Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 13 February 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 7. hét I.

Hosszabb távon több alternatívám is van, hogy mi fog történni a piacon, azonban a jövő hétre vonatkozóan, most 90%-nál nagyobb eséllyel tennék, hogy emelkedés lesz, amíg el nem éri az elsődleges céláram. Ebbe az emelkedésbe még belefér, hogy valamikor teszünk lefelé egy kört, de a korábbi lokális mélypont meghaladása ebbe a pályába szerintem most nem fér bele. ( a piac lehet mást gondol, de azt az alternatívát nem kezelem az elsők között)
Az elsődleges céláram bux esetében 22.840 környéke. Bux1112 vonatkozásában valahol 23.630 környékén. (másodlagos23.0xx és 23.8xx). Ezeken a pontokon nem lepődnék meg, ha elidőzne a piac és ezek azok a pontok, melyek majd a további iránymutatásban segítenek.
Továbbá első körben 3 hullámban emelkedésre tennék, hogy utána lesz e negyedik azt meglátjuk. Kérdés továbbá, hogy a fenti célárakat milyen formációban éri el a piac.

Bux órás chart:

Bux1112 órás chart:


Napos ábrát szemlélve, mindkét indexnél fordulós gyertya jelent meg.

Bux napi chart:


Az ábra tartalmát nem frissítettem, egyenlőre csak a fordulós gyertya jelzése a mérvadó. Bux1112 napos ábrát az előző bejegyzésben tettem közzé. 

6 comments:

  1. szia ad....koszonjuk elemzesed,ha par szot mondanal kicsit messzebbre nezve....hiszel abban hogy a 4.hullamot fejeztuk be es jon meg egy csucs a pukkanas elott? vagy olyan eroteljes volt az eses hogy ezt elveted...egy kis update..
    http://kephost.hu/image-5F0D_4D57E28F.jpg
    charlie

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Feltettem a variációkat.

    ReplyDelete
  3. üdv AD

    Nagyon köszönöm remek munkát végeztél, én is úgy látom, hogy most egy választó vonalon vagyunk ami akár lehet bika és medve piac is. De benne egyre az üt kétséget hogy elliott alapján sem lehet akár egy 90%-os előre jelzést fel állítani. Ezt nem értem hogy akik már ezzel régen foglalkoznak (nem rád gondolok), hogy nem tudnak konkrétabbat mondani? Ugyan arra A KÖVETKEZTETÉSRE JUTNAK MINT ÉN AKI CSAK AZ ALAPJAIT PRÓBÁLJA ELSAJÁTÍTANI ELLIOTTNAK. Így elgondolkodtató hogy mélyebben érdemes-e a hullám elmélettel foglalkozni.

    Neked további sikereket és ki tartást az oldalhoz. Folytasd én mindig partner leszek ezen az oldalon.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    A 90% a ma reggeli emelkedésnek szólt, nem hosszabb távon, három hullámban fel, melyből most a másodikat csináljuk. Ha alul ér minket az Orbán beszéd, akkor vihet felfelé, ha fent, akkor meg lefelé (vagy még feljebb)

    ad

    ReplyDelete
  5. üdv ad

    A tovább folytatásba eléggé elbizonytalanodtam mivel ma az 50 fibo szintről fordultunk le el képzelhető szerinted hogy holnap már lefele menet lesz?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  6. Szia Twer!

    Minden belefér, de szvsz nem. Minimum 3 hullámban várom a felfelé mozgást, ez eddig kettő volt, egy fel, egy le, ezért nagyobb valószínűséggel felfelé várom holnap.

    ReplyDelete