Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. július 31., vasárnap

Bux és bux1112 várakozás - 31. hét

Sok a kérdés a határidővel kapcsolatban, ezért ahogy korábban említettem a bux indexhez térek vissza első körben. A tőzsdei mozgásokat a hét első felében az amerikai adósságválság megoldása, illetve meg nem oldása mozgatja majd. Nem tudom határozottan állítani, hogy megvolt az alj, de mint mondtam nem zárom ki, sőt a grafikonokat nézve, egyedül a chf mondja, hogy nem volt meg.

A bux órás grafikont megvizsgálva az a gyanúm, hogy egy ED volt (vagy még mindig az) az 5. hullám, emlékeim szerint Charlie fel is dobta ezt a verziót a határidő esetében, megnéztem azt is, de ott nem látom tisztán, csak ha megerőszakolom az ábrát.  A - c között megvan a szükséges arány, a forgalom már nem egyértelműen mutatja, de nem zárnám ki, mert csökkenő a forgalom, a csúcsoknál kiemelkedő.
Ha megnézzük az ábrán a másik számozást (kék), akkor is egy ending diagonal merül fel lehetőségként, érdekes, hogy a-c esetében szintén megvan a szükséges arányszám, ebben az esetben a forgalmak is rendben vannak. Ez a határidőbe jobban belefér, azonban a forgalom esetében itt egyáltalán nem látszik a háromszögre utaló jel.

Bux órás chart:


Mit várok a jövő hétre. Ha nincs meg a megegyezés, egyértelműen esést, ha megvan, akkor is várok valamilyen visszacsorgást, mert túl gyorsan szállt el az index pénteken. Reggel: Megvan a megegyezés, a visszacsorgás nem volt egyértelmű, mert annak akkor kell bekövetkeznie, ha megvolt az első felfelé tartó hullám vége. (ha tényleg fordulat lesz és nem korrekció, mert korrekció esetében, a korrekció fajtája még kérdéses, nagy eséllyel ZZ-t mondanék most)

Bux1112 napos ábra:


Bármilyen verziót nézek, hamarosan emelkedésnek kell következnie nagyobb timeframen. Azt, hogy ez korrekció lesz e vagy esetleg trendforduló nem tudom megmondani, de valószínűleg egy jelentősebb retracere megy vissza a 4 hónapja tartó esés. 

26 megjegyzés:

 1. üdv AD

  Mindentől függetlenül, nem értem milyen el szállásról beszélsz, hiszen 1% körüli emelkedés szvsz, nem egy nagy durranás, a napon belüli mozgást persze figyelmen kívül kell hagyni. Ha valóba ED akkor én úgy tudom hogy az 1 hullám igen inpulzív északnak és egész magasra megy szinte vissza text nélkül és a 2 hullám lesz esetleg egy mélyebb, de majd a piac eldönti.

  TWER

  VálaszTörlés
 2. Szia Twer!

  Elég dinamikusan ment felfelé, arra gondolok. Impulsive jellege volt.

  ad

  VálaszTörlés
 3. Megvan a jó hír, készen állnak a szerkezetek, most el kell indulnia felfelé az indexeknek.
  (azt hiszem a mai napon megkaphatjuk a kérdésünkre a választ, hogy megvolt e a mélypont vagy nem)

  VálaszTörlés
 4. Szép jó reggelt

  Az első hétfő 1 hónap óta hogy a világ indexek zöldbe vannak. Tegnap néztem az SP hetes shartot szétterülő háromszög melybe már lefele nincs hely 1350-ig simán el mehet, ha át töri fel akkor 1400 fölött van a cél ár.

  TWER

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok!Végre megeggyeztek!Kockáztattam,pénteken longba (KB 21450 átlag) léptem-Ford fej váll ott van SP-ben,1400 feletti célárral,de a "rendes"Fej váll és épűl,(SP)igaz még kellhet idő hozzá,ami meg idővel lehozhatja,még a forgalom csökkenése is jó,az első vállnál magasabb forgalom, Ras

  VálaszTörlés
 6. Jó reggelt!

