Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 24 February 2011

Ábra frissités 2

Az alábbiakban találhatók az ábrák frissítései. A holnapi nap minden valószínűség szerint látni fogjuk az újabb csúcsot, majd elindul élesen lefelé az index. Azt nem tudom megmondani, hogy hol fog fordulni, esélyes lehet a 23.250, ez a piros szaggatott vonal környéke.
A mai nap a Bux index megsértette a lehetséges 1. hullám területét, de óráson nem zárt bele, így egyértelműen nem temethetjük a bikát és az esés negyedik hullámként való számozását. A magam részéről azonban azt gondolom egyre nő az esélye, annak, hogy a lefelé jövő C hullám nagyon meg fogja sérteni, ezzel kizavarva a medvét a barlangból... Előtte még benne van egy  komoly emelkedés a pakkliban, a határidő esetében akár 23.650 magassága.


Bux1112 órás:






Bux1112 órás nagyítva:




Bux órás:




Érdemes a Buxot megnézni, bár alt verzió, de úgy látszik, mintha felfelé a c hullám menne.. (?)

2 comments:

  1. üdv AD

    Most amit írtál nem értem azt írtad 23250 körül fordul délnek az index útánna meg azt hogy északnak 23650 magasságáig. Most akkor melyik irány lesz.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Kérdéses az elmúlt napok története, háromszög és ha igen hol áll, befejezte vagy nem, mert a határidőben és az indexben más látszik. Amit írtam az arra vonatkozik, hogy még nincs kész,ma kijelöli d-t, majd le e-be, így kész B, majd mehet fel a végső C-be.
    A mozgás miatt azonban vannak kétségeim, elvileg nem látszhatna más az indexben és a határidőben. Lehet más a korrekció összetétele?
    Érdemes megnézni az alt ábrát van e benne csont! Gondolom T. majd azonnal észreveszi ha igen.

    ad

    ReplyDelete