Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 24 July 2011

OTP - kitekintés

Nézzük meg az OTP esetében is a nagy képet.  A várakozások szerinti magas forgalom megjött, lehet tényleg az ábrán látható ED lesz a zárás C pozíciójában (ez a kép más, mint a bux esetében felvázolt!, tulajdonképpen a másik bux verzióval feleltethető meg.) Az charton logaritmikus skálát használok a nagy időtáv miatt. Charlie mondta a héten, hogy ha a piac abba az irányba megy, ahol a legtöbb embernek fáj, akkor nagy emelkedésnek kell jönnie, ez a kép pont azt mutatja, mert itt kell egy új csúcs a papír árában. Hú, ezt most én is nehezen hiszem el! Ami még fontos, sok időbe fog telni, nem a jövő hétre várom. Az OTP esetében a-c FIBO szintje megfelel a várakozásoknak!

Hetes OTP chart:



15 comments:

  1. sziasztok....minden szem az amcsikra fog szegezodni,az adossaglimit emelese kapcsan..penteken mar a piacok zarasa utan jelentette be Obama hogy nincs elorelepes a targyalasokon,most megprobalnak valamit fakitani meg az azsiai piacok nyitasa elott...melatjuk reggelre hogy sikerult-e...tudom hogy mindig azt mondjuk hogy a hirek csak nagyon rovid ideig befolyasoljak a piacokat de egy amcsi csod,leminosites biztos napokig tarto panikot okozna a piacokon....mas....honapokkal ezelott feltettem egy bux hetes chartot fuggoleges fibok kapcsan,elovettem ujra kozeleg a ""hatarido"":)
    http://kepfeltoltes.hu/110724/BUX_HETI00121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    ....itt van meg egy bux hetes amit mar soxor feltettem fibo fan miatt..itt van ujra kiegeszitessel..
    http://kepfeltoltes.hu/110724/BUX_HETI0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    ...vegul egy kis otp egesz rovidre..charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110724/OTP501010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  2. NBC News Reports: No Deal. Rep. John Boehner Will Tell House Members There is No Framework and No Debt Deal as of 4:30pm/et.
    ......terdre imara....charlie...

    ReplyDelete
  3. Szia Charlie!

    Rápillantottam az ábráidra, nagyon jó elgondolások szvsz. Rengeteg idődbe került mindez.... Gratula!

    ReplyDelete
  4. üdv

    szvsz lesz itt hamarosan 5000 körüli otp és 20000 körüli bux.

    kappa

    ReplyDelete
  5. A hétvégén sokat foglalkoztam a lehetőségekkel, de viszonylag keveset írtam, napos/hetes vonatkozásban nagyobb esélyt adnék egy kisebb lefelé menet utáni hegymenetnek.

    ReplyDelete
  6. udv a koran keloknek.....kosz ad,a hetes chartok mar regiek de meg aktualisak......senkinek ne legyen ketsege a felol hogy a heten meg fognak allapodni az amcsi politikusok az adossaglimit emeleseben,ez csak egy politikai jatszma.....a megallapodasra (f)elszallas lesz...charlie..

    ReplyDelete
  7. üdv AD

    Egy kicsit én más kép látom ahogy már korábban írtam, ha pontosan rajzolod az ED-et az OTP és a BUX is pont az ék alját textelte vissza, persze az OTP c hullámának mivel a szár emelkedik max 5800-ig van hely. Egyenlőre rövid távon ennyi ez akár a hétvégén meg is lehet. szvsz utána 5 hullám lefele vagy itt dől el a további irány de hogy az ékbe itt vissza lépjen nem hiszem esetleg ha az amcsik valami csodát csinálnak mondjuk lesz 1600 pontos SP és 180forintos frank akkor hihető verziókat ábrázoltál. Nézd csak meg az éket pontosan csak az aljáig jutunk mindig ezt már a múltkor is írtam.

    TWER

    ReplyDelete
  8. Ha valami célárat akarok az ékből való ki szakadásra ami meg történt kappának igaza van 5000 körül van, különben a héten ez is el érhető távolságba van.

    TWER

    ReplyDelete
  9. Szia Twer!

    Erről jó lenne egy ábras, akár emilen is! Ékben nem vagyokotthon, elliottos értelemben nézem. Van még egy verzió, ami hajaz a buxban vázoltra, azaz már 1 jött lefelé. A mostani emelkedésre kisebb tf-ebn 5.800 környéke elképzelhető és igen, akár a héten.
    A CHF képen vannak zavaró körülmények, azaz lehet egy újabb mélypont, de nem tudom, hogy az milyen alakzat lenne.

    ad

    ReplyDelete
  10. üdv AD

    Az ábra jó semmi mást nem kell csinálni mint 07 hótól az aljakat és tetőket összekötni. Már mint 2010 07-töl.

    TWER

    ReplyDelete
  11. OTP esetében 5000-5100-ra írtam, mint alj a korábbi órás elemzésben, ha jól rakjuk össze, a képek összevághatnak!
    Este,ha lesz időm, megírom a Bux és az OTP esetében is a másik verziót. Az ábrák egyébként hasonlóak. MAradjunk annyiban, hogy a buxnál ez az 1. verzió, az OTP-nél ez a 2., a az OTP első verzió, hasonló a Bux első verzióhoz és fordítva, remélem érthető, ha nem akkor este vázolom.

    ad

    ReplyDelete
  12. mol napos meg el.....
    http://kepfeltoltes.hu/110725/MOL_NAPI07251_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    ...oras bullish divergencia,,megcelozza a haromszog tetejet?...charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110725/MOL6007252_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  13. üdv

    Úgy látom az OTP-ét nem nagyon hatja meg a frank erősödése. Na ez az össze függés is bukta.

    kappa

    ReplyDelete
  14. Sziasztok!

    A frank mozgása az OTP árfolyamára egyre kevésbé fog hatni, mert augusztus 1-től a CHF hitelesek dönthetnek a fix árfolyam mellett, azaz 180-as frank árfolyam mellett törleszthetnek, az OTP kockázata a nemfizetés kapcsán átmenetileg csökken, kevesebb céltartalékot kell képezni, ergo nagyobb lehet a profit. Ez a részvényárak emelkedését vetítené előre, ha fundamentális vonalon gondolkodnánk...

    ReplyDelete
  15. üdv chaelie

    A BUX grafikonodon van lefele menet még 20600-ig vagy már fordulat van nem tudom teljesen ki venni.

    TWER

    ReplyDelete