Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 20 September 2011

A nagy kép

Korábban a következő ábra került fel a bux vonatkozásában. Az ábrán jelzett célzónát elérte a piac. A kérdés, hogy valóban láttuk e a feltételezett 3. hullám végét vagy sem. Ezt a kérdést nagyobb bizonyossággal csak akkor fogjuk tudni megmondani, ha a korrekciós oldalazás 4 hétnél tovább tart, vagy újabb mélypontot látunk.


Jelenlegi chart:



A napos ábrán a fibo szint az első hullám nagyságát mutatja. Ezért gondolom, hogy akár a 3/5 kész lehet. Sajnos a háromszögből leszakadt thrustnak nincs belső szerkezete, amit értékelni lehetne. 


folyt. köv.


9 comments:

  1. Szvsz SP-ben meglehetett a csúcs, jövünk lefelé...

    ReplyDelete
  2. Ha SP tényleg megindul lefele, akár a megmaradt napos rést felhasználva szerintem új aljat is üthetünk. Csak napost nézve LÁTVÁNY alapján 4-esnek is beíllik az almúlt 4-5 nap gyertyája. Elképzelhetőnek tartanék egy 5-ös pontra jellemző Bollinger érintést még (ami szerdán pont az előző 15.860 környékén csámborog majd). De mindezt persze csak a napos grafikont nézve, egyéb kontextusból (pl. más BUX idősíkok) kiragadva.

    ReplyDelete
  3. Szia Lacika!

    Naposon négyes nem lehet, mert nem volt 2-es. Amit látunk az vagy második hullám, vagy már az egész esés korrekciója szvsz.

    ReplyDelete
  4. nagyon a fele hajlik hogy ad tegnapi jelzese ervenyesul....orason exp flatet fogunk latni....b hullamot csinalja elso otos hullam kesz utana korrekcio kesz elkezdte epiteni a masodik otos hullamot lefele...buxnal cel 15751-15950 kozott...ezutan johet c hullammal fel...stoppok elozo alj alatt sajna ki lesznek szedve..charlie..

    ReplyDelete
  5. Szia Charlie!

    Van ennek még egy jelentése, ha így lesz!
    Mégpedig, hogy bármilyen emelkedés jön az csak korrekció lehet, azaz nem érte el a piac az alját, marad a bear piac.(zárójelben jegyzem meg, hogy ebben az esetben belefér egy 8 hónapos korrekció...akár 20.000-ig,hetes kép alapján)

    ad

    ReplyDelete
  6. Sziasztok!

    Micsoda pörgés van! 10 perce nem volt kötés! A tegnapi beállított eladás 16600 fölött működik! :-)

    ReplyDelete
  7. Szia Imi-boy!

    Pörgés = OTP, nézz emailt!

    ad

    ReplyDelete