Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. június 19., vasárnap

Bux1112 várakozás 25. hét

A napos ábrán a várakozásaim nem változtak. A jelölt célár zónába várom a piacot, napok múlva!

Bux1112 napos chart:
Napos ábrán a korábbi elképzelés mellé/helyett egy másikat teszek fel. Ez annyiban más, hogy már nem várom a korrekciót olyan magasra, nagyobb eséllyel mondom azt, hogy a piac lefelé veszi az irányt.
Ennek oka, hogy az eddig látott korrekciók szerkezete inkább ebben az esetben mutat párhuzamot egymással. Próbáltam elkülöníteni a ciklusokat, hogy ne okozzanak zavart. Pirossal egy subminuette-nél kisebb hullámot ábrázoltam, ami akár véget is érhetett egy flat korrekcióval. A felfelé menetben a fordulat A=C után következett be, ha tovább menne feljebb - erre utalhat a trendfordító gyertya alakzat, ami azonban elég gyenge lábakon áll - akkor vagy a korábbi számozást kellene elővenni, vagy elindul a C=161,8% A teljesítésére, azaz cca. 23.350 lehetne a célár.
Nálam a további esés verziója most valamivel magasabb eséllyel fut, megálló az ábrán jelzett szintnél, ahol kijelölheti a Subminuette (kék, zárójel nélküli római számok) 5. hullámának végét, ami egyben a kérdőjellel jelölt hullám (minuette?) (iii) hullámának a vége lehet.  Ez az elképzelés a korrekciós hullámok méretére és hosszára alapoz. Egyetlen egy zavaró dolog van ebben az értelmezésben, hogy túlságosan megnyúlt a 3. és 5. hullám, bár Subminuette szint alatt ez gyakorta láttam  a buxnál, ugyanakkor itt a Subminuette 3. hullám megnyúlása is nagyobb a szokásos szintnél. Jelenleg a kép - néhány nap távlatában - negatív, nem mutatnak a grafikonok komoly emelkedésre utaló jelet, erőtlenek a korrekciók.

Bux1112 órás chart:32 megjegyzés:

 1. üdv AD

  Remélem esni fogunk keményen. AKI OLVASSA AZ AEGON ELEMZÉST MONDJA MEG NEKEM VALAKI, HOGY ÉRTELMEZI MIVEL A HATÁRIDŐNÉL KI JELÖLTE A B PONTOT 23020-RA ÉS ESÉST PROGNOZTIZÁL AKKOR HOL LESZ A C PONT?

  TWER

  VálaszTörlés
 2. Szia Twer!

  Nem akartam eddig szólni, engem nem zavar, de anno egyszer nekem beszóltak, hogy az internetes kommunikációban a nagybetűkkel való írás kiabálást jelent.
  Ez Mo-n még nem elterjedt, általános, de azért néha megszólhatnak érte.
  Gondolom nem akarsz senkivel sem kiabálni :o)
  Egont nem olvastam.

  ad

  VálaszTörlés
 3. üdv AD

  Elnézést akkor kisbetűvel írok. Remélem nem fordul elő különben véletlen ez a sorozat nálam.

  TWER

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!
  Kissé késve, de megérkeztem én is!:-)
  Nálam kivárás, nem lépek ma poziba, mert holnap délelőtt nem leszek!
  imi-boy

  VálaszTörlés
 5. Üdv a CSAPATNAK!! :-)

  Én is itt vagyok. A 180-as USD-m egyenlőre jól néz ki (csak el ne kiabáljam).... azt hiszem a héten megválok tőle (jó lenne 190 felett vhol...)
  ....ja, Charlie-nak köszönöm a múlt heti teló chartot (elfelejtettem akkor...)
  Ad!
  ..ismét köszönjük az elemzést (remélem most már én is tudok kicsit profitálni belőle :-D )

  csabesz

  VálaszTörlés
 6. üdv

  Nem kaptam választ fiúk az Aegon elemzésre. Várom, hogy van ez. Látok ott a határidőre 21200 célárat is. Ha valaki olvassa a hozzá szólásaim ezt kb. másfél hete írtam.

