Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 23 September 2011

Kereskedési idő utáni záró gondolatok

Ha valakinek ma nem válaszoltam kérlek jelezze, mert sok ábrát lőttem fel, a rengetek bejegyzés mellett, számos megjegyzés is született. 

Azt hiszem Cimballi azt írta egyszer , hogy a nagy fordulatok előtt megnő a blog forgalma, illetve amikor nem értik az emberek az eseményeket és elkezdik keresgélni az esés emelkedés okait. Imi-boy írt levelet reggel, hogy már más blogon olvasta az általam leírtakat, szerinte egyre többen olvasnak minket! :o) Én azt gondolom ez nem csak nekem szól, hanem Charlie kis tf-s ábráinak, Twer big picture-s előrejelzéseinek és sorolhatnám még Imi-boy, Naitssz, Hócipő, Zsozé, Lacika, Horgász, Ras, IC építő hozzáoszlásainak, hú remélem nem hagytam ki senkit, mert bajban leszek!:o)

A blogger statisztikájában én is látom, hogy igen felfutott az elmúlt két hétben a blog olvasottsága, gyakorlatilag duplázódott a napi letöltések száma. Ma az esés elindulásakor pedig hirtelen nagyon megnőtt ez a szám. (megj. pf OTP topic-on  délelőtt OTP napon belüli shortra tettem javaslatot, de ahogy Szarvasvadász tapasztalta, aki nem akarja azon nem lehet segíteni)

Íme a forgalom, amit érdemes összenézni a esés idejével:




Szeretnék írni a mai napról egy kis összefoglalót, elsősorban OTP-ről, de addig is köszi lányok és fiúk, mindenkinek jó pihenést a hétvégére!

OTP- gyors 2

Azt hiszem említettem, hogy akár lehet egy ED 5/5/5-ben nos....

otp - gyors

otp 1 perces- lemaradt ábra