Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 31 January 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 5. hét II.

Ma végre megtörtént a fordulat megerősítése, nyitásban átvitte az emlegetett 23.460-at, ezzel törölte a bull verziót. 
A holnapi napra vonatkozóan a várakozásom, hogy az ábrán jelölt kék négyzetben oldalaz az index, felül 23.500 már ellenálLás. Amennyiben átviszi - kisebb eséllyel - 23.650-ig mehet el.

Bux1112 órás:


A bux hetes grafikonját szemlélve azonban tovább erősödik bennem a gyanú, hogy a piros kettes hullám egy szép nagy sideways lesz, azaz lesz itt még fordulat és ismét bika piac.  Vigye át a 20.000-t, hogy tényleg nagyon-nagyon bearish legyen!

Hetes bux:


32 comments:

  1. üdv ad

    Valószínűleg lefogja ebben a körbe törni a 20000 pontot 18500ig ereszkedik onnan esetleg fel persze hogy lesz még az idén bika piac, de most délnek veszi az írányt.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv mindenki

    Alj és tető meghatározása egyszerű módszerrel pl. kis részvényeknél az árfolyam csúcsra tör ki adok párdarab eladás megbízást ha el adja nem a tető ha nem ad el egyet sem egész nap kint volt a megbízás egyetlen db sem ment el ez tető, aljnál ugyan ez a helyzet egész nap kint volt a megbízás egyetlen db sem vet. Tehát a benfentesek mind két esetbe jelen vannak övéké az elsőbbség mint vételbe mint eladásba. Ez nagyon jó bevált kis részvényeknél.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. üdv ad

    Valami számomra az elemzők véleményével kapcsolatban nem világos, már megfigyeltem hogy az optimizmusuk a csúcs előtt 300-400 ponttal jön meg és szinte azt sugalják venni venni, de mikor valós aljak vannak mindig azt mondják jobb partvonalon lenni. Miért van ez szerinted?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. üdv

    Na teli irkálom a blogot de a véleményem a BUX ÉS a BUX1112-RŐL lesz ez még ma mínuszba is és ott is zár!!!

    üdv TWER

    ReplyDelete
  5. Twer irigylem a pesszimizmusodat de en mar 22ezres buxnak is orulnek,latod egy ertelmes korrekciot sem hagynak kibontakozni udv:charlie

    ReplyDelete
  6. üdv charli

    Gondolom shortba ülsz, én is, ez a mai meg pattanás várható volt, őszintén meg mondom a határidőt min. 23100-ig vártam. Ma reggel megint a benfentesek akik köztudott költség nélkül szórakozhatnak a tőzsdén megkergetik a stoppokat mivel az első hullám ha az volt majd AD megmondja igen silányra sikerült így sajna nem megyünk be 20000alá sőt ha magasabb mélyponton fordulunk akkor bika piac is lehet belőle.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  7. Sziasztok!

    Röviden:
    Ha 23.650-ig megy ma,akkor az nagyon jó mert komoly impulse mozgás lehet belőle lefelé (23.770 a 78,6% os retrace is belefré) addig nem aggódom. Ez most egyenlőre egy korrekció. A hetes alapján még elszórakozik(hat) velünk egy ideig ebben 2-3000-es sávban. Ne felejtsük el, hogy amerikában még lesz ma valamikor egy felfelé hullám, ha nyitva leszünk még viheti felfelé...
    ad

    ReplyDelete
  8. azt hiszem a gyenge dollar elgancsolta ezt a korrekciot is...charlie

    ReplyDelete
  9. erre varrjunk gombot....5milliard forgalom es itt vagyunk,pedig a tegnapi napbol ez nem kovetkezett,otp ultra gyenge volt,ricsit egy paraszthajszal valasztotta el a letorestol...hat nem tudom lehet pokerezni kellene:) charlie

    ReplyDelete
  10. Meglátjuk, egyenlőre tartom, hogy B hullám, illetve az i - ii lefelé. (ii retrace 61,8%(meghaladva)/78,6% vagy 100%, ez utóbbiban nem hiszek) Stop legyen kint és hátra lehet dőlni!

    ReplyDelete
  11. üdv

    Na ez az ékes bizonyítéka gyenge forgalom mégis megy ezt a forgalmat már ahogy írtam pontosan a benfektesek generálták reggel már nyitás előtt kemény vételi pozikat vettek fel (OTP, határidő, stb.) mivel nekik ezt meg lehet tenni egyből egy nagy pluszos nyitás na most már lassan zárniuk kell mivel egy jó pár stopot ki ütöttek ez ugye most megint lökött az indexen, zárásba ki derül ha leránt zárták ma a pozit ha nem reggel adnak bele, ékes bizonyíték hogy a pályán vannak ki adtam eladási megbízást 23700 semmi nem ment el.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  12. Ezt nem ertem Twer...700-on volt eladasod az ar meg is haladta es nem teljesult?? meg soha nem jartam igy...charlie

    ReplyDelete
  13. üdv charli

    Én már nem egyszer jártan így ezt próbálom magyarázni a benfenteseké az elsőbbség mivel ilyen kis forgalom esetén futtatni tudják a piacot
    ezért bízom abba hogy már ma záróba vagy holnap letörés lesz. KÜLÖNBEN KIS RÉSZVÉNYEKNÉL RENDSZERESEN ÍGY JÁROK. OLVASD FELJEBB A TETŐ ALJ HOZZÁ SZÓLÁSOM. TE LEHET EGY ÁTLAGFORGALMÚ NAPON TRANZAKCIÓZTÁL DE MA A FORGALOM HALVÁNY ÉS CSAK TESZTELNI AKARTAM A HELYZETET EBBEN A BENFENTES TÉMÁBA.