  Mejöttem és meghoztam az emelkedést! :-) Sikeres kereskedést!
  imi-boy

  VálaszTörlés
 7. üdv RAS

  Boy üdvözöllek örülök, hogy itt vagy. Ras valóba ott van a ford.-fej- váll, de ahogy írtam a szétterülő háromszög, valamint a dupla alj szintén az 1400 feletti cél árat erősíti az SP-ben, remélem most már a BUX is megy vele nem tudom hol fognak be indulni a short zárások ez nagy löketet adna a buxnak.

  TWER

  VálaszTörlés
 8. sziasztok......buxra tettem az ending diagonalt es szerintem nincs kesz...
  http://kepfeltoltes.hu/110729/BUX608459_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  ....tartom hogy hati 22700alatt bearish es rovid eletu lesz a mostani rally.....
  http://kepfeltoltes.hu/110729/BUX1112_NAPI8425_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  ....charlie....

  VálaszTörlés
 9. üdv

  Ebbe a mínuszba is gyenge a forgalom ha ez így marad holnap lesz az igazi rally északnak.

  kappa

  VálaszTörlés
 10. Szia Charlie!

  A te verziód szerint más a bux,mint a bux1112 formációja?

  ad

  VálaszTörlés
 11. korábban írtam: amerikában akár 1-2 is lehetett a péntek (két célár is felmerült 1340 és 1440 (?) - azt hiszem)), ez alapján egy 3 felfelé jönne!

  ad

  VálaszTörlés
 12. Nem akar esni, hol lesz a második hullám?
  Közben gondolkodom, mindenki emelkedésre számít, a döntés miatt, de a piac arra megy, ahol a legtöbb embernek fáj, nem lefelé kellene akkor mennie?

  ad

  VálaszTörlés
 13. Én is azon variálok,hol kéne zárni a longjaimat,vinném az árfolyamot lefelé,ezen a"Likvid" piacon!Harmatgyenge minden Ras

  VálaszTörlés
 14. üdv Ras

  Én 860-on zártam.

  TWER

  VálaszTörlés
 15. Szia TWER!Még adok egy esélyt,most vannak a vevői oldalon legalább ,de meddig?Ras

  VálaszTörlés
 16. üdv AD

  Most az 1/2 második hullámára gondolsz? szvsz 650-700 körül kellene lenni. Onnan fel 22400-500 a 3. hullám. Te hogy látod?

  TWER

  VálaszTörlés
 17. Szia Twer!

  Sajnos nem látok Markers-t. 78,6%-os reracare várom, elsődlegesen. Ezt nem tudom megmondani, hogy hol van.

  Ad

  VálaszTörlés
 18. Sziasztok!
  61,8% 21600 78,6 21520 kb!

  Naitssz

  VálaszTörlés
 19. 21803 as átlaggal zártam, a 21450-es longom.Ras

  VálaszTörlés
 20. Azt hiszem rád kéne bíznom egy kis pénzt Ras!

  VálaszTörlés
 21. Maradnak a korábbi verziók, szvsz a hírek és a lehetőség, hogy van egy hullám engem is befolyásoltak....

  VálaszTörlés
 22. Szia Ad!
  Véletlen "néha" eltalálom.
  És ha én érteném ezt az Elliottos dolgot,de inkább nem is mondom akkor mi lenne.Nem baj ha néha elküldöm a kötéseimet?ha nem zavarlak?nehogy az legyen hogy beszélek a világba......Ras

  VálaszTörlés
 23. csak irigykedem, én elemzem, te meg jól érzed a tőzsdét :o)
  Most már feldobna, ha mutatnál egy vesztes ügyletet :O),de nem vagyok rossz májú, inkább keress jó sok pénzt!!!

  VálaszTörlés
 24. üdv AD

  Majd nem elhittem hogy 1 hullám fel! Még szerencse időben zártam 860-on 410-530 között vételeket, a molt is meg úsztam 20050-en zártam. Remélem lesz még fel, ezt jó lenne ha most ki veséznéd, mert ezek után nagyon kezdem kérdőjelezni a fel fele menetet.

  TWER

  VálaszTörlés
 25. A lefele menetet Bux gondolatok címmel feltettem.

  VálaszTörlés
 26. Egyébként meg lassan jön a felfelé menet, mert a sok looser, most kezd el shortolni, már senki nem hisz az emelkedésben, szerintem impulsive lesz...

  VálaszTörlés