Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 10 May 2011

Bux1112 röviden

Tegnap az index nem azt az utat járta be, amire számítottam, korábban kezdett esni, mint ahogy elérte volna a célzónát. Ennek ellenére azt mondom, hogy van még esély az említett magasságok elérésére (24.450), majd esés, amennyiben ma visszafelé indul el,  ha nem teszi meg, akkor a tegnap erős támaszként mutatkozó 24.050 áttörésével próbálkozhat ismét.

3 comments:

  1. nagy lenne a riadalom...charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110510/dax_www.kepfeltoltes.hu_.gif

    ReplyDelete
  2. Szisaztok!
    Unalmas egy nap! Megindulhatna valamerre /lefelé/!
    Ad, a következő napok is ilyenek lehetnek?
    imi-boy

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!

    Egyenlőre nem tudom lekövetni a történéseket, Markers nélkül gondolkodom és az nehéz, holnapra szeretném megnézni a grafikonokat is.

    A feltételezett 3. megnyúlt hullám korrekcióját éljük (ami egyben 4. hullám is). Sajnos az MTelekom osztalékfizetése bezavarta a második hullámot. Én arra gondoltam, hogy az sideways, de lehet, hogy mégsem és a kék 4. lesz az. Arra stimmel ez a mozgás.

    Sőt, ha egy 3-3-5 flat korrekció lesz, akkor a korábban említett célárak is összejöhetnek, csak a piac lassult be a megszokott dinamizmusából a lefelé mozgás után. De várjuk meg az amerikai mozgást, elméletben ott lefelé kell elindulnia lassan.

    24.050 erős támasz, 24.500 erős ellenállás, a fő kérdés, hogy melyiket viszi át. Most talán lehet egy felfelé mozgás, majd le, talán..

    ReplyDelete