Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 22 February 2012

Bux - szerdától

Nem akarok sokat írni. A mai nap induláskor várok egy felfelé menő hullámot, egy korrekciós [2]-at. Majd a [3]. hullám megindulását délnek. Felfelé kört valamely fibo szint fogja megállítani. Tegnap erős volt a papír záráskor, pár forint hiányzott az első szint eléréséhez. Lefelé egy lökéshullámnak kell mennie, ami felismerhető lesz, a felfelé kör extrém esetben a tegnapi záróval befejeződhetett, ezért ha élesen esni kezd, nem fogom várni az északnak menő hullámot.

Bux órás chart:


22 comments:

  1. Több piacot megnézve, van olyan, ami a fordulat előtt áll, van olyan, ami elérte a csúcsot és van olyan, ami túlhaladt rajta, azonban jelentős esés nem következett be.

    Olyan érzésem van, mintha egy utazási iroda busztúrájára vonaton, buszon és autóval érkeznének a közös találkozási ponthoz a résztvevők, valaki korán érkezik, valaki pontos és valakire várni kell. De amikor mindenki oda ér elindulnak, közösen, egy irányba...

    Ez érzés, de az elmúlt napokban a hírek az újabb és újabb csúcsok eléréséről szólnak, nagyon pozitív lett a hangulat, a tömeg átállt a bull oldalra.

    Örülnek a bankok, hogy befektetésük tőkére vetített vesztesége csak 53% (?!), ha valaki elvesztette a kereskedési tőkéje 50%-t és boldog, az vagy ultra optimista típus, vagy már nem érzékeli a valóságot, nem kezeli helyén a dogokat.

    A kormány is optimista (GDP, foglalkoztatás ... - szerintem sokat fizettünk érte, hogy szép legyen, nem árt mögé nézni...) az EU nem fog elítélő határozatot hozni, hisz 27 ország ellen folyik eljárás, nem fogják saját magukat elítélni. Valóban saját magukat nem, példaként hozta az egyik újság Ausztriát, hogy ők sem fognak minket elítélni, mert ők is ott vannak a listán... Vajon a sógorok is így gondolják, amikor az egész ország stabilitását (CDS felár, érsd országkockázat és hitelek extra költségei) veszélyeztetjük az osztrák bankonk mo-i veszteségei kapcsán?

    Valami lehet a levegőben, azt hiszem ...

    ReplyDelete
  2. talan erdemes neha atvaltani japan gyertyarol vonalasra...nem tudom,furcsa is a szemnek,de van hogy tisztabb kepet mutat...kivancsi vagyok most hogy lesz..ezek szerint bux naposon 5 hullam lejott ami A vagy 1...azota csak egy hullam volt fel most csinalja b-t es jon meg egy kanyar fel de a korabbi csucs alatt fordul egy ujabb otosre le ami C vagy 3 lehet...vonalas chart kontra japan szamuraj gyertyak osszecsapas:)...
    bux napi

    ReplyDelete
  3. ..most nezem..ez a verzio a mar kizart piros szamozast tamogatja...szep baleset..az ember ugyanazt a chartot nezi csak a megjelenitesen valtoztat es mast lat..

    ReplyDelete
  4. oszinten,nekem ez a lefele jovetel hetfotol inkabb korrektivnek tunik kis tfen meg japo stilusban is..
    bux 5

    ReplyDelete
  5. Meglátjuk, ne zárjuk ki még egyik verziót sem

    ReplyDelete
  6. Most látom, hogy rossz chart chatoltam, nem bux, hanem hati

    ReplyDelete
  7. Említett felfelé kör 20000 alatt teljesült, ahogy a tegnapi megjegyzés szólt, majd irány dél

    ReplyDelete
  8. szerintem egy kis lefele kor johet meg bux mol otp aztan fel c hullammal...

    ReplyDelete
  9. Sziasztok !

    Szerintem kis tf-en a következő 1-2 órában mehetünk egy picit feljebb BUX hatiban. 19.850 fölé. Egy C (esetleg egy 3.) hullám felfele kis tf-en, amire számítok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Charlie verzióját én még mindig egy kicsit hátrább sorolom, de szvsz hamarosan kiderül, melyik verzió lesz az igaz. Én inkább flatre gyanakszom, 5. helyett, de majd meglátjuk ad

      Delete
  10. szia lacika....es kicsit tavolabbrol nezve szerinted hol jarunk?

    ReplyDelete
  11. üdv charlie

    Azért meg kérdezem melyik részvény fogja fel húzni a BUXot, mivel a ricsi, mol jelen pill. lefele áll nagyobb eséllyel, OTP robban esetleg?


    TWER

    ReplyDelete
  12. Usa: tegnap tickre bejött Cimballi célára, majd lefordult, van esély a hangulat romlására

    ReplyDelete
  13. en nem banom a shortot skaccok...csak jeleztem hogy a vonalas chart alapjan beleferne egy fel kor...nyilvan csak a mol otp egyutt tudna megcsinalni...

    ReplyDelete
  14. Nem kereskedést mondtam, annak is van valami oka, hogy az otp sem esni,sem emelkedni nem tud, a megoldás benne van szvsz
    Tőlem bármerre mehet a piac, eddig az elképzelések mentén ment,

    ReplyDelete
  15. Charlie, kicsit messzebről nézve most vagyunk lefele a 38%-os ideális korrekciónál (a 19.442-20.197-es szakaszénak BUX hatiban). Most derül majd ki szerintem, hogy felfele, vagy lefele lesz-e a hosszabb távú irány (abból, hogy az ideális korrekció környékén most hogy viselkedik a cuccos).

    ReplyDelete
  16. hati hagyott egy picit arva gyerekbol...idealis lenne innen a c hullamot kezdeni...5 hullamban vagy ed fel 20200 fole de 20700alatt tetovel..

    ReplyDelete
  17. üdv charlie

    Minek a C-je indulna innen? Nem látom a párját, az igaz a lefele egy korektív esés eddig, mintha még mindig várna valamire az index, prontba nem volt árva gyerek így a hatibe ez bakfigy.

    TWER

    ReplyDelete
  18. igaz van meg tobb mint 2ora kereskedesi ido de az ev elso napja tudta eddig csak felulmulni a mai forgalmat...

    ReplyDelete
  19. Jenkik megint nem akarnak be szakadni, vinné őket el k., az egész világot ugráltatják.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az első hullámnak van ilyen személyiség jegye, akár az is lehet. A piac még nem hisz benne, föl le ugrál, ez most itt is így van.

      Delete