Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 7 April 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 14. hét I.

A bux napos ábrán a 78,6%-os retrace szinten állt meg. Ideális szint lehet egy lefelé fordulathoz, és 1-2 felálláshoz. Ez az amit tulajdonképpen tegnap jeleztem.

Bux napos ábra:





Bux1112 órás:

Nagy eséllyel ma láttuk a csúcsot. Érdekes, hogy az 5. hullám belső szerkezetéből számolt célárnál fordult, azaz nem tudom, hogy a mai lefelé menet a korrekció kezdete volt e, vagy sem. A lényeg, hogy legnagyobb eséllyel innen el kell indulnia egy a hullámnak, ami az emelkedés nagyságából ítélve elég nagy lehet.


Az OTP tisztán hozta a formációt, valószínű ma láttuk az alt a hullámot és alt b-t, jöhet a c.
A rajzon sajnos rosszul szerepel a jelölés, de nem tudom most megváltoztatni, az a és b hullám az 5. hullám belső szerkezetének korrekciója, azaz kékkel kellett volna jelölnöm. Holnap vagy hétfőn 6000 alá is benézhat a papír (5.900 környéke)

OTP órás chart:

Egyenlőre még zavar az SP viselkedése és az, hogy a sentiment index nem elég bull, ennek ellenére a lefordulásra tényleg nagyobb esélyt adok most.

6 comments:

  1. ÜDV AD

    Nagyon jó lenne ha ma láttuk volna a csúcsot! Ha délnek indulunk mint ahogy tegnap is jeleztem, hogy melyik A hullám indul el mert ha ez a valós csúcs akkor ez 2009 emelkedés B hulláma és ebből számolva de te is tudod tehát ha megindul az esés figyelni kell a szinteket.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Nem teljesen értelek.

    Ha a 2009-től számolt emelkedést figyeled és a tavalyi csúcsot, mint A hullám értelmezed, a mostani "oldalazást" B-nek, akkor a C hullámot új csúcsba várod?

    Figyelem ezt a verziót, ebben az esetben B hullámnak járomszögnek kellene lennie, de az még nincs meg. Amennyiben háromszög, akkor bizony még élesen lefelé kell mennie.

    Érdekes Cimballi által említett verzió, mely szerint a 2008-as csúcs egy X hullám volt, de ebben az esetben egyenlőre nem látom, hogy meddig mehet fel.

    ad

    ReplyDelete
  3. SP 5 percesen egy háromszög/ék, leginkább holnap nyitásban lehet belőle ki/letörés, szerintem ma már nem fér bele... ad
    Twer! szerinted melyik irányba megy?

    ReplyDelete
  4. üdv AD

    Szép kis zig-zag korrekciót csinál napok óta de a többi amcsi index is. Ebből fel fele kéne menni de szvsz de én egy kicsit globálisabban vizsgálom a helyzetet az európai indexekkel együtt így már inkább azt mondom délnek megy.

    TWER

    ReplyDelete
  5. üdv AD

    Na most meg vagyok lőve mi ez amit csinál az index milyen hullám?

    TWER

    ReplyDelete
  6. Szia Twer!

    Nem látok grafikonrajzolót. Ami lehet, az a háromszög A-B-C-D-E korrekció. Valamilyen tetőépítésnek nézhet ki.

    ad

    ReplyDelete