Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 23 December 2011

OTP - péntektől

Továbbra is az internediate (C) exp. ending diagonal verzióját viszi a piac, illetve nem törte, amíg működik viszem tovább, mert ez a legvalószínűbb lehetőség . A dupla ZZ elképzelés szerinti első célzóna megfogta a piacot (órás chart alapján számolt, tegnapi elemzés első megjegyzése 3.250-3.300).  Nagy eséllyel elindult egy emelkedés, a második ZZ a alhullámának első alhulláma.

Lefordítva, várok egy kis korrekciót, mely 3.280 alá nem megy, várakozás inkább 3.340 környékére történő lefelé menet, majd akár 3.440-ig elmehet és kész is lehet az első hullám. Ez utóbbi  csak egy elképzelés, bármilyen Fibo szintre felmehet. Karácsony előtt van, kicsi forgalomra számítok.

A továbbiakban is kicsi retrace szinttel számolok a felfelé menetben továbbra is.

OTP órás chart:


Átmentünk a hetes charton egy fontos határon, mutatom.

OTP hetes chart:



19 comments:

  1. Jó reggelt az Uraknak!

    Én továbbra is reménykedem egy napon belüli kisebb lejtmenetnek, hogy longra jobb beszállási pont keletkezzen. (BUX1212 esetén 18000 pont alatt már elégedett lennék.)

    ReplyDelete
  2. Sziasztok!
    Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
    Üdv
    IC

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!

    Ma valahogy mindenki eléggé inaktív, legalábbis már ami a kommenteket illeti :-)

    ReplyDelete
  4. lanyok,fiuk boldog karacsonyt Mindenkinek,ma mar lehet nem erdemes "vadaszni" nehogy igy jarjunk..charlie..
    http://www.youtube.com/watch?v=vc5dKqoFtKk&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  5. A megnyúlt 3.(1/3/5) feljebb ment, ezért csak most jön le a 4. hullám (1/4) ZZ-ben. Lehet a rés nem kerül betöltésre és nyitó rés lesz belőle...
    ad

    ReplyDelete
  6. Ad, nem lehet, hogy az OTP még mindig a hsz-t csinálja ?

    ReplyDelete
  7. és 3.450-es mai csúcs a hsz "b" pontja ?

    ReplyDelete
  8. én inkább ezen a szinten egy felfelé menő zz, első alhullámára gondolok

    ReplyDelete
  9. sziasztok!

    Délelőtt, maradék karácsonyi ajándék vásárlás letudva, délután se nagyon leszek már. 3343ra raktam vételt, nem tartom valószínűnek, hogy teljesül.
    Boldog, békés karácsonyi ünnepet kívánok mindannyiótoknak és az egész családnak!
    Ne egyetek nagyon sokat, nehogy gyomorrontás legyen a vége! De azért sokat egyetek! :-)
    Kedden találkozunk! sziasztok!
    Imi-boy

    ReplyDelete
  10. Sziasztok!

    Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek.

    ReplyDelete
  11. Bizony Joker, itt fölösleges lenne magyaráznod, hogy miért is más ez a leminősítés, mint az előző. Méghozzá azért, mert itt már egy lépéssel előtted járunk. Amit elmondanál, azt tudjuk. Mire nyilvánvalóvá vált számodra, hogy szarban van az ország, adigra már a legutolsó befektető is tisztába került vele. Már 2010-ben is tudták ezt a nagybefektetők (lásd: a Bux csúnyán divergált a kinti indexektől), de ez év nyarára már az utolsó lemaradók is észbe kaptak, és rájöttek, hogy mi a helyzet. Amíg te még mindig arra vártál, h vajon lesz-e leminősítés jövőre, addig a legeslegutolsó befektetők ősszel már végképp ráeszméltek az elkerülhetetlenre, de mindig van egy legutolsó utáni :). Sajnos el kell fogadnod (a megvilágosodás után talán már evidancia számodra is), hogy a piacunkon minden vásárlás csak spekulatív jellegű. A korrekciókat próbálják meglovagolni a szerencsefiak. Ez a korrekció akár még 19k fölé is viheti a Buxot, de bármikor be is robbanhat minden.
    Sok sikert!

    ReplyDelete
  12. Kedves Jóakaró(m)!

    Látom kitüntetsz figyelmeddel ezért képbe helyezlek magammal kapcsolatban, bár itt meglehetősen sajátos szemléletű a közösség, ezért csak kivételesen leszek bőbeszédűbb, ha már ennyit foglalkozol szerény személyemmel.

    Tehát elismerem későn kaptam észbe idén mi a szituáció, 2008-ban is ez volt sajnos. De tekintettel arra, hogy elsősorban befektető vagyok és fundamentális alapon tekintek hosszú távra, akár évekre egy részvénypiaci befektetésre. Bizony 2008-ban is átmenetileg sok milliót buktam el, de ültem a részvényeimen, sőt szakasosan egészen 1300 Ft-ig vásároltam a papírokat. (Még a fizetésemet is erre költöttem a legkritikusabb hónapokban.) A végén másfél-két éves időtávon bizony elfogadható nyereséggel jöttem ki a cirkuszból. Legrosszabb esetben ez a verzió fog megismétlődni most is.

    Emellett tradelek óvatosan, hogy a kormánytisztviselői éhbéremet kiegészíthessem. Tehát amit múltkor mondtál határidőn full poziban valamilyen irányba belépjek, arra nem lesz precedens. Az azonnali piacon ülök longban, de most ott sem teljes tőkeerőmmel. Az jó ha van egy egészséges önbizalmatok, bizonyára van mire. Elismerem, hogy a szisztémám bár hosszútávon működik, lehet tökéletesíteni rajta, a hullám elmélet ehhez hozzásegít akkor lassan elmélyedek benne....

    ReplyDelete
  13. Sziasztok!

    Hamarosan elindulhat az OTP felfelé, közel időben egy kitörési lehetőség!

    ad

    ReplyDelete
  14. Szia Lacika!

    Most látok ábrát, értem mire gondolsz, 5/a/c után az összekötő hsz...

    lehetséges, jelen stádiumba nehéz eldönteni, az azt jelentené, hogy időben a csúcs távolabb lesz, mint a jövő hét környéke.

    Ami miatt a másik verizó szimpatikus, hogy erről az aljról indulva érünk el a napos zónába az 1:1 aránnyal.

    Még bármi lehet, nem zárom ki!

    ReplyDelete
  15. Helló Ad!

    Bővítettem az OTP longomat egy tradre. (3450 körül tervezem lezárni.)

    ReplyDelete
  16. Lacika hsz elképzelése szerint (ami egyre inkább tetszik) nem megy fel idáig

    ReplyDelete
  17. ez a le még lehetett (lehet) 4/c vége, csak az ünnep miatt lassan mozog a piac, meglátjuk indul e az impulse felfelé

    ReplyDelete
  18. hú, de gyors felfelé száguldás..., milyen hirtelen, mire leírtam elindult és 3390-ig jutott

    ReplyDelete