Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. október 24., csütörtök

Blog - eltűnt chartok

Hatalmas pofonba futottam bele. Az elmúlt 3 évben megalkotott chartok teljes egészben elvesztek. Ennek oka egy egyszerű telefoncsere, ahol megjelentek az elliottos chartok a telefon albumába. Nem én tettem oda, szerettem volna törölni. Nagy nehezen kiderült, hogy valamilyen picasa alkalmazásában van, megtaláltam töröltem. A telón megmaradtak a képek (pictogramok), a piacasából törlődtek (kuka is), ami egyben, mint később kiderült a blogra valamennyi feltöltött - becslésem szerint kb 5-6000 - chart is elveszett. A visszaállítás nem lehetséges, mivel a kuka is törlésre került. Elméletileg a chartok megvannak, de egyesével nem fogom megkeresni és felrakni, hogy melyik bejegyzésbe volt valamelyik. Az elmúlt két nap kerestem a megoldást rá, de azon kívül, hogy láttam mások is jártak már így, használható megoldásra nem találtam. Nem akarom úgy felfogni, mint egy jelzés, hogy itt az ideje befejezni, de őszintén megvalva olyan, mint amikor meghalt bennem valami....

Ha valakinek van konkrét ötlete, talált megoldást, esetleg egy admin emailcímet, akkor utolsó kisérletként még megpróbálkozom vele, egyéb esetben feladom.