Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 27 September 2019

EUR/HUF - reggeli kommentár

A spread széles, főleg éjszaka,  a mozgás intenzítása lecsökkent, de a 4H ATR így is 50 fillér felett van, miközben a spread (nálam) 20-25 filllér EU/USA nyitvatartási időben, éjszaka azért ennél magasabbra is kúszik (150 is előfordul).  Mindez azt jelentheti, hogy a gyertyákból levont következtetések, azaz a hullámok azonosítása már gyakran 4H-n is nehézségekbe ütközik, óvatosan kell kezelni.
 
A reggeli 4H gyerytakép alapján esélyesnek tartok egy újabb ATH-t a mai napon, ami azonban valószínű nem haladja meg lényegesen a korábbi csúcsot. Erős ellenállás, aminek lassan ment neki, ha véletlenül eléri azt a szintet, ahol a short stopok vannak, akkor egy általam sem várt véregzésnek (SQ) lehetünk szemtanúi a következő erős ellenállás lényegesen feljebb, 340 környékén található.
 
Fordulós jel nincs, azonban ennek kialakulásához egy alacsonyabb tető mindenképpen szükség van, a megnyugvás várat magára. Tegnap valószínűleg sokak által elkerült esemény történt, a történelem legmagassabb napi gyertyazárása 335,60-on, közel 60 fillérrel a korábbi napos záró felett.