Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. január 29., vasárnap

Bux- várakozás az 6. héttől I. rész

A napos és órás ábrák már sokkal több izgalmat rejtenek. Napos alapján nem lehet kijelenteni, hogy láttuk a csúcsot, csak annyit, hogy közel vagyunk (időben és térben) hozzá. Érdemes az RSI-t nézni, felpattant a lassabb zöld görbéről és ha jól értem mesterem Cimballi megfogalmazását, amikor újból ráfordul és aláesik az adja ki a short belépőt. 

Bux napos chart:A piac a célzónában van, de nem érte el az esésre húzott fiborács következő szintjét, igaz ez nem is elvárás, inkább csak az, hogy a környékén legyen. A számozás szerinti zöld vonalat sem érte el, ami az A hullám 100%-a. Az ábra alapján azt lehet mondani, hogy lehet még tere az emelkedésnek. Látványos lefordulás kell, ahhoz, hogy elvethessem.

Nézzük az órás ábrát. Az órás ábrából nem lehet sok következtetést levonni, akár készen is lehet a szerkezet. Ami zavaró, hogy a felrakott fiborács, mely az első hullám hosszát mutatja továbbra is rövidnek tűnik.

Bux órás chart:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése