Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 30 December 2011

2011.12.30 - Péntek

Mindenki a felrántásra számít a mai napon, nekem vannak kétségeim, az elmúlt két nap 3.300-ra állították be a záróárat...
Elemzést nem teszek fel, tegnap minimális forgalom mellett 50 forintot sem mozgott az OTP, nincs értelme. Ha jó a korábbi elemzés, akkor felfelé van nagyobb tér, elméletileg felmehetünk 50-100 pontot.

9 comments:

  1. otp es bux is megkezdte a c/5 hullamot

    ReplyDelete
  2. igen, megyünk lefelé, célár 3200? V. 3250?
    Gyanús, hogy vége az ed-nek...

    ReplyDelete
  3. üdv AD

    Ezt hogy érted? Nem lesz fel fele menet?

    TWER

    ReplyDelete
  4. ad...de nagyon vegezni akarsz ezzel a felfele menettel...miert nem lehet ez a lefele abc egy osszekoto a tovabbi felfele elott?

    ReplyDelete
  5. Sziasztok !

    Ad, Charlie, ugyanarról a C/5-ről beszéltek ? Mert most két C/5-ünk is van. Az egyik a nagy kép (C)/5, a másik a két ünnepek közötti lecsorgásos korrekció C/5-je.

    ReplyDelete
  6. Igen, szerintem Charlie-nak igaza van. Véleményem alapján ma fejeződhet be (C)/5 ED-jének "B" hulláma. (Azaz az ünnepek alatti lefele korrekció véget ér (vagy már tegnap véget is ért.))

    ReplyDelete
  7. Csinálok majd ábrát BUX hatiról (csak most éppen ebédelek :) )

    ReplyDelete
  8. Nálam most így néz ki BUX hati :

    BUX hati 60 perces

    Ezek alapján ma (esetleg hétfő délben) befejeződhet [b] akár 17.600 alá benézve. Utána fel 18.500 fölé. (Alternatív verzió, hogy már [b] tegnap befejeződött, de lényegi különbség nincs a két verzió között.)

    ReplyDelete