Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 9 June 2011

Bux1112 - várakozás péntek

Eddig semmi jele sincs annak, hogy a korábban - lassan már két hete - felvázolt teóriát felmondjam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire felbosszant ez, amit már jó néhány napja látunk. (Ez a háromszögek jellemzője, sokan elvesztik a türelmüket - még én is) Annyira nehezen halad és éri el a célt, hogy lassan senki sem hisz benne...

Szépen kitört a létező összes háromszögből, jó alapról indulhat holnap. Óráson menetelő katona alakzat, bullish jelzés, indikátorok további emelkedést vetítenek előre, de közel lehet a fordulat... Talán most már értitek miért mondtam, hogy nem lekereskedhető, igazából idegőrlő alakzat, melyben nem mindig lehet tudni, hogy hol is tartunk.

Nem tudom eléri e a 900-at, vagy egyfajta csonka formációról fordul le, ez szerintem csak a short zárások lendületétől függ, meglátjuk... Muníciót a lefelé körre tartogassátok! Előjelek már megjelentek! 
Jó jel lehet, hogy az OTP esetében, mintha lenne egy kis tartalék felfelé, cca. 100 pont, de ezt nem támasztottam alá részletes elemzéssel.

Igazi elégtétel egy réssel való nyitás lenne (50-80 pont), de ehhez valami kimagasló hangulat és zárás kellene amerikában. Reális lenne, de nem ÉRZEM nagy valószínűségét, annak, hogy meg  is történik.

Arra azért vigyázzatok, hogy 24.000 fölé is csaphat, de nem tartósan!


Bux1112 napos chart:


Bux1112 órás chart:

Bux1112 várakozás - csütörtök

Lássuk mit csinál ma  a piac! Minden az eddigi menetrend szerint, bár egy pluszos amerika megkönnyítené a mai napra vázolt elemzést. Tegnap kilépett a háromszög felső szárából, ha sikerül ma felette maradnia, jöhet a korábban várt célár. Ha nem, akkor lehet egy olyan háromszög, ami több hullámból áll, vagy 1-2-1-2, erre egyenlőre kicsi esélyt adok. Sokat jelentene a hiányzó rés megjelenése is. Egyenlőre várni kell, mert a piac nem adott elég egyértelmű jelzést.


Bux1112 órás chart:






Bux1112 napos chart: