a d hullám (m15)

      Delete
    2. Meg valva ennyire le én sem számoltam, de ettől függetlenül még a 6450-et tartom, hiszen az alakzatokból ki tört még a leg min. cél árat sem érte el.

      Delete
  9. Replies
    1. ez az az ABC felfele a tegnapi aljtól, amit BUX hatival kapcsolatban említettem

      Delete
    2. az addig ok, h erről beszéltünk, de ez nálam diagonál :)
      kérdés, h milyen poziban

      Delete
    3. Üdv el képzelhető de én az ilyen képződményeket minden tf. be szoktam azonosítani, BUX óráson már nyoma sincs, szép emelkedő trend csatorna esetleg az aljáig jöhet 16300-ig

      Delete
  10. dollart leloni sem lehet..

    ReplyDelete
  11. OTP 3440-ig eshet, usd megint alkot valamit, de nem tudom mit...

    ReplyDelete
  12. USD/HUF szerintem bearish, dollár gyengülés lesz, RSI alapján számozás megerősítve naposon, alatta azonban sok a kérdés

    ReplyDelete
  13. OTP-ben ezen a szinten egyenőre oldalazás jöhet 3460, kis 4/a-b-c

    ReplyDelete
  14. ...upsz...otp napi..veletlenul vettem eszre egy kis analogiat...szerintem tisztelni kell..soxor bizonyitott mar az analogia...termeszetesen egyszer megszakad azt eszre lehet venni...otp naposon azt kerestem hogy mikor volt utoljara ennyire egyutt a napos 20,50,100,200 mozgok ugy hogy az ar kozvetlen alattuk..egy evet kellett csak visszamenni,akkor vettem eszre a hasonlosagot...nagyon durva lenne ha folytatodna..buxra ezt nem tudom megcsinalni ennyire pontosan...bux sokkal jobban koveti a mol mozgasat...
    otp napos
    ..kerdes,hogyan tudnank ezt elliottba illeszteni hogy nagyon kozel a vermedve...talan igy..1-2-1-2...
    otp 60

    ReplyDelete
  15. Charlie, Csabesz, Rics! Most van az RTL Klub Gyanú árnyékában c. műsorában az a Maseratis dagadt ügyvéd aki a bíróságról jött ki. Akkor volt a műsor felvétele. :-))

    ReplyDelete
  16. :) és kapkodja a levegőt?
    nem vagyok tv közelben

    ReplyDelete
  17. ennyire hulyeseget irtam az otp analogiarol hogy semmi reakcio ra?:)...vagy feltek a vermedvetol?

    ReplyDelete
  18. charlie, nagyon egyfelé jár az agyunk, néztem már, de nem bíztam az ötletben vagy magamban.
    én most itt egy hsz-nek örülnék, mert akkor dZZ lehetne a csúcstól. ehhez az ötlethez mit szólsz/ szóltok? talán rajzoltál is már vmi ilyesmit

    ReplyDelete
  19. ..otp 60..ha elfogadom hogy egy exp ld jott lefele akkor is van tobb lehetoseg a lefele folytatasra..nem azt akarom mondani hogy igy lesz csak azt hogy az exp ld eseten milyen lehetosegek lehetnek..
    otp 60

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Charlie!

      Exp. LD esetében is igazak szerintem az RSI-re vonatkozó megállapítások, érdemes velük összenézni és akkor talán kizárható egy két lehetőség. Én ez alapján vázoltam fel a bearish verziót, ami egyenlőre működik, igaz egy nem nagy teljesítmény, mert eddig talán az összes verzió egy irányba mutatott.

      Delete
    2. mit szolsz az analogiahoz?..kicsit durva,nem?

      Delete
  20. nagyon, és elgondolkoztató, mert a fraktálok miatt van alapja...
    múlt héten vázoltam a bearish verziót, elmondom,majd, hogy miért mellette döntöttem

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok....ha kovetne az analogiat Te hogy illesztened a gyors lefelet a nagyobb kepbe?

      Delete
    2. segits legyszi azt a kek teglalapos reszt megfejteni...otos le vagy abc..Te indikatorokkal meg tudod fejteni:)..a masik a kis piros teglalapos resz..jol gondolom ha meg felfele is veszi az iranyt akkor is kell legalabb egy otos le kedd-szerda?..kosz..

      Delete
    3. most nincs időm, később ha lesz megnézem, a nagy képbe illetve 3. intermediate lefelé, eggyel kisebb tf-n első hullám az LD.

      Delete