Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 12 January 2011

Bux- gyors

Úgy látszik egy 3-3-5-ös korrekciónak lehetünk tanúi, ahol a B erős bull állapotokról ad tanúbizonyságot, ezért a korábbi 5. csúcsán is túlmutat egy kicsit. 5 hullámban csökkenést várnék, talán most az öt hullám 2. hullámának korrekcióját látjuk.
Ha túlmennénk 23.200-on az erős bull jelzéssel bír.

Akkor a gyors ábra, csak a végső célzóna mérvadó, hogy hol lesz 3 és 4 nem néztem. Pirossal a 3-3-5 korrekció feltételezett mozgása.


8 comments:

  1. üdv ad

    Ha lehetne erről egy ábrát mert nem értem.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. feltettem, remélem így már tisztább a kép

    ReplyDelete
  3. üdv ad

    Igen így most már látom, valóban a megnyúlt B hullámot köszönöm. Pedig mindig értem fél szavakból is mit mondasz de most a fibó szintet nem értem pontosan minek a 100%-a honnan számoltad melyik csúcstól?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Szia!

    Ha nem tiszta valami kérdezz(etek) nyugodtan, néha elütök dolgokat, vagy nem mindenki számára érthetően fogalmazok.

    A 100% az adott időszak legkisebb és legnagyobb értéke, hozzávetőlegesen dobtam csak fel. Kérdés meddig megyünk le, ha a jelölés szerinti zónába, az A 423,6% környékén lenne. Egyenlőre célárral várjuk meg a tényleges fordulatot. SP-ben Cimballi holnapra várja mindezt, de ha romlik a hangulat, akkor az itt is látszani fog. A 2 hullám lefelé akár sideways is lehet, nem lesz feltétlenül nagy fordulat holnap, ha ez az eset következik be. Akkot eloldalazgathat 23.000-23.200 között...

    De ha mégsem, akkor felfelé fog menni...

    ReplyDelete
  5. üdv ad

    Ami még a mai napban zavar, hogy egy nagy emelkedés majd át megy mínuszba az index ez a MOL példáján ki megy egész 22400 majd le 0-za magát és hirtelen megjelennek a vevők ki az a balak aki ezen a szinten bele mer venni vagy vannak és a BUXOT is mínuszból erős pluszra veszik ez az amit nem nagyon értek. Te hogy látod ezt a manővert? Honnan lett ennyi optimista hirtelen? Vagy ez csak egy szemvény vesztés.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  6. Üdv. TWER!
    Nekem az volt ma a feltűnő, hogy jelentős forgalom is volt az elmúlt napokhoz/hetekhez képest.
    Ezért én még nem számítok fordulatra.
    23500 körül viszont már nyitok shortokat.

    ReplyDelete
  7. Azt hiszem ez a csorda szellem.

    A Mol elég régóta zöld gyertyát produkál.

    Vegyünk egy példát: Holnap felkel "Jani bá" és azt látja, Amerika új csúcson, jön a Kánaán, nem lesz itt csökkenés, venni kell, ha egy kicsit csökken az árfolyam az jó vételi lehetőség, mert 22.400-ig, sőt fölé is elmehet. Ha sok Jani bá kell holnap reggel..., végül is a trend irányába történő kereskedés ez, nem?

    A fundamentalista elemzők nem tudom, hogy hová teszik a célárat, de aki az alapján kereskedik egy visszaesést beszállási pontnak tekinthet.

    Azt se felejtsük el, hogy lehet mi tévedünk és továbbra is felfelé megy, lehet egy magasabb FIBO szinten a fordulat, lehet mi vagyunk/leszünk a balekok!

    Az oroszokról nem beszélek, vajon ők, akarnak e befolyást a Molban és meddig éri meg vásárolni, valamilyen stróman alatt? Mennyi is volt a teteje az OMV akcióban?

    Szerintem azért van piac, mert az emberek másként gondolkodnak, ha nem lenne vételi oldal, akkor brutál esés jönne.

    ReplyDelete
  8. 29 000ft volt akkor az árfolyam, de az is csak azért, mert az OMW 32 000-et ajánlott. :)

    ReplyDelete