Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 12 August 2011

OTP - gyors

Órás chart, csúnya letörés jöhet... poziba lépéshez egy RSI megerősítés után lépnék, de úgy tűnik csak napon túl lenne optimális... réssel nyit hétfőn?


17 comments:

  1. grat ad..ez gyors volt...pont most kell elmenni hogy visszatert a varazserod?....jo pihenest...(ugyse tudod kikapcsolni az agyadat a tozsderol:))))))..charlie..

    ReplyDelete
  2. ad....hogy kell hozza nezni az rsi megerositest?..charlie..

    ReplyDelete
  3. Keresd a horgokat! (hooks) Szarvasvadász csatolta a portfolio topicba egy-két napja (jelezte is valaki a megjegyzésekben) ad

    ReplyDelete
  4. Úgy látom, hogy ez az OTP esés bejött

    ReplyDelete
  5. http://elliottwavepredictions.com/wp-content/uploads/2011/08/ES-180m-8-12-113.jpg

    Az ábra Cimballi blogjába lett becsatolva, az eredete gondolom az elliottwavwpredictions-ról származik.
    Twer, Naitssz és Charlie, elsősorban nektek ajánlom, sokat mond, sajnos a többiek esetében nem tudom, hogy hol állnak a hullámok szintjén, talán sokan vannak, akik értik a benne vázolt dillemát, ami a buxra is igaz, két szóban erről beszéltem reggel... hogy milyen számozást kell futtatnunk

    ReplyDelete
  6. a fenti ábra mellé jöhet Charlie háromszöge.

    ReplyDelete
  7. Köszönöm Ad az ábrát!
    Elvileg ahogy látható az a zöld kör 1184,5-nél azt elérte de csak egy picit!
    Azt nézem most, hogy csinál-e még egy összekötőt és akkor még lehet egy fel vagy megyünk le hétfőn az 5. hullámba!
    Hétvégi hírek lehet megmondják!
    Az is lehet, hogy nem kis réssel nyitnánk!
    Buxhati amit jeleztél esést kb 18300-17900-nál a záróval megcsinálta a abc korrekcióját vagyis most a c 18145!

    Naitssz

    ReplyDelete
  8. Sziasztok!

    Ha valaki megtalálná, amire Ad utalt (Keresd a horgokat! (hooks) Szarvasvadász csatolta a portfolio topicba egy-két napja ) megköszönném, ha belinkelné ide, én nem találom.
    Köszi

    ReplyDelete
  9. Hócipő!Vadász linkje

    http://www.kephost.com/images4/2011/8/9/e7w3zafwf9q5s0yny6se.gif

    Üdv Ras

    ReplyDelete
  10. Szivesen Ad!
    Forex és sokminden más is,topikban van 1811-es hozzászólás Ras

    ReplyDelete
  11. üdv Mindenki

    Egy kicsit másként, először is tudni kell elliott nem ismeri armageddont, ő a hullámzó ciklusok elméletét vallotta, érthetően vannak hegy menetek és völgyek, nem ecsetelem lásd ciklusok. Megnézetem az indexeknél nagyon van hely lefelé és még mindig az emelkedő csatornába maradunk. Ez a BUXra kivetítve annyit jelent , hogy lemehet 12000-ig még akkor sincs armageddon mert a hosszú távú emelkedő csatorna alja itt van. Ha tartósan be megy alá több hónap akkor azt mondhatjuk itt a vég. Különben hogy egy remek háromszög ki alakuljon nem is bánnám ha le megyünk idáig utánna föl 22000-23000 magassága háromszög teteje.majd le ha itt már 13000-14000 nem üt mélyebb pontot az index akkor hurá optimizmus. Mivel itt jön elliott a fejlődéssel. A háromszögből egy remek ki törés északnak közel 40000pontos célárral. Amit itt írtam kb olyan hosszú mint a matuzsálemi ciklus 10-20 év. Egy be gondoljunk bele kőkorszak vagy fejlődés, Mert a zarmageddon már a kőbaltákat. meg a barlang lakókat hozza el, gondoljunk bele mit érnek a gazdagok a gazdagságukkal ha nem lesz semmi nem ecsetelem mert inkább egy előadást tartanék pro és kontra érvekkel. Én továbbra is elliottba hiszek aki a ciklus elméletet vallja, nem egy kitoldott pánik keltő XXI. századi eszme futtatásba.

    TWER

    ReplyDelete
  12. üdv

    Az előbbi kommentemhez még hozzá tenném, hogy éves ciklusba a CHF is komoly ékelődésbe van ékből mint tudjuk le törés van és közel 140-150ft célárral. A leírtakat mindenki úgy értelmezi ahogy akarja. De mint az el múlt időszakba láttuk ha valuták lefele mozognak a tőzsdék fel fele. Hang súlyozom ez nem holnap lesz hanem jó pár év kell neki.

    TWER

    ReplyDelete
  13. Szia Twer!


    Armagaddon - egyetértek
    Matuzsalem - szerintem 200 év, de lehet tévedek
    12-13000 magasságába több jel is mutat, ott lehet az esés vége, persze +-10%, a lefelé menet lehet X is, háromszög is, sőt a nagy C első hulláma is, de szerintem 10 éves szakaszban senki nem kereskedik .o)

    ReplyDelete
  14. Sziasztok!
    Pénteken jelent az OTP!
    Aug 19-én.
    Szokásos felhúzás előtte?
    Twer!
    A rövid, távolabbi kilátásokat amiket megfogalmattál... a számból vetted ki a szót!
    Maximálisan egyetértek. Kiegészítve azzal, hogy a kb 12000 érték elérése után "nyugdíjazhatjuk magunkat" mert sokáig szinte semmilyen mozgásra nem számíthatunk majd. Az ott felvett pozíciók szerintem min. 5-6 év múlva mutatnak majd először érdemi elmozdulást. Én a részemről javaslom mindenkinek a nyugdíj megalapozását!!!
    + 10 év múlva, persze ez függ a betett tőkétől is esetleg egy autó vásárlást.
    Sok sikert és türelmes kereskedést mindenkinek.
    üdv
    IC

    ReplyDelete
  15. Sziasztok!

    OTP- szerintem a 200 pontos esés, amiből felrántották nem fedezi a fenti esés gyanút, akár nyitás réssel (10% eséllyel felfüggesztés nyitásban), de valahová 4000-re várnám hétfőn.

    ad

    ReplyDelete