Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 9 July 2011

Bux és bux1112 várakozás - 28. hét I. rész

Mi történt a múlt héten?
Egyenlőre két megoldási lehetőség van a fejemben, de nem tudom melyik lehet az igaz. Természetesen nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy egy magasabb szintű korrekció miatt van az értetlenség, majd az idő eldönti.

Első verzió (piros jelölés):

Abból, indulok ki, hogy a bux nem volt/nem likvid, az alacsony forgalom miatt nem érvényesült Elliott szabályrendszere. A problémám a bekarikázott résszel van. Jól láthatóan egy sziget alakult ki, egy olyan napon amikor a világ egyik fele (legalábbis a tőkeerős része) épp a Függetlenség Napját ünnepelte. 
Ha az ábrán látható számozást használom, akkor 3-3-5 szerkezetű korrekciót látunk kibontakozóban. B hullám, a flat korrekcióban jellegzetes 127%-os szinten állt meg. Mi következik? Emelkedés 5 hullámban. 

Második verzió (kék jelölés):

Egy komplex korrekciót látunk, ahol, a jelölés szerint egy ZZ szakasszal indultunk, majd egy összekötő X és most egy 3-3 szerkezet, ami vagy valamilyen háromszög, vagy egy Flat korrekció. Ebben az esetben én most a Flatnek adok nagyobb esélyt, mert a mélypont (b) egy Flat-re jellemző Fibo szinten van (200%). Mi következik? Emelkedés 5 hullámban.

A két verziót figyelembe véve, mindkettő ugyanazt mondja, emelkedés 5 hullámban, melyből vélhetően az első megvolt, most a második jön lefelé.  Van még egy fontos jelentés tartalma ennek az egésznek: NEM LESZ TRENDFORDULÓ, azaz a ZARMAGEDDON elindult, egyenlőre valamely szint első hullámában vagyunk. Korábban nagyobb esélyt adtam, annak, hogy lesz még egy nagy hullám felfelé, ezért ezen megállapítást még óvatosan kezelem, mintegy jelzést, hogy komolyan figyelni kell erre a lehetőségre!

Bux1112 órás chart:


Figyelem még annak a lehetőségét, hogy a low, csak az 5. hullám vége volt és korábban valamilyen 4. hullámot láttunk, de most ennek kicsi esély adok.

Folyt. köv.



8 comments:

  1. üdv AD

    Hétfő ezek szerint még lefele várod a hatit?
    A kamat tartalom nagyon szűk 250pont, én sem hinném hogy új csúcs lesz de az általam említett korábbi célzónát 23700-at el fogjuk érni. Én hétfőre már emelkedést várok. A mol most csinálja az A hullámot fel, az OTP most a gyenge lánc szem, de remélem hétfő emelkedik. Különben az amcsiknak még van szufla fel valamit emel az indexen. Ha az OTP-ét megfejted akkor meg lesz felfele az 5 hullám. Mert a MOL tuti emelkedik.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Jó a szemed:o), valóban ott a célzóna, de erről részletesen, majd az elemzés második felében. Addig is:

    Igen, várok egy kis csökkenést, de ez már marginális, mert célzónában az index, azt hiszem 520 volt az alja, tehát a 20 pontos határon belül vagyunk.

    A kamattartalomra vigyázni kell, év elején 600-750 körül indultunk, félév már letelt, tehát ideális esetben 300-400 körül kellene most lennie, hacsak extra kamatvárakozások nincsenek. Ennek ellenére tény, nagyon alacsony és ez általában a fordulat előjele, fordulatra is számítok egy- két óra oldalazás után.

    ReplyDelete
  3. szia ad... m-andula@freemail.hu....charlie..

    ReplyDelete
  4. ezt mar a multkor feltettem,szeretnem ha velemenyezned ad...e szerint is emelkedes csak utana elmarad az armageddon...charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110710/1126730112BUX_NAPI0710_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  5. Szia Charlie!

    Bocsánat, néha sok a megjegyzés napközben és elkerülheti a figyelmem, szóljál ilyenkor.

    Nos, az említett verziót vagy valami hasonlót én is evidenciában tartok, ami miatt kezdem eldobni, az az a tény, hogy a fenti verzióhoz - ha jól értelmezem Cimballi tréningjén hallottakat - trendfordulatra van szükség (alacsonyabb trendszinten), azaz nem korrekcióra. Jelenleg én korrekciót látok, mivel a Bux új low-t csinált, ami a korábbi számítások szerint csak B hullám lehet. Ha van B hullám, akkor nincs trendforduló.
    Persze kérdés, hogy a mélypont valóban egy flat b volt, vagy valamilyen formában ott volt az 5. végpontja, de erre nem találtam kielégítő számozást.
    Most nagyobb esélyt adok annak, hogy egy korrekciós emelkedés lesz, trendfordulat elmarad, egyébként a CHF mozgása is ezt támasztaná alá nagyobb eséllyel.

    ReplyDelete
  6. üdv Mindenki

    SP,DJ,és a többi index is pénteken szépen vissza textelte a kitörést én az SP figyelem 1330-ig kellett volna le jönni akkor lehet most fel 1345-50 magassága utánna esetleg le 1330 és innen a cél ár mint füles csésze alakzatból 1425-30 ahogy már írtam. Így charlie ábráját a BUXról ebbe a képbe nehezen lehet be rakni esetleg ha 22800 jön vissza akkor minden klaf így legyen. Most roppant figyelem az SP füles csésze alakzatot. Bár ezek az alakzatok itt is mindig működtek.

    TWER

    ReplyDelete
  7. Sziasztok!

    Boy! Jól beverték TS03-at 102 csak pislogok!
    Picit várok még mi lesz, de lehet venni kellene!
    euro TL10 a jó longben, shortban TS?? mi jó hányas?

    Naitssz

    ReplyDelete
  8. Üdv Naitssz!

    Forgalma igazából a TS14-nek van, a TS15-ben gyakorlatilag nulla.
    Beverték rendesen, nem is tettszik, de elérte Ad céárát, mehet vissza 211-re.
    imi-boy

    ReplyDelete