Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 16 February 2014

FHB

Kérésre.

Megnéztem az FHB ábráját. Amit nekem mond a napos és hetes chart, hogy eléggé bull  a papír. A legnagyobb kérdés, hogy 1600-ról való esés 300-ra mi volt. El tudom képzelni, hogy egy b hullám, ebben az esetben esélyes, hogy egy C hullám megy felfelé, melynek ez lehet a célára, mármint az 1600. (extra bull verzió)

FHB havi chart:

Hetesen hamarosan kifulladhat az emelkedés, szépen látszik egy impulse szerkezet.  Hamarosan nem marad eladó, ami gátat szab az emelkedésnek, korrekció jöhet. Attól függően, hogy mi lehet a magasabb kontextusa az emelkedésnek, belelátom, hogy 1000-1100 közötti zónát célozza meg. 

FHB heti chart:


Naposon szintén bull jegyeket hordoz a piac. Lassulás sem következett még be, pedig ránézésre bármi megy felfelé, kell érkeznie egy negyedik hullámnak, egy lassulásnak, oldalazásnak. Ránézésre szintén 1000-1100 zóna tűnik elérhetőnek. Ezt a papírt, még kontrában sem ajánlom shortra, gyakorlatilag minden nagyobb korrekciót venni kell, hacsak nem jön valami ezzel ellentétes információ!

FHB napi chart:


Legközelebb szóljatok hamarabb :)

5 comments:

  1. Köszi az elemzést,
    Junkie

    ReplyDelete
  2. nincs mit, de szólhatnál előbb, ebbe érdemes lett volna beszállni :)

    ReplyDelete
  3. Hümm.
    Lehet, hogy ezt a chartot érdemes lenne log. skálával is megnézni.
    Szerintem az a szakasz 1600-ról inkább imp. lehetett, de nem látom át, hogy ez mit jelentene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hümm-hümm.
      Ha impulzus, akkor zz jöhetett lefele 2300-ról? Jó lene látni, mi volt előtte, mert lehet, hogy kettes-gyanús. Holnap erre én is ránézek, ez lehet, hogy nagy fogás.

      A chart alapján amolyan OTP reloaded feeling kapott el :-)

      Delete
    2. Sokat mond majd, hogy meddig megy el most és milyen szerkezetben. 1-2-1-2 esetében is bull, feltéve, ha óráson, naposon kereskedsz és havi charton látjuk az 1-2-1-2-t:)

      Delete