Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Figyelmeztetés!

Figyelem!

Mindenki csak saját felelősségére kereskedjen, saját kockázat és veszteségtűrő képessége szerint!!! A piac mindig két irányba mehet, felfelé vagy lefelé, mindig legyen stratégiád arra az esetre, ha nem abba az irányba megy, amit vártál! A Blogon található elemzések elsősorban Elliott hullámelméletére alapozva készülnek, kereskedési ajánlásként nem szolgálnak!

Elliott által felfedezett hullámelmélet önmagában nem kereskedési rendszer! Ezt sokan félreértik. Saját véleményem szerint csak a kereskedési rendszer egyik eleme. Arra használom, hogy egy képet kapjak a piac aktuális helyzetéről és a lehetséges mozgásokról, még akkor is, ha néhány esetben ez egymással ellentétes irányt jelent. Ezt nagyon sok embernek nehéz feldolgozni, ugyanakkor a kettős gondolkodás sok veszélyes szituáció elkerülésében segít. A kereskedési döntés meghozatalához az elliott-i összefüggések mellett indikátorokat, gyertya jelzéseket és alapvető money management szabályokat is figyelembe veszek, de ezekről ezen az oldalon általában nem esik szó. Egy kereskedési döntés meghozataláért mindenki saját maga felel! Törekedj arra, hogy ne más meglátását próbáld meg lekövetni, hanem saját magad alkoss véleményt a piacról és az alapján hozz döntést! Ne bízd rá a pénzed ismeretlenek véleményére! 

A blog nem ad közre kereskedési ajánlatokat! Az elemzések csupán az elemzési technika bemutatását szolgálják! A blogon megjelenő írásokra, véleményekre, információkra alapozott kereskedési vagy befektetési döntésekre alapozott közvetlen vagy közvetett veszteségekért bárminemű felelősséget kizárok!


No comments: