Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 17 September 2013

Bux- napos

Nagyon régen tettem fel a buxról chartot. Íme, egy reális lehetőség:

Bux napos chart:




OTP - napos

OTP naposon sokat nem kell írnom, korábban elmondtam a lehetőségeket. Egyenlőre nagyon sok fehér gyertya tart északnak, megállíthatatlannak tűnik a piac. A korábban jelzett 4600 körüli zóna ideális lehet.

OTP napos chart:



OTP - hetes

Hetesen ha marad ez a felállás egy szép fordulós jelzéssel a további emelkedés irányába mutatna a piac, a nagyon magas, korábban fogalmazott célárat még mindig nem tudom kizárni. Vigyázni kell, mert a hetes bullish slingshot akár nagyon magas zónába is elviheti a papírt. Kicsit hitetlen vagyok, de ha nem sül be a hetes sling és még bull a piac, akkor 5.000 elérhető, sőt!

Nem fogok erről vitát nyitni, ott van a charton egy lehetőség, vagy veszély, attól függően, hogy milyen irányba áll az adott illető, Elliott felhívta a figyelmet egy olyan lehetőségre, mely szerint még egy magasabb tető elérhető (impulzus 5. hullám felfelé), amit az RSI bull támaszról fordulása támogat (elképzelés), továbbá ezt egy csúzli (konfiguráció) és egy nem triggerelődött gyertyajelzés látszik kereskedésre alkalmas szituációként alátámasztani. Meglátjuk, ott van egy lehetőség, figyelni érdemes.

A másik zóna -  "CS" eladásai miatt - az eggyel jobbra lévő gyertyát figyelem, mint alj, ebben az esetben az elérhető célár alacsonyabban van, 4.600 környékén. 

Figyelem! Hetesen nem bezárt gyertyáról beszélek, ma kedd van, a hét végéig még sok minden történhet!!!

OTP hetes chart:


Itt a korábbi hetes ábra, lehetséges számozással: