Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 21 December 2011

Bux - röviden

Itt a mai ábra, célzóna oké, lefordulás oké, a nagy kérdés mi jön.

6 comments:

  1. Heló Ad!

    Megéreztem, hogy jönni fog ma valami alapvető piacbefolyásoló hír. Ennek hatása, bizony nem egy napig fog tartani, ill. hetek, hónapok múlva is emlékezni fogunk rá sokan...

    ReplyDelete
  2. Jolly Joker, nehogy bevedd a leminősítést, ezt már mindenki tudta, hogy meg fog történni, ezerszer beárazódott már. Persze holnap a kisröfik eldobálnak majd pár papírt (max 5-600 pontos bux esésre számítok), viszont onnan jöhet még egy jó pár hetes brutális emelkedés is.
    Ha ilyen jól előre érzed, h melyik pillanatban jönnek a piacbefolyásoló hírek, próbálkozz meg az időjárásjelentői szakmával. (Netán már látunk is a képernyőn...??)

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!
    Joker-Csak egy megjegyzés,véletlen sem kötekedni akarok-Ezt már hetekkel ezelőtt OV is bejelentette hogy ez lesz,vagy elkerülte a figyelmed?Én sem számítok hatalmas durranásra,egyébként véletlen hati shortban vagyok,mert nem tudtam tegnap 18000-nél zárni,nem voltam gépközelbe

    ReplyDelete
  4. Szia Joker!

    Én is megéreztem, be is rajzoltam a zónát, hogy hol fog fordulni :o))

    Sőt hetes ábrán is érzem, mert ott még mélyebbre várom a piacot:o)))


    De nem feltétlenül most, mert csak egy olyan esetet tudok napos alapon elképzelni, hogy most van a fordulat és több olyat, amin majd később.

    Légy óvatos a teljes tőkével shortba lépéssel, mert egy SC felránthatja még a piacot!!!

    ReplyDelete
  5. Bár nincs december közepe, elmúlt, akkor ment el az IMF, de nem ígértek valami forint elleni spekulációs támadást?

    ReplyDelete
  6. Üdvözlöm a Kollégákat! Jó reggelt!

    Más fórumon részletesen elmagyaráznám, hogy ez a leminősítés miért más kategória, mint az első volt. De tiszteletben tartom, hogy itt nem találkoznék nyitott fülekre.
    OV bejelentése nyilván nem erre vonatkozott, Rogán még utolsó pillanatban is megpróbálta menteni a menthetőt, elkésett. Full shortba azért nem lépek, eleve shortban vagyok..

    Elhiszem AD, hogy előre láttad a kockázat bekövetkezését, ezért is tanulmányozom a hullám elméletet...

    ReplyDelete