  TWER

  VálaszTörlés
 7. Semmi gond Twer!
  ad

  VálaszTörlés
 8. Üdv Twer!
  Én nem olvasok semmi mást, csak ezt a blogot. Elég nekem eligazodnom, ha mást is olvasnék, sokkal nagyobb lenne a káosz a fejemben.:-)
  imi-boy

  VálaszTörlés
 9. Szia Csabesz!

  Köszönöm!

  Ha tudnád, hogy tegnap a délutánom ráment egy videoelemzésre (kérdésre - válaszadás), mert bár sikerült programot letölteni, összerakni hozzá, de ahhoz a rendszerhez (wink) nem találtam olyan convertert vagy olyan mentési formátumot, amit felhelyezhettem a blogra...de nálam remekül működik... :o(

  ad

  VálaszTörlés
 10. Úgy látom közben a piac a célzónába ért.
  Akkor a korábban eldobott verzió megerősítést kapott, hogy nem a működik.

  ad

  VálaszTörlés
 11. szia Ad!

  Éppen akkor néztem rá, mikor kirakhattad, de sajna error-t irt.

  VálaszTörlés
 12. Szia Hócipő!

  Próbálkoztam, mert nem adom fel könnyen, de legközelebb könnyebb lesz, mert Cimballi ajánlott egy másik programot, aminél már avi-ban a kimenet.

  ad

  VálaszTörlés
 13. Szia Twer!

  Megnéztem Egon ábráját.

  Ha a jelölés szerinti az A pont, akkor ott három hullámot látunk felfelé, azaz a korrekció 3-3-5 vagy 3-3-3-3-3 as szerkezet lehet, a további összetett korrekciós szerkezetet kizárva.

  Ha 3-3-5, akkor elvárás, hogy A kiindulási pontját elérje B (flat korrekció) és utána joggal 5 hullámban történő emelkedést várhatunk.Ez általában lapos korrekció, 23.800 ábra nélkül magasnak tűnik. Az ábrán nem látok 3 hullámot B-be, azaz vagy még nincs kész és további esés jöhet, vagy nem jó a jelölés.

  Ha háromszögre számítunk, akkor annak a célára kicsi eséllyel megy fel 23.800 környékére, ennek megállapításához szükséges C pont kijelölése, mint a háromszög felső szára.

  23.800-at nem tartom elérhetetlennek, de kicsi eséllyel ezzel a számozással.

  ad

  VálaszTörlés
 14. Ismét kicsi a kamattartalom, fordulatra utalhat!
  ad

  VálaszTörlés
 15. Csabesz, én is fogadtam korábban a HUF/EUR, vagy HUF/USD párokra, de olyan elképesztő nagy a spread, hogy már kapásból óriási bukóban nyitod a kontit, lehetetlen rövid távon megjátszani. Ezzel szemben az EUR/USD spread-je csak 2 tick!

  VálaszTörlés
 16. mol oras..charlie
  http://kepfeltoltes.hu/110620/MOL600620_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 17. Charlie!

  Jó az ábra, szvsz!

  ad

  VálaszTörlés
 18. ad..lehetseges hogy mol es otp is napos 5. hullamuk vege fele jarnak?...akkor mar hatinak nem sok lenne lefele es.....analogia #1..charlie
  http://kepfeltoltes.hu/110606/BUX60analogia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 19. Sziasztok!
  Szerintem a dax-nál el kell esnie a 7000-nek. IDŐSZERŰ!
  Ezzel a momentummal én nem hiszek az emelkedésben. Nálam a dax célár 6800 pont.
  A bux-ban 20000 pont. Ábra nélkül...
  Szerintetek van ezzel gond?
  Üdv
  IC

  VálaszTörlés
 20. üdv IC

  Ha olvasod a hozzá szólásom már kettő hete ezt mondom. Esetleg egy kicsit feljebb 20700, első körbe. Utána majd meglátjuk.

  TWER

  VálaszTörlés
 21. Szia Lupek!

