Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 1 February 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 5. hét III.

A mai nap teljesen felforgatta a várakozásokat, ilyenkor talán az a helyes, ha messziről indulva szemléljük az eseményeket, első körben hetes ábrát fogom használni.

Lehetőségek:

1) Ismét előveszem a korábban használt alt számozást, mely szerint most csak egy negyedik hullámban vagyunk, ez alapján új, a tavaly márciusinál magasabb csúcs születhet. Nem mondok erre célárat, mert szerintem ennek kicsi a valószínűsége, majd akkor fogok vele foglalkozni, ha átvitte a korábbi csúcsot.

2) A zöld számozás szerint a márciusi csúcsból indul lefelé egy hullám, melynek második hullámában vagyunk, ami sideways. Ebben az esetben a tavaly október végi csúcsokhoz mehetünk vissza. (24.000 alá). Ez egyébként az egy szinttel magasabb kék számozás, melyben a korrekció egy a-b-w-x-a-b-c formáció lehetőségét mutatja.

3) Az új amerkai csúcsok ellenére a Bux már nem megy ki új csúcsra, max beállítja a múlt hetit és délnek fordul.

Heti chart:




A fenti dilemmák/verziók eldöntéséhez hetekre lesz szükség.

Napi ábra alapján a bearish scennárió addig áll fent, amíg a múlt heti csúcsot nem viszi át. A gyanúm, hogy a mai amerikai szárnyalást követően akár réssel nyitva tovább csapja a shortosokat, átlépi és fölmegy a novemberi csúcsokhoz. A határidős index esetében a korábbi csúcsok átvitele 24.350 alá hozhatja az indexet, néhány napos távlatban.

Bux1112 napi chart:




Órás alapján berajzoltam egy feltételezett sideways hullámot, ami a holnapi napra adhat egy verziót, illetve zárójelesen vastag kék jelöléssel 1-2-öt, bearish scenáriót. Jelenleg a problémán, hogy ezen felül még egy háromszög verzióra is lehetőséget ad az ábra, azaz bármi lehet....(?)

Bux1112 órás chart:




Jelenleg lehetetlen előrejelzést adni a holnapi napra, ezért a holnapi mozgás irányadó lesz.

Nem tudok elmenni  amellett, hogy óráson valamilyen korrekció történt, a korrekció a-b-c hullámból áll. Eddig láttunk egy a és egy b hullámot, azaz holnap bármi is lesz, látnunk kell egy c-t lefelé. Kivéve, ha azt az esetet veszem, hogy az ábrán a truncationnal jelölt hullámból indulva felrajzolható egy a-b-c hármas, ahol c vége a kék (v).

Elég sokáig tudnék még verziókat gyártani, ebből is látszik a tanácstalanságom, talán most nem Elliott elmélete az amelyik irányt tud mutatni.

Legnagyobb eséllyel, holnap, akár egy réssel történő nyitást, majd esésre látok nagyobb esélyt...




Mindenféle "tek-wudú" nélkül felrakom a napos bux ábrát. Ha összehasonlítom az ábrán látható "tetőzést" a korábbiakkal nekem úgy tűnik, hogy innen csak kisebb eséllyel szokott felfelé menni.

Bux napos:






5 comments:

  1. üdv ad

    Amerikában is s shortokat csapkodta ki 1300 fölöt és utána semmi vételt szerintem a short zárások okozták. De holnap a nyitásnál ki derül. Mert ez az érdekes hogy 1305 körül el fogytak a vevők. Ugyan ez volt nálunk is nagy megugrás benfentesek reggeli tűzijátékával a lóvé egy részét már zárába zsebre tették holnap nyitásba megint megugratják és gyorsan ki is szállnak, és esés lesz.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Twer...ez gigabull akarhogy ragozzuk..kivancsi vagyok mikor adod fel:) jo ejt!

    ReplyDelete
  3. Újra átnéztem, az a meggyőződésem, hogy előzőekben névtelenül hozzászólónak igaza van. Nem törlőm a várakozások bejegyzést, bár szívesen tenném, elhamarkodtam....

    ReplyDelete
  4. üdv gigabull

    Ha rövid akarok lenni a stop majd feladja helyettem!!! Egy dolog én egy szóval nem állítottam hogy nincs bika piac!!!! Csupán az ideális korrekciós szintet próbálom keresni.Azt hiszem hogy el csípsz egy egy bejegyzést és ezt lovagoltad meg. Itt az oldalt össze függéseiben kell látni és értelmezni de minek is mondom neked. Csupán azért mert én is szeretném ha még legalább az idén bika piac lenne!! Mert meg látásom szerint ezen a szinteken ha nem lesz korrekció és a kijelölt vagy jósolt szintekig megyünk lehet hogy (90%) azoknak lesz igazuk akik a nagy esést várják. De ha itt lesz egy intenzív esés teljesen törlöm a zarmageddont.(lásd EUR/USD ESETÉT ÖSSZEL SZÉPEN MEG CSINÁLTA A MÉLYPONTJÁT ÉS MOST ARASZOL FÖLFELE.)Nézd gondolom te se akarod amit felvázoltak célárat az SP esetén úgy valósuljon meg hogy egy nap csökken 20 pontot mjd három napig nő 24 egész addig még el nem éri a célárat. Ha most megyünk följebb nagy az esély hogy így lesz. Nem untatlak tovább ha érdekel a téma kifejtem .

    üdv TWER

    ReplyDelete