Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 22 February 2011

bux1112 kis b háromszög értelmezése

Ha jól értem azt, amire Cimballi tegnap este utalt, akkor valami hasonló lehet a mozgás, mint, amit pirossal berajzoltam. Mivel bonyolult lett az ábra a szokásostól kicsit eltérően "színesben" írok.

Bux1112 órás chart:






Azaz, az esés (a) hulláma normálisan lement, majd a (b) hullámból alakul ki háromszög, pirossal jelölve ((a))-((b))-((c))-((d))-((e)) ezzel megvan (b), majd mehet kis (c) felfelé, hogy befejezze  B-t  és jöhet nagy C lefelé. Háromszögeknél általában igaz, hogy két hullám között 61,8%-os reláció áll fent. ((a)) és ((c)) vagy ((b)) és ((d)) vagy ((c)) és ((e)) között. Ha a leszúrást is számítom a mai emelkedés végével az arány fent áll ((b)) és ((d)) esetében. Ha az emelkedésbe belelátjuk a 3 alhullámot, akkor akár azt is mondhatjuk, hogy holnap indulunk vissza, hogy megcsináljuk ((e)), mert ma zárásra kijelöltük a ((d)) pontot. Ebben az esetben nem lesz további emelkedés. ha nem látjuk bele, akkor holnap minden bizonnyal délnek indul és a felfelé tartó három hullámból megcsinálja a másodikat lefelé.

folyt köv.

4 comments:

  1. üdv AD

    Ahogy értelmezem ezek szerint akár be is fejezhettük az északnak tartó irányt? Vagy lesz még egy kör esetleg fölfele. Én úgy látom most ez nehéz dió.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Akár igen, de nehéz dió, ahogy mondod. Amerika szépet esett ma, ahogy Daneric várta.
    Felfelé nem ment tisztán a három hullám, én csak 1-nek számoznám. Holnap a mai amerikai bukta miatt mehet vissza délnek, réssel nyitásban, momentum alátámasztja. Azt hogy meddig nem tudom, ha Cimballi véleményét veszem alapul - ha jól értem - legnagyobb eséllyel dél, majd újra észak(3 hullám). Berajzoltam egy zöld vonalat, akár egy másik értelmezés is lehet, de nem tudom. Ha megsértjük a december 9-ei csúcsot, nem érintjük, hanem komolyan belezárunk, akkor komoly esés lehet. Ne felejtsük el, amerikában is lesz egy felfelé tartó B hullám!

    ReplyDelete
  3. Holnap réssel nyitunk lefelé, a kérdés, hogy honnan fog megfordulni, illetve mikor, fontos kérdés, hogy sikerül e átvinni a decemberi csúcsot, talán ez most kulcskérdés is.

    ReplyDelete
  4. Réssel nyitás megvolt, korai még nyiltakozni, de egyenlőre a második hullám jön lefelé, legalábbis úgy tűnik. Megálló 22.900 (?), csak jóslat, nem számítás... :o)

    ad

    ReplyDelete