Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 28 March 2011

Bux, OTP, MOL- gyors

Az OTP esetében úgy látszik, hogy egy teljes Elliott ciklus lesz az emelkedésből, melynél most egy 4. hullámot látunk. A MOL esetében a C hullám indult el lefelé, további esésre van esély. E kettő eredője a BUX esetében oldalazáshoz vezethet, vagy a kosár többi indexének mozgása fogja meghatározni az irányt. A határidő és a normál index között helyreállt a "rend" a kamattartalomba, sőt talán túl is futott. A korábbi 500 pont közeli értékről, most 700 pont körül tartózkodik. Ha a bux átütné a pénteki csúcsot, viharos short zárások következnének be a határidőbe, ami kicsaphatná az árat. A kamattartalom szűkülése a spekik long pozíciók zárásából vagy shortba történő átülésével hozható összefüggésbe. (Megj.: a határidő épp megérintette a csatorna tetejét)

2 comments:

  1. üdv AD

    Én az OTP-ét másképp látom szvsz. három hullámban emelkedett A-B-C BEFEJEZTE A c most már mehet délnek. Vagy nem teljesen? Tennél egy ábrát hogy számoztad.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Ne ijedj meg, ez csak egy gyors verzió, elképzelés. A nap végét látva felmerültek bennem kételyek. Este felrakom mindkét verziót. Addig is nézd meg óráson a csökkenő csatorna tetőket, még simán befér alá egy 5. hullám, esetleg egy csonka csúcs.

    ReplyDelete