  Én nem 'forexezek', ahhoz még 'kicsi' vagyok...és tudatlan..(de majd egyszer felnövök...:-) )
  ...nem akarom az összes pénzem a tőzsdére vinni, csak úgy nézegetem az árfolyamokat, járkálok a városban (Bpest), és úgy gondoltam hogy adott időben egész olcsó a dodo... így hát venni kéne. (Lehet, hogy picit be is néztem a grafikont...) Aztán itt a srácok picit rám is ijesztettek, mert megjelent egy 14x célár (persze addig még sok minden változhat...)
  ...most még úgy gondolom, hogy vhol 19x környékén ki tudok szállni (és ki is akarok), aztán majd meglátjuk... ezzel csak az a rossz, hogy ide nem tudok stop-ot betenni, viszont nincs nagy gond, mert tényleg csak 'kedvtelésből' vettem egy keveset...

  csabesz

  VálaszTörlés
 22. Szia TWER!
  Bocsáss meg, igyekszem olvasni. Nekem ez nem jött át,(lehet hogy átugrottam) de örülök hogy nem vagyok egyedül.
  üdv
  IC

  VálaszTörlés
 23. üdv IC

  Bár a múlt héten 1 nap el bizonytalanodtam, ezt írtam is hogy fel mehetünk a határidő esetében 23400 max ig de péntek délután már irány dél tartottam és most is a határidőt 21200-ig várom, még pedig most le 22300-500 majd fel 23000-ig és onnan dél 21200-ig .

  TWER

  VálaszTörlés
 24. TWER!
  Ez jól hangzik. Na akkor ezt meg is beszéltük, már csak a többieknek kellene szólni, hogy ne térjenek el ettől.
  IC

  VálaszTörlés
 25. Szia Charlie!

  Nagyon jó az ábrád, Elliott alapján is erre jutottam, mint egyfajta jövőkép.

  Igen, lehetséges, bár az OTP nagy képén inkább korrekciót látom, a Molnál szvsz 4. hullám, hamorosan jöhet az 5., illetve tegnap este néztem Mtelekomot, hogy benne lehet egy nagy zuhi.., utána mindenképpen emelkedés - korrekció.

  ad

  VálaszTörlés
 26. http://buxelliott.blogspot.com/2011/06/te-is-bux-majd-jovo-elliott-szemevel.html

  Még mindig tartom!

  ad

  VálaszTörlés
 27. 10 nap és negyedév/félév vége. Az álmoskönyvek szerint hatalmas vételi erő jöhet előtte! :o)

  ad

  VálaszTörlés
 28. ad...erdekelne az Mtel meglatasod ha nem titok:)....otp lehetseges?..charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/110620/OTP_NAPIleading_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 29. Részemről zártam a shortomat 22973-on, szerintem most ennyi. A sáv alján vagyunk, ha megindul lefelé, még mindig vissza lehet (érdemes) szállni, ha meg felindul, nyerőben szállok ki.

  VálaszTörlés
 30. Szia Charlie!

  Nem Elliott elemzés, egy bearish slingshotot (spec. divergencia) véltem felfedezni, azt hiszem órás (ha nem, napos) ábrán, stochastic indikátort néztem hozzá, de nem láttam rá megerősítést MACD esetében, illetve nagy volt a távolság. RSI-nél ha jól emlékszem kialakulás alatt van/volt.

  Szóval a lehetőség megvan, de nem volt meggyőző, ezért nem írtam róla - még!

  ad

  VálaszTörlés
 31. Elindult egy korrekció, ha ma valóban a jelölés szerinti Mimuette (zárójeles kék számozás) (iii) hullámot láttuk, akkor éles felfelé mozgással maximum 23.450-ig mehet, ez maximum, nem célár!
  Este többet!

  ad

  VálaszTörlés
 32. Figyelem:
  "Stocks Cheapest in 26 Years as S&P 500 Falls, Profit Rises"

  http://noir.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aUPHqUXy1mYw&pos=4

  VálaszTörlés