Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 26 July 2011

bux1112 - szerda

A holnapi folytatásra két verzióm van. Az első szerint vagy az alsó (elsődleges) vagy a felső (másodlagos) négyzetbe ér az index, ez az emelkedés verziója, majd délnek kell fordulnia. A másik verzió szerint a képen látható ékből letörik és lemegy, impulse módon 21.600 környékére. Nálam egy picivel az emelkedésnek van nagyobb esélye. 21.900 alatt gondolnám (nem nyitásban), hogy esés következik be, a folytatásban. Emelkedést egyértelműen 22.200 felett mondanám, de ott kicsi a tér, természetesen ez az ár sem nyitásban játszik.

Bux1112 órás ábra:



28 comments:

  1. jo reggelt....aud ma reggelre kiment mindenkori maximuma fole!!!....s&p alig varja mar azt a debt ceiling deal-t hogy utana repuljon:)...
    otp mara?...
    http://kepfeltoltes.hu/110727/OTP500103_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  2. üdv AD charlie

    Én egyet nem értek csökkenő trend, csökkenő szimetrikus háromszög és fel felé várátok a ki törést gondolom az adósság platformra alapozva az esetek 85-90%-ba a ki törés irány dél. Ami annyit jelent hogy a hati 21200-as cél ár 21900-o letörne otp esetében pedig 5100. Ez pontosan egybe vág deneric által vázolt E hullámmal ő sem vár megváltást a platformtól. Pedig most nagyon egyet értünk a háromszögek alapján csupán a ki törés irányát látjuk más kép.

    TWER

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    Két irány írtam. Kérdés, hogy felfelé 3 v. 5 hullám lesz, ha 5 akkor felfelé kell mennie,mert 5-3-5 korrekció, vagy ami inkább a várakozásaimba fér, trendforduló jön valamikor. De nem tiszta a kép. A fő kérdés, hogy a háromszög,milyen pozícióban van. Ha ezt eldöntjük, tudni fogjuk a kitörés irányát. Egyébként a felfelé való mozgás után lefelé elsz tér, a kérdés előbb fel,majd le,vagy egyből le.

    ad

    ReplyDelete
  4. szia Twer..ezert szep es nehez...sokan sokfelet latunk,gondolunk....en devizafuggo vagyok ha azt latom hogy risk-on devizak erosek nem merek shortolni akkor sem ha tudom hogy az osszefuggesek nem mindig alljak meg a helyuket....ha a haromszoget letorjuk sem biztos az uj alj...lasd otp...charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110727/OTP600726_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  5. Cimballi új bejegyzést írt! Nézzétek meg! Most már bánom, hogy nem tettem fel a saját ábrám az SP-ről, megdöbbentő hasonlóságot mutat az én eléképzeléseimmel. Délután ha lesz időm kirészletezem. bár Cimballi mester mindent leírt, ami a fejembe volt róla....

    ad

    ReplyDelete
  6. üdv AD

    Most már valós és tény hogy a bux a zarmageddon 1 hullámát fejezi be, csupán az a kérdés meddig megyünk északnak, ahogy elnézem a 2007-2008as grafikont igen sekély korrekciók voltak északnak. Most már nagyon jó lenne valami használható elliott, ha lehet cimballit kérdezd meg hogy valós-e a bux 1 hullámú zarmageddona.

    TWER

    ReplyDelete
  7. Szia Twer!

    Lehetne valós, de ez majd akkor dől el, ha látunk valamit felfelé. a 2007-2008 esetében én láttam retrace szintet,normálista, emlékeim szerint, de majd megnézem ismét.

    A lefelé mozgás belső szerkezete nem tetszik,én impulsivabbra gondoltam volna, vagy valami LD-re,inkább korrekciós hullámnak néz ki, azaz véleményem szerint most kicsivel nagyobb sanszal mondanám azt, hogy ez még nem első hullám, mondjuk 51%. :o)

    ad

    ReplyDelete
  8. üdv

    Tipikus háromszögekre jellemző forgalom az az ahogy haladunk a vége fele majd nem 0 lesz nagyon az alsó szár fele mozdul ha ez így marad le törik.
    A adósság platform megegyezés vasárnapra várható hétfő így nyitóba elszállnak az indexek.

    TWER

    ReplyDelete
  9. ad,Twer.....szoget utott a fejemben Twer gondolata hogy zarmageddon elso hullama..ezt rajzoltam be meg mielott olvastam volna ad megjegyzeset egy leading diagonalrol...mi az ami nem tetszik benne Mester?...charlie...
    http://kepfeltoltes.hu/110727/BUX_NAPI75_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  10. ad....egy velemenyt kernek MTelekom napi chartrol..koszi...charlie...
    http://kepfeltoltes.hu/110727/MTELEKOM_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  11. Sziasztok! Rég nem írtam ismét, mert most nem foglalkozom a buxxal csak olvaslak benneteket!

    Charlie! Ez már Nekem is tetszik, ez áll a gondolatomhoz legközelebb! Az e hullám is 3 lesz nem öt, mert a3 b3 c3 így d-nek e-nek is 3-nak kell lenni!

