Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 28 January 2011

Bux gyors

Szép az esés,  a bearish scenárióhoz a 23.460-t kellene a határidőnek szépen átvinni. 23.500 előtt még visszafordulva tudna bull maradni (megj.: talán kicsi az esélye, de benne van)

8 comments:

  1. üdv ad

    Az amerikai piacot is elnézve mára elég lehet ennyi is hétfő folytatja réssel lefele.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv ad

    Elnézést hogy sűrűn irkálok már régen keresem az összefüggéseket mélypont és a csúcs között hány pontot emelkedik az index (nem a lokális, hanem egy közbe eső mélypont között) pontosan ez mindig 1700-2000pont különben megnézheted 2009-töl mindig ebbe az intervallumba esik és ha ezt alá támasztja egy gyertya konfiguráció plusz elliott plusz bollinger szalag teteje itt azért már bátran lehet shortolni.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    Nem gond, írj sokat :o)
    Shortokat folyamatosan újranyitottam, miután a stop kicsapta, következő csomag a bearish megerősítés után... Vasárnap többet írok majd, de tény végre az SP is jó néz ki.
    Ha elindul, akkor nem 1-2000 pont lesz. Milyen érdekes, hogy előzetesen február elejére vártuk, jelek szerint bejöhet.

    ad

    ReplyDelete
  4. Én még csak a szokásos pakk 1/5-ével mertem nyitni és azt tervezem, hogy a következő pakkokat akkor nyitogatom, ha az előzőeken már védő stop van.
    Nem tudom, hogy ez jó stratégia e, de túl sokat szívtam a shortokkal mostanában, úgyhogy óvatos vagyok. :D

    ReplyDelete
  5. Szia Abraka!

    Megértelek és milyen igazad van! Ez még lehet bull, ha most nagyon nem is látszik annak. De mi van, ha ez egy sideways kettes hullám? 23.460 átlépése szükséges, most sem ment lejjebb, mint korábban a héten, aztán azt hiszem új csúcs is volt.
    Nyugalom, a további esés hozhatja meg az igazi beszállópontot.

    ReplyDelete
  6. üdv ad

    Egyet nem értek cimballi blogjában sem mindenki az 1296 meghaladásával foglalkozott mert akkor megint törölt a csökkenő trend, ha megnézed vissza menöleg a nagyobb eséseket az SP ESETÉN mindig volt egy héttel előbb egy elő korrekció majd ki újabb csúcsba és utána beindult beindult az esés. Én nagyobb esélyt adok neki hogy ez most is így volt!! Most pedig azt látom hogy a világ indexek szinkroba kerültek tehát dupla esély van egy csökkenésre. Ezzel kapcsolatba van olyan kérésem hogy pontosan elemezd az SP-ét és valós 2009 márciusától induló elliott hullámokat vázold fel mert ha valóban az SP most kezdi el a iv, hullámot lefele akkor a következő a meglátásom a BUX EBBEN AZ ESETBEN MEG CSINÁLJA LEFELE A C hullámot kb, 18000-18500 mélységig. Majd innen bekapcsolódik az SP FELFELE MENŐ V. hullámába és ha az SP ELÉRI az 1370 magasságát a BUX is új csúcson találja magát 27000 magasságába. PERSZE EZ EGY TEORIA MOSTANI HELYZETBE EZ EGY IDEÁLISABB FORGATÓKÖNYV. Persze ha nem a zarma geddon indult el esetleg már!!

    üdv TWER

    ReplyDelete
  7. üdv

    Egy kicsit pszichológiai szemmel nézve a múlt hetet látunk technikai szemmel nézve egy trendfordulót az elemzők nyomják, hogy a BUXBAN benne van 24000 PONTIG NÖVEKEDÉS kdden történik egy vissza esés jönnek a hírek szerda reggel 2008-as csúcsán DJ. ébrednek a magyar befektetők hú érdemes venni tegnap eset jó beszálló hiszen elmehet 28000-ig is.( egy dolog ha nem nézek utána engem is megtéveszt ez a 2008 csúcs hiszen automatikusan a 2007-e csúcs ugrott be mivel utána néztem a BUX 23000 SZINTJE MEGFELELT A DJ 2008-BAN EZ IDŐ SZAKI SZINTJÉNEK.) Így szép emelkedő nap lett szerdán. Csütörtök újabb csúcsokon az amerikai indexek, tovább tart a lendület kimehet az SP 1360-IG szól az elemzés. Tegnap vásárolt vevők még rá vesznek nehogy ki maradjonak az emelkedésből, megint egy kis fehér gyertya. Pénteken a korábban pozit nyitók egy része úgy gondolja realizál egy kis profitot el ad nem az ősz pozit csak egy részét. Na most hétfői gondolkodásra kíváncsi leszek? Mit csinálnak a szerdán, csütörtökön pozit nyitók mivel amerika azért elég vastag mínuszal zárt pénteken őszintén azért amerikára már egy vastag korrekció ráfér.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. Szia Twer!

    Köszönöm, érdekes megközelítés. Egyetértek a korrekcióval, tényleg ráfér.
    Azért légy óvatos, ebben a képletben Elliottos szemlélet szerint is benne lehet még egy rövid bull szakasz lehetősége.
    Zwackot jól láttad, jókor szálltál ki!

    üdv.:

    ad

    ReplyDelete