Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. október 17., szerda

OTP

Korábbi órás célzóna elérve, egyenlőre nem vagyok biztos a folytatásban, hezitálok és figyelem az emelkedést, hogy korrekció, vagy impulse.


Közben nagyon elgondolkoztam azon, hogy lehetséges e a mostani flatnek hitt emelkedés esetleg a dZZ c hulláma volt. (videóban beszéltem róla, a mai csúcs elfogatható is lenne talán..)

USD/HUF

 Meglehetősen régóta figyelem az USD mozgását a forint ellenében és eddig gyakorlatilag követi az elképzelést. A negyedik hullámként jelölt szint, azonban nagyon alacsony korrekciónak tűnt, ezért inkább arra gondoltam, hogy ez még nem lehet az ék negyedik hulláma. A mai napon új lowt ért el a piac, abban a keretben ami előzetesen meghatározásra került, azaz a negyedik hullám nem ment magasabbra. A többi piaccal összehasonlítva, ahol inkább egy negyedik hullám mozgását látom élek a gyanúval, hogy még nem tartunk az 5. hullámban. Már az év elején is élt a feltételezés, sőt talán Kisbandi mondta ki először, hogy 200-210 közé érhet a vége a piacnak (megj.: alacsonyabb 4. hullám vége). De a korábbi emelkedés (hetes) 61-es fibo szintje 205, 78,6%-os 194 körül helyezkedik el. Kezdjük nagyon megközelíteni ezt a szintet.

Az ábrán jelöltem egy flat hullámot, ez szerintem csak x hullám, illetve ZZ b hullámában fordulhat elő. Tudjuk, hogy sokszor harmadik hullámban dZZ-re kell számítani. Az a gyanúm, hogy elképzelhető, hogy még csak 3. hullámban vagyunk és a negyedik még el sem kezdődött. (Párhuzam az OTP zöld ed verziójával).

Ebben az esetben a flat utáni esés a dZZ második ZZ-jének A hulláma, most lefelé pedig 5 hullámban C-nek kellene lefelé mennie. Meglátjuk.