Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 15 April 2011

bux gyors

A bux1112 lejött a korábban várt célzónába, majd onnan felfelé fordult, ez a felfelé menet a B hullám. B hullámra a legnehezebb célárat mondani, itt fogadjuk el Twer által a héten említett 23.750 környékét. Onnan komoly esés indulhat majd lefelé. B-nek 3 hullámból kell állnia.


CET: 15:30

Felrakok egy ábrát. B célára csak feltételezés, mely szerint lefelé fog a piac fordulni, de előtte 3 hullámban felfelé megyünk, melyből még csak az elsőnél tartunk.

Bux1112 órás chart:






13 comments:

  1. Szia AD!
    "B hullámra a legnehezebb célárat mondani, itt fogadjuk el Twer által a héten említett 23.750? környékét"
    Ezt nem értem!

    ReplyDelete
  2. B hullám hosszára elliott elvrendszerében nincs szabály, lehet pl.: a-nál hosszabb (új csúcs), de mivel a lefelé tartó A szerkezete ötös, a korrekció valószínűleg 5-3-5 lesz, amikor az egyetlen utalás B-re, hogy elmarad az 5. hullám végétől. Twer Egon más elveken történt számítását említette szvsz.

    ReplyDelete
  3. Ha a nagy emelkedésből le akar fordulni és elindulni délre, akkor 23.900 alá érkezhet meg előtte.(ideális retrace szintje a II. hullámnak)

    ReplyDelete
  4. Köszönöm AD!
    Így már értem.
    Üdv:Ras

    ReplyDelete
  5. Nincs mit Ras! Elnézést ha néha nem vagyok egyértelmű. Érdemes Cimballi blogját olvasni, mert ott Elliott elveiről magyarul is olvashatsz.

    ReplyDelete
  6. Ad,Köszönöm!szoktam olvasni Cimballi-t,csak nekem néha zavaros,de majd egyszer csak belenövök!
    Üdv:Ras

    ReplyDelete
  7. Szerintem innen esés jöhet 23.550 környékére (23530), majd onnan fel 23.900 alá.

    Ennek az előrejelzésnek nagy a bizonytalansága!

    ReplyDelete
  8. sziasztok!..elgondolkoztato hogy a VIX index 2007 ota nem latott melysegben van..es ugye akkor meg semmilyen valsagrol nem beszeltunk...ez ovatossagra kell intse a longosokat..charlie...

    ReplyDelete
  9. Szia Charlie!

    Ha a vix index alacsony, akkor az jó longosoknak, vagy nagyon nem jól tudom?

    ReplyDelete
  10. szia Mester!...extrem alacsony ertek ami most van into jel a longosoknak, ahogy forditva is igaz....mint a lenyomott rugo keszul elpattanni:)...persze tartozkodhat ott huzamosabb ideig is ahogy a tulvettseg tuladottsag sem jelent azonnali fordulatot...charlie...

    ReplyDelete
  11. üdv AD

    Ezt, hogy érted hogy innen esés jöhet még a felfele menő 3 szerkezet nincs kész bár a célzónát súrolja az igaz. Én attól tartok, hogy lesz itt ha tetőt épít egy pát 1-2, 1-2 is. Ha esetleg időd engedi a tavaly áprilisi csúcsot próbáld ki számozni és talán ad valami támpontot.

    TWER

    ReplyDelete
  12. üdv AD

    Ha esünk akkor innen 5 hullám lesz délnek? Még egy mivel a 3-as elég rövid volt ne hogy az legyen hogy most fejeztük be a 4. hullámot és az 5. most indul el vagy ezt kizárod?

    TWER

    ReplyDelete
  13. Szia Twer!

    Hétvégén felteszek egy ábrát, addig annyit, hogy különböző idősíkokon más-más állapotokban lehet a piac. A korrekcióra a legnagyobb esély az 5-3-5 szerkezet (+ esetleg valami összetett szerkezet).

    Egy lefelé tartó korrekció nagyon esélyes, a kérdés, hogy utána merre fordul, több jel utalhat arra, hogy bull lesz a folytatás...

    ad

    ReplyDelete