Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 13 February 2012

Bux - keddtől

Nagyon érdekes szituációban zárt a piac, tuti elemzést tudnék írni holnap nagyjából 9.30-9.45 után Addig maradnak a kétségek. Réssel nyitás, majd gyors emelkedés. Piros trendvonalak fogták meg a szárnyalást és a piros célzónába ért az index. A csatornák alapján Alt 4 tökéletes megvalósulása is lehetne, de ezt nem tudom bizonyossággal kijelenteni, mert a felfelé menő erőteljes emelkedést nem tudom alhullámaira bontani. A leglényegesebb információ elveszett a résben, vajon mi lehetett ott (a tömeg hangulata milyen formában változott)?

Bux órás chart:


A mai mozgás a piros alt számozás irányába billentett egy kicsit, erősítette annak a lehetőségét, azonban...

Lacikával történt beszélgetés tartalmazza mindazt, amin hezitáltam, ezért nem teszek új bejegyzést. Holnap délelőtt nagy eséllyel látni fogjuk hol tartunk, remélhetőleg megdönthetetlen bizonyítékot kapunk.

23 comments:

  1. Sziasztok !

    Szia Ad ! Szerintem a megoldás, hogy a péntek délutáni aljtól 5 hullámban mentünk fel, ma pedig utána (eddig) három hullámban le. Holnapra újabb 5 hullámot várok felfele.

    ReplyDelete
  2. (A 3 hullám lefele leglábbis BUX hatiban egy exp. flat volt szerintem)

    ReplyDelete
  3. szia!

    Én is erre tettem kis tf-n, mert ma nyitáskor, mintha egy oldalazó 4. hullám lett volna, fibo arányok szerint szép 5. hullámot lehetett rajzolni, sőt a rés általában 3. hullámban szokott előjönni, ez mind rendben. A mai korrekciót is be tudtam tenni szerkezetbe, korrekció belső szerkezetét felrajzolni percesen.
    (erre gondoltam, amikor fent írtam, hogy azonban...)

    DE nem tudok korrekciós csatornát rajzolni, mert a lefelé menet kiment belőle, ez pedig ezek szerint 3. hullám lefelé

    ELLENBEN ha ez tényleg 4. hullám, akkor a mélysége rendben van, viszont időben nagyon rövidnek érzem a 2. hullámhoz képest.

    Itt lenne jó, ha meg lehetne nézni 2 órás vagy 4 órás tf-n. 5 óráson 4. hullámot rajzolnék be a mai napra, ott időben egyenlőnek látszik a korrekció...

    Holnap szerintem hamar kiderül, ha a mai aljat átviszi, akkor piros számozás, ha a mai csúcsot, akkor kék, természetesen nem nyitóban és nem immel-ámmal, a kék számozás esetében elképzelhető felfelé egy ED, a pirosnál kicsi korrekció után erőteljes, energikus esésnek kell következnie, majd korrekció. Ez esetben főleg egy réssel lefelé történő nyitással ott hagynánk egy szigetet, ami erőteljes negatív jelzés lehetne, de ha jól értelmezem ezt csak korlátozottan lehetne akkor szigetnek tekinteni...

    Az oldalazásban eltűnt a forgalom, tehát az nagy eséllyel korrekció, de előtte van egy energikus mozgás le, majd ma a nap végén szintén egy energikus mozgás, de ez nem visz előre, mert vagy a és C vagy 1 és 3

    Egyenlőre nem tudom mi alapján lehetne valami bizonyosságot keríteni.

    ReplyDelete
  4. ...és amit hozzátennék, nem élhet a piros számozás, ha a bux1212 elég likvid volt, mert b kiment új csúcsra...

    gondolom erre gondoltál az exp. flat verzióval, ami teljesen jogos, de ilyen kis forgalomnál én vigyáznék a megállapítással, mert tréfált már meg a bux, igaz, ha maradunk az elveknél akkor nem lehet 2 hullám, mert az túlment a kiindulási pontján. Ha választanom kell, hogy csatorna törés, vagy alapszabály szegés, akkor a csatorna törés mellett tenném le a voksom, jelen esetben kék számozás... :o)

    Marad megoldásnak a holnap délelőtt, lássunk impulse-t valamelyik irányba :o)

    ReplyDelete
  5. Jó reggelt!

    Ma lesz egy kis hírkereskedelem valószínűleg.
    http://www.mfor.hu/cikkek/A_Moody_s_is_leminositette_fel_Europat.html
    imi-boy

    ReplyDelete
  6. ..otp 60 perc...rsi ellenallasnal plusz bearish slingshot..
    otp 60

    ReplyDelete
  7. mehet a long?

    imi-boy

    ReplyDelete
  8. semmit nem nyitok. régen ilyenkor szoktam mindkét irányba szívni...

    boy

    ReplyDelete
  9. üdv

    Szvsz. nagy esés lesz! Na az amcsi indexekhez pontos órát lehet állítani el múlt febr. közepe, mindig ilyen tájba indul el a korrekció náluk lesz esés de nem nagy, utána az sp új csúcsra megy és a nagy esés majd csak ápr. elején várható ahogy szokott lenni. De lehet trükkös lesz és már most meg kezd egy C hullámot, DE akkor is annak nagy 3. hulláma április elejére várható.

    TWER

    ReplyDelete
  10. üdv AD

    Él még a kék verzió?

    TWER

    ReplyDelete
  11. szvsz még semmi nem dölt el

    ReplyDelete
  12. Charlie, Lacika!

    Láttok valamit a chartokon?
    Köszi!

    ReplyDelete
  13. konkrétan 1-2-re gondolok felfelé, benne lehet?

    ReplyDelete
  14. ..elkepeszto szenvedes...sokat nem lehet hozzatenni...bux
    bux 5

    ReplyDelete
  15. azt neztem en is de otpnel alament ott megdolt,bux meg nem...amugy otprol gozom nincs ha ez a lefele csorgas akar "A" akar egyes hogy mi akar lenni..ez gaz..

    ReplyDelete
  16. Sziasztok !

    Nálam inkább lefele áll a kép, most kis tf-en még egy pici hiányzik lefele egyelőre. 19.700 alá várom a BUX hatit még ma.

    ReplyDelete
  17. Szia Ad!

    Még mindig fej-váll gyanús.

    http://postimage.org/image/y6h4irqx1/full/

    ReplyDelete
  18. első gondolatom, hogy ez nem lökéshullám (impulse) a mai nap korrekció, de meg kell nézni, hogy milyen poziban, első gondolat, B mert az szokott "végetnemérő" lenni...

    ReplyDelete
  19. második gondolat, kék verzió él, csak a korrekció nagyobb (időben elhúzodó), mint először gondoltam, a piros verzió esetében ez a korrekciós mozgás időben már nagyon széles, csökkenti a negyedik hullám esélyét...

    ReplyDelete
  20. harmadik gondolat, vagy inkább kérdés, hogy lehet e valamilyen formában hsz-t felfedezni az ábrában és ha igen az milyen poziban lenne

    ReplyDelete
  21. bux18900-ig le (?) ott fejeződhet be a korrekció

    ReplyDelete
  22. előtte 19.000 foghatja meg, talán ott van nagy b c végpontja.... este rakok fel ábrát, most off..

    ReplyDelete