    ÜDV TWER

    ReplyDelete
  14. hullamosok...teszek fel ket kepet S&P-rol,kivancsi vagyok a velemenyetekre...egy a lenyeg vagy innen vagy valamivel lentebbrol brutal rally indul,,,aki keszitette az egy ausztral srac,nagyon jol erzi O is a mozgasokat...
    http://kephost.hu/image-975F_4D480505.jpg
    http://kephost.hu/image-B5BB_4D480505.jpg

    ReplyDelete
  15. charlie voltam a ket keppel...bocs

    ReplyDelete
  16. SP reális elképzelés, meglátjuk a piac mit mond.
    ad

    ReplyDelete
  17. ad....mondanal valamit legyszi a telkorol?kosz..charlie

    ReplyDelete
  18. üdv

    Csak ne most induljon különben is az SP-nél ez benne volt 1350-60-as cél ár. Ami engem még mindig zavar hol marad a lefele tartó negyedik hullám. Erre adjon már végre választ valaki főleg ADRA GONDOLTAM.Ha a hullámokat 2009 márciusától számoljuk most fejezte be esetleg a harmadikat ha meg ki megy ahogy az ábrán van nincs negyedik. AKKOR EBBEN AZ ESETBEN ELLIOTT CSÜTÖRTÖKÖT MONDOTT.


    ÜDV TWER

    ReplyDelete
  19. üdv névtelen

    Te azt az első ábrát ha elhiszed hogy egy két nap lefele menettel el intéződött a negyedik hullám akkor nagyon optimista vagy.Én most a puszta logikára alapozva minden esetbe egy erős lefele menetet várok. Miért? Mert 2010 szeptembere óta korrekció nélkül zakatol felfele az SP a novemberi az csak árfolyam korrigálás volt hiszen nézd meg 2009 őszét mikor három hónapig oldalazott az index akkor is benne volt 70-80pont lefele ezzel szembe nov, ban csak 40pont ezt lényegében figyelmen kívül lehet hagyni így TEHÁT 5 HÓNAP SZAKADATLAN EMELKEDÉS EZ NAGYON SOK HA MÁR NEM ÉRTEK SEMMIHEZ CSAK RÁ NÉZEK A SHARTRA MINT AKI MOST LÉP ELŐSZÖR A TŐZSDÉRE MINDEN KÉP SHORTOT NYITNÉK. A SHART ALAPJÁN IS MEGÉRET A KORREKCIÓRA.

    ÜDV

    ReplyDelete
  20. Twer..dobhatjuk a bearish verziot,brutal rally lesz...egyebkent az ausztral hullamos 1350kornyekere teszi a tetot valamikor aprilis kornyekere utana szerinte hatalmas omlosz kezdodik...dehat az meg messze es ki tudja megvalosul-e charlie

    ReplyDelete
  21. üdv charlie

    A mukó másik ábrája hihető mert ott, ott van a negyedik hullám le 1200 mélységig és onnan 1350 fel ez inkább valós. De majd a piac eldönti! Minden esetbe most egy kicsit aggaszt ez a magas nyitás de egy ami talán még fogódzó réssel nyitott fel kimerülési rés már nem lehet mert az már meg volt tehát ma ezt a rést vissza tölti ha ma nem akkor holnap.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  22. Na jól visszamentünk, megfuttatták a shortosokat és megyünk még feljebb a korábbi csúcshoz, vagy fölé, de nekem akkor is hiányzik majd egy C hullám még le. A bull verzió mellett teszi le a voksot az ábra, ha a korábbi csúcsok felett óráson belezár.

    ReplyDelete
  23. Szia Charlie!

    1.360 nálam a valós célár, de előtte nekem még hiányzik egy hullám lefelé.

    ReplyDelete
  24. Szia Twer!

    Nem lesz negyedik hullám. Az a számozás bukott.

    ReplyDelete
  25. Záróban elmehet 23.930 környékére, de első ránézésre most azt mondanám, holnap esés.

    ReplyDelete
  26. Közben CHF/HUF belement a korábbi célzónába, nem csak a szélét karcolta meg! Még egy forint benne lehet, onnan jöhet a fordulat.

    ReplyDelete
  27. Szia Charlie!

    Linket az ausztrál sráchoz betennéd?

    Köszi!

    ReplyDelete
  28. szia ad

    Nem értelek még egy bejegyzéssel feljebb azt írod nem megy ki az SP 1360-IG utána nekem azt válaszolod nem lesz negyedik hullám. Nem tudom ezt hogy érted?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  29. Szia Twer!

    Szerintem valahogy elbeszéltem melletted.
    Este felrakom a verziókat.

    ReplyDelete
  30. szia Ad! mar ketszer tunt el a beirasom a linkkel,nem ertem...na meg egyszer...www.tradeyourwayout.com...ide mar nem ir minden nap,novembertol fizetosse tette (nem veszes 60dolcsi/3honap) azt naponta frissiti

    ReplyDelete
  31. üdv ad

    Te hogy látod ennek az ausztrál mukinak az előre jelzését de szerintem már vagy két hónapja ezt megbeszéltük hogy a pakliba benne van 1360 ezzel nagy újság nincs csupán csak az hogy lesz-e előtte korrekció.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  32. Szia Twer!

    Igen, oda vártuk, csak az utat nem találtam(tuk). A mai bull piac miatt azonban nincs jó kedvem, úgy tűnik SP-ben vége lehet a korrekciónak és ismét észak az irány, de ezt valahogy nehezem hiszem el.
    Ha bull a piac, akkor a buxban is benne lehet akár 1200 pont (!!!), de 23.400 környékére biztosan felmehet. Pont tegnap dobtam el a bux tovább bull verziókat, szvsz kezdhetem elölről.

    ReplyDelete