    Ras! kb így gondolom a korrekciót és így nincs 1. 4. hullám belenyúlás, hanem végig abc-k!

    Naitssz

    ReplyDelete
  12. Sziasztok!
    Köszönöm- Naitssz,charlie,Ad,Twer.....üdv: Ras

    ReplyDelete
  13. szia Naitssz.....akkor az ugy nem leading hanem ending diagonal lenne,ending diagonal pedig nem fordul elo elso impulziv hullamban....elofordul leginkabb 5.hullamban vagy C hullamban abc eseten vagy double-triple threes-ben mint befejezo c hullam...mondjuk ezt a double three-t mint osszetett korrekcios szerkezetet feltettem a multkor egy expanding triangle befejezessel de befejezo szerkezetnek lehet ending diagonal is...akkor viszont ezutan nemhogy armageddon jonne hanem elkepzelhetetlen bull...charlie..

    ReplyDelete
  14. Lehet leírtad a kulcsszót! " elképzelhetetlen",tudod ami fáj! :)

    Pedig az A 3 hullám akárhogy is nézem B is C is abc-abc vel jött le! az E már lehet akkor nem fog túlnyúlni A-C vonalon, de ha szívatósabb beugratósabb lenne akkor csinál egy A-C túlnyúlást és úgy fel!


    Naitssz

    ReplyDelete
  15. Twer...haromszogek megtortek,de meg mindig kitartok mellette hogy ez egy ABC ,most csinalja a B-t egy 3-3-5-el...az 5-os 3.hullam vegefele jar...charlie..

    ReplyDelete
  16. hati 15perc...charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110727/BUX1112150106_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  17. üdv charlie

    LEhet nem csak a BUXnak zarmagaddon de ha az SP-ét 1287 nem fogja meg ott is elkezdődött. Ezt azért nem akarom mert kell nekem nagyon egy felfele kör.

    TWER

    ReplyDelete
  18. csak ijesztgetnek Twer..charlie..

    ReplyDelete
  19. had dödögjek egy kicsit, talán megnyugszom:

    Certi CHF long és short: MINDKETTŐ ESIK, elméletileg ellentétes mozgásnak kellene lennie. délután figyeltem, nem csak egy pillanatig állt fenn, hogy lehet ez?

    Vagy a nagy magyar befektető azt hallja, hogy esik a piac és mindent elad? elképesztő!

    ReplyDelete
  20. szia ad...ugyanaz mint a multkor,forint erosodott megsem engedtek fel akkor a 03-as shortot,sokan itt duhongtek...a nagyok mar tudtak hogy kiutes lesz a vege,ugyis lett...most neztem en is hogy eur/chf gyengult eur/huf erosodott igy a 04-es shortnak boven 90ala kellett volna mennie...talan azert nem ment mert ebbol nem lesz certi kiutes sot erdemes lehet venni szep haszonnal kecsegtet....azt megjegyeznem hogy ugyan ellentetesen kellene mozogni ahogy irtad de minel kozelebb van a mogottes termek a kiutesi arhoz annal nagyobb a tokeattetel..jelenleg a shortnal 8ft-ra van a kiutesi ar , a longnal 42ft-ra..igy a shortos certi sokkal nagyobbat mozdul....
    .....ad..legyszi nezd meg az Mtel,a Bux leading diagonal?, es a hati 15perces chartjaimat...kernek szepen velemenyt...koszi...charlie...

    ReplyDelete
  21. Szia Charlie!

    MTelekomot néztem, nekem úgy mintha még mindig korrekciós csatornában mozogna, húzd össze az első indulási pontját a 2 végével, majd ezt a vonalat told el az első végpontjába, ha a harmadik kimegy ebből jó lehet az ábrád, ha nem, akkor valamilyen korrekció lehet, ránézésre nekem ez az érzésem.

    ReplyDelete
  22. LD esetében az A hullám indulása előtti két hullámot minek számoznád, e nélkül rendbe lenne, de ez miatt szerintem valami nem jó.

    ReplyDelete
  23. Én ED-ra gondolok vagyis, akkor a belépési 3 hullám lesz és nem 5, de akkor már 24500-tól számoljuk! BC között sehogy nem akar kijönni nekem 5 hullám csak abc belógás nélkül!
    Ezért is lehet elvileg ED!

    (Lehet itt számolgatunk és ha amcsi megindul csak a C lesz a vége!"mondjuk múltkor sem sok közünk volt az eséshez, de az emelkedéshez sem".)

    ReplyDelete
  24. Szia Naitssz!

    Minek lesz az ED-je, lefelé? Vagy hetes tf-en gondolkodsz és nagy C-ben?

    ad

    ReplyDelete
  25. Szia! Charlie ábrájra gondoltam! Bux ahogy rajzolta!
    Ending Diagonálra!

    Naitssz

    ReplyDelete
  26. Szia Naitssz!

    Kérlek tedd be az ábra linkjét, elvesztem, hogy hol lehet...

    Köszi!

    ReplyDelete
  27. http://kepfeltoltes.hu/110727/BUX_NAPI75_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ez charlie képe de ez 5-3-5-3-5
    én 3-3-3-3-3-ra gondolnék!

    Naitssz

    ReplyDelete