Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 22 September 2011

Bux és Bux1112 várakozás péntektől

Ismét tanulság, hogy nem szabad elfeledkezni a normál index elemzésétől, mert a határidő nem mindig mutat helyes képet.Miért mondom? Utaltam rá, hogy hatiban nem teljes a kép, mert hiányzik még egy emelkedés, eközben az indexben már kész volt a szerkezet...

Napos ábrán jól látszik, hogy közeleg a vég, azaz a lefelé jövő 5-ös vége (amerikában meg most indul...) Elméletben a vastag kék vonal fogni fogja az esést, de spike még simán belefér. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ez napos ábra, tehát napon belül lehetnek túlnyúlások.

Bux1112 napos ábra:



Bux napi chart:


Felrakom az órás ábrát, de egy kis időre van szükségem a részletes elemzéshez, mert láthatóan az OTP-nél nagyobb eséllyel vége az esésnek, megvan az 5. hullám, mert nem háromszög volt az előző korrekció. A kérdés hatinál ez nem lehetséges? Tovább fog esni? Ez csak akkor lehet, ha a Mol is 3. hullám végét fejezi be, de a Molt nem néztem. Gondolom Charlienak van valami napos elemzése is hozzá, remélem holnap belinkeli.
(korábban a háromszöget nem abba a poziba rajzoltam be, ahonnan elindult az esés, lehet hsz- LD- ZZ-majd nagy 3. hullám volt a formáció?)

Bux1112 órás chart:




1 comment:

  1. Nincs időm megcsinálni a molt, első ránézésre lehet 3., de elképzelhető, hogy ha befejezte a 3. hullámot, akkor megnyúlt 5. jön, na ez jó bezavarna, vagy 1 és 3 is megnyúlt, akkor jó lehet, mert 5. rövid lesz... idő kell átnézni..

    ReplyDelete